Kā jāģērbja?

Cita starpā nesen izlasīju, ka sievietei esot jāģērbjas tā, lai vīrietis gribētu viņu izģērbt. Jautājums vīriešiem - kā tad sievietei ir jāģērbjas, lai rastos tāda vēlme? P S . Nevēlisizģērbties katra garāmgāje priekšā jeb vēlos savaldzinàt izredzēto. :-)))

Labrador  Pavērojot brīvo , iepazīties gribošo vīriešu izmisumu un gatavību uz visu , nav svarīgi , kā sieviete ģērbjas . Pilnīgi pietiek ar to ka tautība ir sieviete un kankari mugurā.👗

Hbbs  RSQuattro- skaistas sievietes kartupeļu maisos nestaigā. Bet tev jau laikam vienalga ko drāzt :D Ka tikai ir skaitam..

Paula6  Koko Šanele teica: "Sievietei ir jāģērbjas tā, lai viņu ir patīkami izģērbt" to attiecinot uz sievietes prasmi eleganti ģērbties, ar savu stilu, aksesuāriem. Elegance ir vienkāršībā, tas, kas piestāv konkrētajai sievietei, izceļ tās personību, krāsās (vienu krāsu var atkārtot max 3x stilā). Šodien somas un apavi ir svarīgāki par apģērbu. Sava stila izkopšanai nemaz nevajag daudz naudas, bet kultūru un gaumi eleganti ģērbties gan, ne visām sievietēm tas ir dots. Un te nu taisnība būs Luusilai - ne visi vīrieši (kas ir lielākā daļa no Modes namu dizaineriem) spēj sievieti apģērbt tā, lai viņu būtu patīkami izģērbt..Starp citu, ne visi vīrieši prot izģērbt sievieti, noraut drēbes gan prot katrs idiņš.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu