Vai mēs vispār protam nesavtīgi mīlēt.

Vai tomēr katrs barojam savu ego un meklējam izdevīgumu?

Undiine  Ikvienam cilvēkam ir vajadzīga atgriezeniskā saite. Nav vajadzība sevi upurēt kaut kādas mistiksas idejas dēļ, kā nesavtīga mīlestība.
Dzīvnieks arī saimnieku mīl par to, ka saimnieks viņu ēdina, ved pastaigās un rūpējas par viņu, nevis tāpat vien. Puķem arī vajag sauli, siltumu un gaismu. Visam dzīvajam un pat lietām un priekšmetiem kaut ko vajag.
Ja mākslinieks kko uzglezno, rakstnieks kko uzraksta, mūziķis kaut ko sakomponē, aktieri kaut ko nospēlē, visi vēlas atgriezenisko saiti. Tikai tam ir nozīme.
Nekas tāpat vien, pats no sevis, nenotiek, kā Fredis ar Ufo kādā dziesmā dzied, ka, bez diviem kokiem pat tramvajs nekustās (saprotiet, tur arī vajadzīgas stangas)...

ledusmedus  Mēs mācamies mīlēt;) Visu mūžu. Un ari šeit:)

nagaine  Jautājums bija vai mēs proam nesavtīgi mīlēt?Es domāju ka katrs mēs esm egoisti. Mātes grib lai bērni labi mācās,bet tas bērns varbūt to negrib?Bet mēs to gribam ,citādi ko teiks kaimiņi,radi? Ego. Kapēc mēs meklejam otru pusi tādu vai šitādu,ego lai būtu ērti ,labi,lai nav vientuļi utt.Vecākus mīlam nesvtīgi-ha tikai kad viņu vairs nav tad dalam un kaujamies dēļ viņu mantas,liekam pansionātos utt.Palasot oho anketas gaidam priņčus un pelrušķītes ,kāpēc tad neņemam kādu blusainu bomzi vai bomzieni?ego.Ko tad meklējam dzīvokļus un dārgas mašīnas.esam taču nesavtīgi .Mīlam Latviju ,tikai braucam prom jo te nevar izdzīvot.Ja Tu esi nesavtīgs tad Tev pilnīgi neko nevajag,bet es tādus cilvēkus nezinu.

nagaine  Varbūt vel māte Terēze bija nesavtīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu