Vai tiesam viriesiem patik bezpalidzigas sievietes?

Vai labakais veids ka iepazities ar virieti ir iet uz randinu ar sasaitetu briljanta roku jo viriesu aktivitate par izpalidzibu atvert durvis un palaist pa prieksu esot parsteidzosa tad jau nemaz nav tik traki ar musu latvijas viriesiem ar galantumu tikai jazin ka pareizi pieverst sev uzmanibu!

amelija  Birku karinātāja.

Karmensita  laba doma

Chris1986  Nu ja, nu ja - dikti jau nu šejieniešiem plāna tā iedomātās inteliģences kārtiņa - kā drusku ne pa spalvai, tā iet vaļā apsaukāšanās bērnudārza līmenī :D

Arnika  Vīriešiem, kuri paši ir bezpalīdzīgi, patīk bezpalīdzīgas sievietes.....

Joptvaju  Man pazīstama kundzīte 70 gadīga precas ar savu draugu. Un tu saki, ka tev vairs nav precību gadi, laikam sotaks?

Kurts69  pieklājība un patikšana nav viens un tas pats. To nu es varu droši apgalvot.
ja kādai vajag roku ieģipsēt lai iepazītos ar vīrieti, tad lai nu tā būtu. Visi jau mēs ar zināmām dīvainībām! Galvenais lai abiem viss patīk.

neko  Pievienošos Kurtam - tu jauc pieklājību ar interesi par sievieti.

Kurts69  Epifanija, diemžēl nerodas viss. Man pieklājība ir asinīs, kā refleks. Nemaz nepiedomāju pie tā un arī nekādu dižo uzmanību nepievēršu tiem, pret ko tā vērsta.

Kurts69  Nu tagad es zināšu, ka ja sieviete redzot ka stiepju kaut ko smagu pietur durvis, tātad grib iepazīties un visai iespējams ka ir gatava dzemdēt man bērnus:D

neko  Iespēja ta ir (normālam, pieklājīgam cilvēkam tāda vienmēr ir), bet tas galīgi nenozīmē ka viņš gribēs iepazīties.
Tas Tu te mēģini pārspēlēt tēmu no "kādas sievietes patīk vīriešiem" uz "kā vīrietim rodas iespēja iepazīties".

neko  Nu iesākumam tad precizē; jautājums vēl jo projām ir sākotnējais: kā iepatikties vīrietim (kādas sievietes patīk vīriešiem), vai tomēr ir nomanījies uz kā iepatikties sievietei. Pati tikko atzini, ka tas nav viens un tas pats.

VecmeitaARrunci  Nevajag jaukt visparastaako pieklaajiibu un blondiinisku slinkumu.Pieklaajiigaam jaabuut abaam puseem,bet taa sauktaa bezpaliidziiba ar laiku apriebjas.

furnitura  Tas ir stulbs stereotips. Vīriešiem patīk tieši stipras un gudras sievietes. Vīrieši vispār visu mēra spēkā. Vienmēr provocē sievietes, cik viņām varēs uzkāpt uz galvas, un tad ir jāprot turēt "sitienus". Vispār nezinu nevienu vāju sievieti, kas būtu laimīgi precējusies. Tikai sievietei ir jāprot likt vīrietim domāt, ka viņš ir galvenais un viņa viedoklis ir ļoti svarīgs. Tāds teātris jātaisa, bet jādara - visu pēc sava gudrā prāta.

MadamMango  cik viņām varēs uzkāpt uz galvas ir jāprot turēt "sitienus". Furnitūra...ar kādiem vīŗiešiem tu tiecies... Pilnīgiem "cirvjiem" .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu