tīri statistikai

vai kāds atcerās gadījumu, kad dāma pēc tikšanās uz atvadām pasaka- nu nevajadzēja jau tā tērēties?

InJanis  Tautiesi !!!!!

A kads vispar sakars, romantikai saulrieta pie juras, stabulesanai augstaja Tervetes kalna, divientulibas baudisanai, citejot Ziedona dzeju Braslas upes gleznainajos kraastos, ar...........naudas teresanu.......??? njisaprotu tautiesi !!!!!

Ta jau vis iraid....................teica man vectetins kad puika biju................milestibu par naudu nenopirksi, par naudu tikai maaukas var sadaabut uz fikso.

burleska  Ieskatos maciņā, parēķinu, cik esmu iztērējusi, un nodomāju: "nu nevajadzēja tā tērēties". Tādas lietas skaļi nesaku, lai cilvēks neapvainojas :D /bet, ja nopietni, vīrieši ir tik dažādi, ja sajūta, ka vīrietim izmaksāšana nesagādās prieku, maksāju par sevi pati. Ja vīrietim sliktāk ar naudām, varu arī izmaksāt.

InJanis  Tautiete Burleska !!!!!

A cik izmaksas maums kauc kada sarezgita, katram inviduala,jogas- asanas poza,meditativas pardomas par laiku, muzibu,. ij pasaule valdoso milestibu, kauc kur Sigulda, pie vecas kamaninu, kuru savam priekam aizvesture buvejis legendarais grafs Krapapotkins,kalna trases, kur leja vizulo aizsaluse Gauja, redzamas senas kalna Klauku majas, bridi.. kad skiet ka laiks iraid apstajies, ij dzirdams tikai ka lasi snjakulo zem Gaujas ledus sava narsta laika................

Kads tam vispar sakars ar kauc kadam naudam !!!!!!!!!

Njaaa sito brinumu par naudam nenopirksi, tocno zinu, man telefona iraid kalkulators..........nenjem to romantiku pretim ;-))))))))))))))

ube  Un cik pa Gaujas krastiem staigāsi? Auksti paliek. Vai teiksi, ka iraid mājās jāiet?

burleska  InJanis, kā minimums ceļu uz Siguldu un atpakaļ un kaut ko ēdamu :)

Sinilga  ""Caune viedoklis1 3 Cenšos nenorādīt kā vīrietim rīkoties ar savu naudu."". CAUNE, Pilnīgi piekrītu.
Vienīgā nelaime, ja trāpās vīrietis, kuram "ir grūti saprast, ka visu tomēr nevar samaksāt vai nopirkt", piemēram, MANI PAŠU - SIEVIETI

anis  Ja tā atskan atvadoties,tad tas patiešām izklausās pēc apcelšanās. Bet ja saņemot kādu nieku- tā varētu būt tāda kā pieklājības frāze?

uzplanaledus  Uz randiņu uzaicina vīrietis. Satiekamies, kādi priekšlikumi? Tāpat pastaigāsimies, parunāsimies? Ok! Nav nekādas tēŗēšanās. Kaut kur uzaicina? Nu tad jātērējas ;)
Šo teicienu :"nevajadzēja tā tērēties", es atceros kaut kur no savas bērnības, pieļauju, ka tagad to vairs vispār nelieto.

Sinilga  no sievietes mutes teiciens: "nevajadzēja tā tērēties" pazemo vīrieti, aizskar viņa pašcieņu. Viņš var "būt pēdējais nabags", bet viņš tevis dēļ ir centies, "nesis upuri", lai tev, sievietei izpatiktu. šajā gadījumā sieviete sevi jau ir nolēmusi neveiksmei, sevi "ieprogrammējusi". Sievietei ir jāprot novērtēt vīrieša "centību", kaut vai vienkārši ar smaidu un, pasakot, paldies. Nevis: "nevajadzēja tā tērēties" - ("tulkoju šo teicienu"), tu esi stulbenis, ka manis dēļ tērējies, jo es neesmu tavu pūļu vērta...

Caune  Sinilga, 23:28 kā tas varētu attiekties uz citu personu, kad kāds kaut ko ir iedomājies?

Labrador  Varbūt vajadzētu atklātāk - vīriešu tautības pārstāvji raksta , cik lielu summu būtu gatavi iztērēt randiņam , sievietes raksta , cik lielu summu , viņuprāt , vīrietim būtu jāiztērē!

Sinilga  vārdu enerģijas apmaiņa. cilvēks1 cilvēkam2 izdari labu, cilvēks2 pasaka PALDIES, bet cilvēks1 pasaka NAV PAR KO. Bieži dzirdēta frāze, vai ne? Manā dzīvē bija laiks, kamēr sevi atradināju no šīs frāzes, kura cilvēkam2 liek justies vainīgam, ka pieņēmis palīdzību no cilvēka1. Ja cilvēks2 atbild ar: PALDIES TEV ARĪ, LAI TEV LABI KLĀJAS, UZ VESELĪBU utt.tml. ir pilnīgi citas emocijas. Mums jāmācās cienīt sevi un citus, citādi taisnība ir Labrador 19 2301 DEC 18

Sinilga  kaut ko saputroju numuros, bet "savējie saparatīs"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu