Vai ir saskatama atskiriba un kuram lielaka piekrisana no jusu puses?

Ka jus viriesi redzat atskiribu starp sievietem kuras velas tikai seksu un davanas un tas kuras tiesam velas nopietni ko uzsakt jo saja portala ir viss sajaucies kopa un pat skiet ka vairak seit ir izklaides milotajas ka nopietnu nodomu vaditas un tad vel precetas pa vidu visam ka tieciet skaidriba vai ari neviens neko nopietnu pat nevelas? Jus ar visam?

neko  Nu man tāds iespaids rodies ka šeit pamatā uzturas paveci onkuļi starp kuriet tantes meklēto tos, kas grib kaut ko vairāk kā parunāt, piedevām ne tikai grib, bet vēl arī:)

Sienazutrenkataja  vīrieši taču nav paveci..tikai seni:))

Kurts69  vispār nezinu kā te īsti ir. Es nevienai neuzbāžos un neteikšu ka pats būtu diži populārs. manuprāt daudziem te ir tikai vieta kur pakavēt laiku un tas arī viss. Tie kas nopietni meklē otro pusi seksam vai nopietnām attiecībām, gan jau kaut ko atrod.

Geisha  Rudeni un pavasarī kā velku mugurā to mētelīti tā D-m paldies saku, mašīnītē iekāpj un rūc mana bitīte paldies A-m, atķorķēju šampi -paldies J-m, matu fēns strādā paldies V-m, asi naži paldies K-m, .....un tā ik uz soļa. Vai nav jauki, ja apkārt ir tik jauki vīrieši. No katra pēc spējām, katram pēc nopelniem.

ne_tik_pareizs  Dzīvē ir vajadzīgs vieglums , prieks un īstums.
Nopietnība lielāko tiesu ir iepakojums bezjēdzīgai garlaicībai un pamatojums dzīves sagandēšanai.

dzintars45v  Tas ir kā siena kaudzē adatu meklēt un prasa laiku,kamēr saproti ko īsti cilvēks grib,anketas arī bieži vien neatspoguļo ko cilvēks vēlās,gari nerakstīšu,pašam patīk aktīvā atpūta,meičai arī anketā rakstīts,ka dzīvot nevar bez aktīvās atpūtas,kad piedāvāju laist ar laivām pa upi,plus nakšņošana pie dabas krūts utt.,utp.,tad dīvains klusums,beigās izrādās,ka darbs,suns,māja,bērns un vienīgais kam atliek laiks un kas patīk ir pa dārzu rakāties,tas ir tikai piemērs,tā ka nav viegli,bet vajag tikai rakt...D;D;D;,rekur Marks Tvens arī pīpēšanu meta nost 47 reizes un vienmēr ar labiem panākumiem,tā ka galvenais šinī lietā ir neatlaidīgs raksturs...D;D;D!!!

Pillerina  Precēties var katru nakti.
Bija tāds tautas teiciens.
Tāpat kā : precēts jau nav miris vai arī nav skapis, var pastumt malā.
Tādi ticējumi izsaka visu par attieksmi, domām ub darbību. Tad kādas tur dāvanas vairs:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu