Seksa nozīme NEsvaigās attiecībās..?.

Attiecībās , laulībā pēc vismaz 10 gadiem...pieredze, viedokļi, ieteikumi !

Geisha  Interesani Coland Tu gribētu ka tavu čibriku salīmē ar makgaiveri, iecementē vai kociņu piesien? Pohas izguli! Un Svecei arī dumjš tas koments.

Nekad neesat redzējusi kā vecītis savu večiņu ved pie rokas? Viņi ir saglabājuši jūtas. Arī mīļš glāsts ir jūtu izpausme. Zinat ko viņi dara gultā? Viņi vienkārši tura viens otra roku un baidās atlaist, lai mīļotais nepazūd. Es esmu redzējusi daudzus pārus kuri ir mūžu nodzīvojusi kopā un tajās attiecībās ir tik daudz siltuma, mīļuma. Bet dažam pasaules skrējējam to nesaprast.

Svece  Geisha - tu esi ļauna. Gribu arī seksuālas attiecības 70 + gados. Tad vairs uzbudinājumā nedominēs kā jaunībā vizuālais bet kā pareizi norādīji ( mīļš glāsts) taktilās izjūtas. Nevajadzētu palikt tikai par bezdzimuma draugiem. Tāpēc jau agrāk jāmācās sagādāt sievietei bauda ar pieskārieniem. Ja tu māki 50 gados novest sievieti ar pieskārieniem ( ar biksēm kājās) lidz svētlaimei- cerība ka varēsi to 70 ir lielāka , kā ja visu dzīvi seksu balsti uz " čibriku "

madaa  manā dzīvē seksam ir ļoti liela nozīme (joprojām). kad sāk kaut kas nepatikt, laiks atvadīties. un, jā, tie ir +/- desmit kopdzīves gadi. neatzīstu kopdzīvi pieraduma vai pienākuma pēc..

multi  It kā visi pieauguši, bet vēl bērna prātā. Sekss nav nekāda piedeva vai sāls.. tas ir ēdiens, ja to ēdienu neēd abi, tad var dzīvot kopā. Ja tikai viens "neēd" tad agrāk vai vēlāk attiecības izjūk vai tiek ieviesta mīļākā/ais. Bez variantiem.

Jurijs55  12:41 labi vēl ka jūs savos salīdzinājumos seksu ar skābekļi nesalīdzināja - bez ēšanas esot pat mēnesi var nodzīvot, no sāls vispār var atteikties.

coldlands  Vispār geisha mans komentārs bij domats ka ironiski izsmejos tavam komentāram, par seksopiem un pusdzīvajiem partneriem. Un vēl omit, man pohu nemēdz būt jo alko lietoju reti, un ja lietoju, tad tik minimāli, ka poham nav kur apmesties.

Geisha  coldland, Tu esi tikai nieka 8 gadus jaunāks. Atsaucās puišelis. Par slimībām nesmejies. Un nāvi arī nedrīkst smieties. Nāve un slimība jokus nesaprot.

ledusmedus  Ieteiktu lietot vārdu "nobriedušas" un nevis "nesvaigas" attiecības;) Varbūt, ka arī vārdu izvēlei ir zināma nozīme un nokrāsa;)

runcs51  Sekss ir labs vienmēr... un būs....

Jurijs55  20:30 Šeit autore ironiski-sarkastiski atbildēja uz blakus tēmu "Seksa nozīme svaigās attiecībās"

coldlands  Ah piedod omit geish(man 8 gadi neliekas nieks), biju aizmirsis par tavu ticību zvaigznēm, horoskopiem, un citam muļķībām.

Geisha  22;29 trin dillēs.

saskumushais_38  ..var teikt ka diezgan rūgta pieredze.. jo vairāk tie gadi pagājuši jo švakāk.. nu jau praktiski nekā.. 12 gadi pagājuši.. bet vienalga es viņu apķeru, samīļoju, pieskaros, noglāstu, iedodu bučiņu uz vaiga... jo viss cits viņai vienkārši negribas un ir tjip pretīgi.. :( ..diez vai es tā ilgi izturēšu.. un ka tik attiecības neizjūk..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu