Kadel seit iepazisanas portala ir preceto cilveku vairak ka brivo?

InJanis  Tautieti cemodans !!!!!

Gribejas tev pajautaties !!!! a tu visa sdzives situacijas nesa lidzi kadu ierici lidzigu hronometram ?????

Iepazisanas-max 3 menesi ???? ( pec tevis teikta )
Randins ar izVirtualas pasaules butni-max...........

Mjaaaaaa............kauc ka vis ta dikti matematiski sanak, nje ???

Kads ir jusu viedoklis, saja hronometrazas jautajuma, cienijamas, klatesosas sievietes ????

Discreta  Man arī reizēm raksta precētie. Nu un? Neatbildu. Netērēju savu laiku. Labāk palasu PA. :-D

Luusila  Tupā eddinga pūš atkal vaļā savu dzīves pieredzi un modeli.
Visiem ir tā, kā viņa domā. Nu viņa tā domā, un viss, značit, tā visiem ir. :)

Kredīti? Mūžā neesam pērušies ar kredītiem. Nekad nevienam uz visas baltās pasaules neesam bijuši parādā. Ja gribētu izšķirties un dzīvot atsevišķi, tad uz vīra vārda ir divi nekustamie īpašumi, un uz mana vārda arī divi, tikai citi. Vietas, cik nevajag. :)
Tātad vīrs impotents, un es te meklēju uzšāvējus, pēc edding pārliecības. Tas nekas, ka anketā skaidri un gaiši norādīts, ka iepazīties nevēlos, un ikkatrs uzmāceknis atšūts, ieskaitot visus tos ķinķēziņus, kurus mēģināts man uzlaist pārbaudes nolūkos, sak, a mož vecene uzgrābsies, jo nu nevar tak tā būt, ka šai čoža neniez.
Varat aizvērt klabenīcas, - neniez. Vīrs ar saviem darbiem tiek galā labi,- tas nekas, ka savureiz atļaujas TV paskatīties, nevis tikai bez pārtraukuma man uz vēdera šūpoties.

Edding, tāpēc tu esi bešā, ka visu pasauli redzi ikurāt tik tupu, cik esi pati. Tfu.

korneelija1958  edding ir taisnība jo esmu dzirdējusi diezgan daudz tādus variantus.Nezinu par ko tāda nepatika Luusilai ,bet zini nav jau visi tik turīgi ar vairākiem īpašumiem un kāpēc tāds satraukums ja dzīvē viss kārtība?

edding  Kornelij. Te ir vairāki varianti.
1. Trāpīts naglai uz galvas.
2. Tā lika saimniece.
3.Ne 1., ne 2., bet kādu vajag aBdirst, jo tā pieradusi, viņai šķiet, ka tā ir liela varonība, ka tādā veidā viņa parāda, ka ir gudra, inteliģenta un visādā ziņā veiksmīga, laimīga, pozEtīva sabiedrības dāma. Precēta. Ne tā kā mēs. Un galīgi po, ka mēs abas esam šeit, OHO. Galvenais taču ir uzsvērt, cik viņa veiksmīga un cik citi tupi. ES ļauju, lai taču papriecājas,lai atvieglojas, vai man žēl.

Luusila  Kornēlij, es zinu, ka tu izmisīgi meklējies, un tāpēc tev edding teksti liekas pareizi.
Es savukārt nemeklējos, un zinu šeit vēl pietiekami daudz precētu sieviešu, kuru mērķis nav par visu vari sameklēt sev virsūkāpēju, tāpēc man edding pieņēmumi ar patiesību nesaistās ne mazākajā mērā. Ir apnicis regulāri lasīt viņas "atklāsmes" par šo tēmu galējās patiesības sludinātājas noskaņās.
Tev vajag, tev niez, vot- uz tevi arī tas attiecas. Bet ne uz visām.

Letija  Nenožēloju, ka esmu iepazinusies ar šāda portāla esamību.
Bet, tikpat ļoti nenožēloju, ka visus iepriekšējos gadus (cik gadu? 18? 19?) neesmu zinājusi par tā eksistenci.

Labākā dzīves daļa tomēr ir citur. Nu, kā kuram. Tāpēc precētos atļaujos mazlietiņ nesaprast.

riebekle  Nu kā var nesaprast? Nu tas ir tā kā mēs ar gadiem bērnību visi atceramies - to zaļāko zāli, zilākās debesis, garšīgāko saldējumu... Nu, lūk, precētajiem reizēm tas pats ir ar to laiku, kad bija neprecēti. :D Bērnību jau neatsauksi, vai ne? Bet pasapņot taču var. :D :D :D

Letija  20:47 Nemaz tik tālu nemeklēšu - paskatīšos vien gadu atpakaļ un to ieraudzīšu.

Stika  Komiski, ka lietotāji ir akceptējuši vienas ārprātā skaudīgas debloīdes totāli aplamu viedokli.😀😆😎

Tessa  ka jus nesaprotiet. varbut, damai ir sapnis appreceties un mekleties jau esot precetai. a jus ta uzreiz rupji.
tas tak skaidrs, ka ja preceta un oho, tad meklejas. ja nepreceta un oho, arii meklejas. ja nepreceta, ne oho un nemeklejas, arii meklejas, jo ta pateica visuzinosha dama.
tadi tie raushi. nerunajiet pretii, gariigo slimiibu saasinajums oho naļico.

korneelija1958  Luusila-es nesākšu šeit taisnoties ar pierādījumiem un plātību.Vienkārši es zinu ,ka dzīvē ne viss tā iet kā cilvēkiem gribētos un ne jau te tie veiksmīgākie izklaidējas.Katram dzīvē ir savi iemesli kāpēc viņš vai viņa to dara.Protams ir grūti atrast sev atbilstošu cilvēku ar kuru gribētos ne tikai kafiju padzert.Kā gan vari zināt ,ka es izmisīgi meklējos,neesi taču mana labākā draudzene kurai stāstu kā es meklējos!Vārdi tavi teiktie-meklējies(govis meklējas,tā vismaz mana vecmāmiņa teica),virsūkāpējs(kas tas par zvēru?)niez(nu ja uts vai blusa iekož tad niez gan!).Būs man atkal materiāls ko uzrakstīt kad paliks garlaicīgi.Jauku vakaru un jaukus sapņus!!!

edding  Lūsila, nemīz. Tavos gados vairs ne no kā nav jābaidās. Kam tu nakuj būtu vajadzīga. Pat ne vīram, kur nu vēl kādam citam. Tādēļ sēdi rāma, ne uz tevi te kas attiecas.
Tessa pareizi saka, visi mēs te nemeklējamies.
Kornelij, lusilas leksikons nāk no aristokrātu aprindām. Viņa nav prastu ļaužu.

riebekle  korneeliaja1958, ieildīšu - man šķiet, ka te tikai veiksmīgākie izklaidējas. :D Nu, protams, es pēc sevis tikai spriežu, bet tomēr...:D

siikaa16  Tādēļ, ka par maz savā starpā runā. Ielīduši telefonā, datorā vai tv. Nepārunā kā katram pagājusi diena, ko jaunu uzzinājuši. Kurš gribētu seksu ar cilvēku, kurš ar tevi nerunā?

neko  "tas tak skaidrs, ka ja preceta un oho, tad meklejas. ja nepreceta un oho, arii meklejas"

tas ka anekdotē? :)
- ja sieviete runājot galvu noliec uz labo pusi tad viņai ir mīļākais
- ja sieviete runājot galvu noliec uz kreiso pusi tad viņai ir mīļākais
- ja sieviete galva ir, tad viņai ir mīļākais.

Luusila  eddinga, starp citu- kādos tādos manos gados, a? :DDDD Cik ta nu man ir- 90, 80, 70, 60, 50, čēesnt ar asti? Nu tu tak visu zini. :)

kvarts  Kas nu tur ko brīnīties, ari precētie reizēm grib seksu....
Sieva saka vīram: mums sen seks nav bijis,
uz ko vīrs atbild:nevis mums , bet tev....

straume22  "Kadel seit iepazisanas portala ir preceto cilveku vairak ka brivo?" Katrs soc. "iepazīšanās"
portāls(gandrīz par baltu velti izklaidēšanās-TAI SKAITĀ tikai sava veida draudzīga komunikācija ) tāds var būt. Pat ģimeņu un bērnu portāls draugiem/lv.
Statistika liecina, ka šis ir pats interesantākais, fascinējošākais un atraktīvākais. Man patīk un te nu es esmu:)Lasiet anketes un meklējiet brīvos.
Uz COPI neatsaucos:)Ar zināmām man personām(kā precētie kungi un aizņemtie paziņas) varu apmainīties ar pāris laipnības izcelsmes vēstulītēm, kas KO var padomāt mani PILNĪGI n-e-v-i-b-r-ē:)

valmierietis333  Nav tādas statistikas...
Nav jātic visam ,kas uz sētas rakstīts ,
tieši tāpat kā atzīmētās augstākās izglītības , bet atliek tādam tikai pavērt muti , kā secini ,ka vai nu tā augstākā izglītība tik smagi degradējusi ,vai arī no dabas tas cilvēks vienkārši tups - tas ir ,velti plēsis bikses un atsēdējis skolā liekus gadiņus , un neko no tā visa nav iemācījies!

Te jau puse precēto ir vieninieki , tik prestižam otru pusīti piedomājuši...
Ir daudz sludinājumu ,kur brīvie tieši pieprasa precētos mīļākos!

Labrador  Birojā strādājošās sievietes tā izklaidējās darba laikā. Savukārt precētie vīrieši zina , kā ir vispieprasitakie. Neprecētam vienkārši nav pat jēgas mēģināt uzsākt attiecības , jo neprecētam , kaut arī kvalitatīvam vīrietim sievietes skatījumā ir nulles vērtība. Lai iepazītos ,pirmais priekšnoteikums - jābūt precētam. Vari būt bezdarbnieks , narkomāns ,no azartspēlēm atkarīgs , precēta , precēta statuss , laulības gredzens un zīmogs pasē tos sīkos nikus lieliski kompensē.

MadamMango  Tas parāda to precēto morāli vai precīzāk tās neesamību !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu