Ko iesākt vīrietim, ja sievai iestājusies menopauze?

Tā sāpe jau tajā ka līdz ar šo sievai vispār viss kas saistīts ar "TO" nepako negribas.. Kā lai ar to sadzīvo, cik ilgi tas tā var vilkties? Vai visu turpmāko dzīvi jādzīvo celebātā? :)
Cenšos kaut kā izprast šo situāciju, bet nu nav tik viegli..
Dalieties ar pieredzei, ieteikumiem, viedokļiem...

Hbbs  Citus par lohiem sauc precēta sieviete, kura meklē kādu, kurš viņu slepus drāzīs. Tas par confety.
Šitai arī droši vien ir ´´menopauze´´ un vīru negrib, bet ir par gļēvu, lai dzīvotu brīva cilvēka dzīvi nu un tā ļurkājas pa dzīvi, jājot prātu sev, vīram, bērniem un mīļākajiem... Melot sev ir pats pretīgākais..

borzomi  Dažiem te galvenais iekomentēt komentāra dēļ...jo viedokļa jau kā tāda nav!
Tas saucas uzmanības deficīts-cik nu kurš stulbi izteiksies!!

Autor,karstuma viļņi pāries(citai ātrāk,citai vēlāk-var svārstīties gada amplitūdā) un varēsiet turpināt daudz pilnvērtīgu sexuālo dzīvi!
Pacietību!

nedolce_negabana  Atliek vienīgi pakārties...

av2  ja tas "nepaariet" gadiem, sievai ir pilniigs po**j iestaajies attieiciibaa uz sex, un vinna pat nedomaa ko mainiit, jo, redzi, vinnai ir labi taapt , nekas negribaas....ir jaaskkiraas, vai pa kreisi. Passa izveele.Dziive ir tikai viena , un nav ko to izniekot ar cilveeku, kam ir taada attieksme pret otru.

MadamMango  es piekrītu av2 ! nezinot detaļas viņš ļoti precīzi trāpīja ....

vellata  Ko darīt? Viņas vietā veic kādreiz mājas soli, uzdāvini viņai puķes, vairāk rūpējies par viņu, pajautā, kā viņai klājas. Ne vienmēr negribēšanai vaina meklējama sievietē un viņas procesos. Visi procesi sākas galvā. Sieviete iekāro vīrieti, kas par viņu rūpējas. Ja atnākot mājās no darba sievietei mājās virsū krīt neizdarāmie darbi, bet vecis guļ gultā un kuli kasa, tad par seksu jamā nedomās, tici man.

Discreta  Tu jocīgs? Tad var uz pilnu klapi, nav jātērējas uz kontracepciju. Ja vīrietis saista, tad viss notiek.

Discreta  Saskumušais, 38 g. vecumā nevar būt menopauze. Ja vēl tu dari visu to, kas sievai tīkams...Man trūkst komentāru. Pagaidām.

Marija_Anna  Tu esi 100%pārliecināts, ka menopauze? Tad sievietei pie ginekologa. Tur daudz var izrunāt un rast risinājumu. Un tās pauzes mēdz būt dažādos vecumos ( sāktes)
Taču šķiet, ka tur ir kas cits.
Meklē attaisnojumu savām acu mētāšanām pa labi un kreisi ? Oho arī tā ātri atradās - " izklaide un iepazīšanās."
Neņemos ne vērtēt, ne padomus dot. Liels puika , atradīsi risinājumu pats.

ketija64  saskumušais IZSKATĀS --- IR VĪRELIS ZEM TUPELES, jo...
"diemžēl man ar sanāk gadījums ka tās jūtas atdzisušas.. bet sieva tomēr mani zaudēt un laist prom negrib... iepriekš jau ar tā gribēšana tāda skopa bija.. un drošvien atkal pie visa vainīgs vīrietis.. :)"
Kas tas ir ??? Vīrietis???? NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu