Otrais Advents! Lai katram no mums svētībām bagāts katrs mirklis!!!

Steidzīgs laiks! Var būt tikkai es tā izūtu to. Domāju vēl arī tā, ka šajā laikā ir grūti uzturēt savu sirdi jūtīgu, vieglāk to ir nocietināt un pakļaut prātā racionālajai loģikai! Nav laika apstāties un pabūt divvientulībā ar sevi, apdomāties- vai tik nav tā, ka inerce un ieradums ir jau kā mērķis? Protams, reālā dzīve diktē savus noteikumus! Bet, kā Tu savu sirdi uzturi dzīvu un jūtīgu un kamdēļ to vajag? Jo vieglāk ir būt nocietinātam!

Marija_Anna  Par varītēm nevajag nevienu nekur vilkt.
Dievam var ticēt, var neticēt. Bet tas neizslēdz, ka cilvēks ir garīgs, ar augstām morālām un ētiskām vērtībām. Neesmu tik smalki zinoša visās tais lietās.

rokons  Advents it kā pārdomu laiks. Tad jāizveido sev pieņemams prieka nesējs. Katrs tikai pats var veidot sirdī prieku. Gan sev, gan saviem tuvākajiem.
Garīgums ir grūti definējams jēdziens. To parasti reliģijas piesauc, bet ir pavisam vienkārša lieta - vari ar saviem darbiem kādu citu, ne savu tuvāko, arī iepriecināt? Un ne tikai Adventa laikā...

Vilksatkal  Tirgotāju svētki un vēl stulbiem baznīcniekiem !

JurisK  Izklausās pēc indulgenču tirgošanas. ´´garīgi attīrīsimies, gremdēsimies apcerēs - salkans stulbums! Ja to nespēj visas dzives laikā, tad adventes laiks ir špicka mūžībā. Apsveicu ar drīzu gaismas atgriešanos - ziemas saulgriežiem!

Letija  Ne tik pūkainie viedokļi aizķer vairāk.
Esmu par "sirds uzturēšanu" ikdienā!
Mana sirds nedarbojas pēc noteikta grafika- no tāda līdz tādam datumam būšu jauka.

Zemgale  Murgs. Jurks kautko ir ierāvis.Visādi kungi sāk rēgoties un ir vēlme visus pamācīt kā pareizi dzīvot.

Zemgale  09.09 Jo tālāk, jo trakāk. Kukū - alelūjā!

Tessa  Jurkam reali aizkrita. Droši vien, bez baterijam mirgo ka zsvetku egliite.
Garigas lietas normali cilveki neiznes apžljambašanai. ta vieta aizbrauc uz pansionatu un aizved veciišiem ciema kukuljus, un ne tikai ziemassvetkos.
aizved uz dziivnieku patversmem bariibu, un ne tikai Advente. un pasakaas par iespejam tur augša ne tikai bazniica.

Zemgale  Jurkam aizbrauca jumts.

Zemgale  https://youtu.be/sg4f7zEcWsc vai tik Jurka nav viens no viņiem?!

Tessa  beidz vavuljot, bet dari. sarupe kko jauku tiem, kuriem ta nav. aizbrauc un parunajies.
vot tev ij bus briinums.

fargo  ne zsv, ne advents man neizraisa nekādas sentimentālas jūtas, kur nu vēl saistītas ar ticību. datumi ir falši, to vēsture neīsta. ciktāl tas viss bērniem rada prieku, tad lai būtu.

fargo  jurk, tu mēģini apelēt pie sajūtām un sentimentiem, kas pietiekami daudziem nav saistoši. varbūt tu uzklausīsi. kas zina... tu par daudz izmanto vardu "mēs". tas neiederas tādās sarunās, jo tas, kā jūties tu, nenozīmē ka tā jūtas tavs lasītājs. īstenībā, tilta vietā tu radi barjeru, starp savu lasītāju un sevi. jo cilvēks neidentificē sevi ar to, ko tu aprasti. vismaz liela daļa.

iedomājies pāvilu grieķijā, kurš viņš, tā vietā lai ar grieķiem runātu viņiem tuvā, saprotamā izteiksmē, teiktu un atkal atkārtotu "mēs, mēs", kur viņi ir tik dažādi. tas nevieno, tas atgrūž. pāvils uzrunāja savādāk. lai varētu saklauvēt pie auditorijas apziņas, tad ir nepieciešama empātija iejusties to cilvēku apziņā, kuri uz tevi vērš acis. ausis.

bet ja tu viņiem atkārto "mēs", bet tad vārdos ievieto jēgu, kura jūs īstenībā nevieno, notiek atgrūšana.

tevī ir emocionāls pacēlums. es to varu saprast. citi īstenībā arī var saprast. tas ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēki liekas ka kaut kas ir falšs. tu pat vari būt skarbs. strikts. bet to cilvēki pazīst. tas viņiem patīk vai nepatīk, bet tas ir ticami, jo apliecina pašu dzīves pieredzi. bet saldi vārdi un izteicieni, lai arī ir lipīgi, rada vienu efektu - atbrīvoties no kaut kā, kas ir mēgina pielipt.

vai tu saproti? daudzus cilvēkus salkanums šķebina. tā nav valoda, kuru viņi saprot, vai vēlas. pat no vīriem vai sievām. esi ievērojis, kā dzēraji pielabinas? saki, tas apkārtejiem patīk, vai tas atgrūž? tas pats efekts var notikt šai gadījumā.

Zemgale  Vel viens slimais.

fargo  Jehova nav salkans, jurk. Kristus nav. labi, ja nesadusmojies dēļ manas kritikas. tas tikai liecina, ka tavs gars ir pārāks par sīkām pašapziņas lepnuma aizskartām dusmām.

cilvekiem nevajag lampiņas un rotājumus un tu to raksti pareizi. tikai tad, kad tu raksti eksasltēti, to var nejust kā īstu attieksmi.

saproti, skarba valoda nav nemīlestības valoda. katrs izmanto savu. tas nenozīmē, ka es aicinu rūkt, kā pats daru. ne, ne. :) pēteris bija rūcējs, pāvils vairāk līdzīgs tev. :)

bet evanģēlija ziņa nav sju sju, kā viss medaini ir. vieni no evanģēlija brāliem brauca pie gotiem un ķeltiem. vispār, pēdejā vieta kurā kāds ar šadu ziņu gribētu atrasties. un tomēr. tas ir ulfias. palasi par viņu. viņš brauca pie cilvēkiem, kas upurēja savus iekarotos. viņi pielūdza kara dievus. skandināvi dienvideiropā, kuru vienīgais arods bija karš. ulfiass radījā viņiem alfabētu, gotu valodas alfabētu, iztulkoja evanģēliju, palīdzeja radīt savu rakstību. un viņi ulfiasu neupurēja saviem dieviem. bet uzklausīja. kļuva par ariāņiem. virūdītākie, asinskārākie pagāni eiropā, kam baidījās tuvoties citas tautas.
kāpēc? ne saldas valodas dēļ. tas nebija medus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu