Vai butu gatavi milestibas del mainit savu dzivesvietu uz citu kontinentu?

Vai jus butu gatavi doties lidz savai milestibai uz citu kontinentu un tur uzsakt jaunu dzivi ja jums butu sads piedavajums pusmuza?

uzplanaledus  Aizbraucot uz citu kontinentu, atpakaļceļa var arī nebūt.

Tessa  diivaini ir apgalvojumi par vieniigo miilu muzha. tads upura sindroms, ja nebija lemts, tad milestiibas zinja cilveks sevi apglaba.
uz pasaules ir miljardiem cilveki. nekad neticeshu, ka arii citi nav musu miilestiibas verti, augstakas pakapes egoisms aprakt sevi delj ta, ka nesanaca vai palika atraitnjos.

Ziids  11.01- mīlestībai nav limita ierobežojumi...

AivarsN  Skaisti ir visur tur,kur mūsu nav. Nav labākas vietas uz zemes par dzimtajām mājām. Pirms aizbraukšanas vēlreiz tā uzmanīgi noskaties filmu Sprīdītis. Neviena zeme,lai cik tā nebūtu skaista,nebūs dzimtā zeme un neviena sveša kultūra,lai cik tā nebūtu attīstīta,vai eksotiska,nebūs mūsu senču kultūra. Kur nu vēl atšķirīgais klimats,pārtika. Tas kas vietējam labs un veselīgs,iebraucējam var izrādīties nepieņemams un pat kaitīgs. Tāpat nevajadzētu saistīt savu dzīvi ar citas rases pārstāvi. Te nav runa tikai par atšķirīgu kultūru.

Geisha  Arī Āfrikas kontinentā ir civilizētas valstis un dzīvo baltie cilvēki. Islandē, Kanādā, ASV, Austrālijā vispār ir ļoti daudz latviešu. Krāsainu vīru neizvēlētos, bet baltais vecās oiropas pārstāvis der. Galvenais, lai ir labs cilvēks, mani mīl un par mani rūpējas.
Ar mīļoto kaut uz pasaules nabu.

fargo  10:46

jā, esmu redzējis. vai gribas sava krāna garumu mērīt? bet es runāju gan par dzīvošanu, gan patikšanu. un tie pat nav 90%, bet vairāk. jo man nepatīk ne tuksnesis, ne jebkas zem mērenās joslas redzētais. man tur nav labi. nepatīk. tuksnesis nav man skaists. izņemot laba fotogrāfa kamerā. man, patiesībā, tuksnesis ir atbaidošs. tas man ir tukšs, depresīvs, nedzīvs. man arī nepatīk tādas vietas kā spānija vai ēģipte. es tur nespēju atbrīvoties no slikta garastāvokļa. tās vietas nav man. katrā neesmu bijis, nē. bet arī nevajag.
un tas ir tikai par estētiku.
tālāk nāk tīri klimats. man patīk tikai mērenais vai subarktiskais klimats.
šos divus parametrus izfiltrējot, 80+% procentu apdzīvotās planētas priekš manis neder.
kas paliek? kanāda. krievija. asv ziemeļi. skandinavija. jaunzēlande.
bet tad nāk bilancē politika un neviena no šīm valstīm nav tāda, kurā es ļautu audzināt savus bērnus un būt pats. izņemot asv.
kas atliek? tikai daļa austrumeiropas un baltija.
un tas ir mazāk par 90%. tas ir 1-3%.
tā kā, "dunduk", es nezinu, kas tev liek domāt, ka tu mani mācīsi, kur man dzīvot un ko redzēt. nestāsti man, kas ir un kas nav skaisti. kas tev patīk, tas var nepatikt citam.

furnitura  Būtu grūti, un jābūt labam pamatam, bet, ja nu tiešām vienreiz mūzā būtu tā love!!! protams, ne jau par melnajiem iet runa, bet baltajiem bagātniekiem, kas vēlas ģimeni, bet savā kontinentā nevar atrast tik labu sievieti, kā Latvijā.

JOHAIDI21  Ja vēl būtu dunduru laiks...tad varētu saprast jautājuma un komentāra jēgu. Ja mīlestību izprot tikai kā fizisku tuvību,tad ar tādu cilvēku nav vērts pat diskutēt. Otra galējība ir Platoniskā mīlestība,bet arī tai ir medicīniska pieskaņa. Atrast otru cilvēku kādam kopīgam dvēseliskam kopsaucējam ar loģisku,radošu mērķi...tad varētu padomāt. Bet jautājums tad atkal tiek sadalīts divās variācijās ... kam sekot un kāpēc sekot? Vai tā ir patriotisku jūtu vadīta vai gļēvas dzimtenes nodevības,vai egoistisku ambīciju apmierināšana?????
Laikam,jau vajadzētu uzdot jautājumu-kas es esmu,jeb neesmu,ja nevaru atrast sev draugu šeit pat ,Latvijā????? Iespējams,ka pašizvērtējums ir svarīgs ja jau rodas tāds jautājums.
Un kur tad paliek ģenoloģiskās problēmas???? Kā vispār ir iespējams dzīvot kopā un radīt pēcnācējus,ja nezini otrās pusītes dzimtas koka vēsturi?
Ar katru dienu ,pasaules zinātnieki sāk paust atklātību par drausmīgo sērgu-kroplīgiem gēniem un to pārmantojamību.
Visumā izskatās,ka jautājums ir pārāk izplūdis lai būtu konkrētu komentāru vērts.
Un ... lai dotos apceļot plašo pasauli,vispirms vajadzētu apceļot mūsu mazo Latviju!

coldlands  Krievija, Kanādā, ASV Ziemeli, Skandināvija..., arī Ķīna, Japānā, Kaukāza, Eiropā....ir sniegs un līdzīgi klimatiskie apstākli, un tie nav nekādi 20%(protams es nezinu ka tu rēķini tos procentus, 1pret100 vai 500)
Smieklīgs teksts par mērīšanos ar krāniņiem, jo ja cilvēks nav bijis, pats redzējis, izjutis, tad teksts par 90% nepatikšanu skan dumji.

fargo  ne ķīna, ne japāna, ne kaukāzs man neder kulturāli. no atlikušā paliek tas, ko minēju. no tā atkal neder deviņas desmitdaļas. nevis tu nezini, bet tu atļaujies man stāstīt to, kas TEV der, mācīt mani, kas ir skaists un pieņemams MAN. manuprāt, bezkaunība. apsmidzinot visu šito trašu ar "dundukiem". TAS ir dumji.

coldlands  Kāpēc Tava kultūra pieļāva atbildēt ar to pašu?
Un es nesapratu, kāds sakars piemēram kalnu, mežu, ūdeņu, vulkānu.....apmeklēšanai ar kultūru.

Trakmens  savai Mīlestībai līdz var doties kaut uz Marsu.

fargo_pa  es uzmanījos tevi neapsaukāt. gribējās. citriez:). es ieliku tavu epitetu pēdās. laipnība ar ironiju.

jautājums´a tēma ir par pārvākšanos. tēma, saproti ir par to. un es atbildu uz šādu jautājumu personiski, neņemot vērā tavu nenovērtējamo viedokli par visu.

bet man vajag noteiktu klimatu, lai tur ir izteikta ziema. bet man arī vajag vasaru. man vajag zaļu zāli, man vajag mežu. tas nozīme neko urbānu. man ir šermuļi jau no rīgas pēc trim dienām tur. es nevaru iedomāties kā es gadu vibrēju starp r-eiropas lielajām pilsētām jaunībā. tagad man vajag klusumu, mieru. un šādas prasības ir tas, ko atbildēju. tev gribejās oponēt. uz gaumes jautājumu. kāpēc? kasīties gribas šorīt? tāpēc mēs te tagad tarkšķam, manuprāt, bezjēgā.

apskatīt? mani fascinē gan ķīna, gan japāna. kad es dzirdu gruzīnu dziesmas, tad dažreiz man ir tirpas, kā tās mani skar. ļoti patīk. man bija draudzene jaunībā gruzīniete. kaukāzs man patīk. bet ne dzīvot. apskatīt? ļoti labi. bet man nevajag redzēt katru zemes stūri, lai zinātu ko man vajag, kas man der. tu izdomā, ka zini labāk. ka man īstenībā vajag redzēt katru pauguru un miestu, lai spriestu, kas MAN ir labāk. un vēl dundukot pamanies. wtf?

bika  Retoriski:
Vai mīlestības dēļ kāds , no cita kontinenta, dotos te- uz Latviju?

neratni_stasti  Nju, paga, te jau no kontinentiem pārnesāmies uz valstu apskatu. Eiropas ietvaros, iespējams, arī pārceltos, bet uz citu kontinentu - diez vai (pat ja tā ir Kanāda vai ASV, vai Austrālija). Ja vēl kultūrai varētu daudz maz pielāgoties, tad klimatiskie apstākļi un dažādi vides draudi (vardarbība, zemestrīces, slimības) gan ir svarīgi, un Latvijai šajā ziņā ir daudz priekšrocību.

nords  coldland kas tur skaists tuksnesi ? smiltis un vietejie ar ezeliem kuriem aizsieti purni?

sauljuks  Nav kāds piedāvājums no Jaunzēlandes? Aizbrauktu nedomājot! Uzreiz! ;)

Letija  Mīļotais cilvēks. Super.
Bet, man ir arī mīļotie cilvēki - mana ģimene. Nebūtu gatava arī ne pirms 10 vai 20 gadiem aizbraukt dzīvot uz citu kontinentu un viņus atstāt.
Nē, vispār pamest arī Latviju nevarētu.

harmonija  Cilvēki visos vecumos ir ar tik atšķirīgu pasaules un dzīves uztveri,ka viennozīmīga atbilde uz šādu jautājumu nekad nebūs.

Luusila  Pusmūžā mainīt visu dzīvi? Hm. Pieaugam jau ne tikai paši, paaugas arī mūsu tarakāni un albatrosi bēniņos- tas varētu kļūt par nopietnu kavēkli tik ekstremāliem lēmumiem. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu