Ko darīt sievai ja vīrs kļūst impotents?

Tikko izlasīju kad 38 gadīgs vīrietis sūdzas ka viņa draudzene vairs viņu nevēlas. Iespaidojos no tēmas un radās šis jautājums. Tātad ko darīt ar impotentu vīrieti?

rokons  Visupirms, jānomierina vīrietis, lai nestreso, tad 50% panākumu garantēti

tiia  elementāri.

Vilksatkal  to multi > ja esi pieradis par visu maksāt , tad tik uz priekšu un nespried par citiem ! Man kā šarovikam, tantas aiz mīlestības visu dara ! Na šaru i uksus sladkij !

Epifanija  Es pati to parbauditu! :)

bella_  esmu satikusi ļoti sakarīgu puisi, kam ir skaists un labs loceklis, un viņš ir turīgs un ļoti izskatīgs, bet viņu neinetresē sekss tā ir tīri mehāniska sievetes drāšana, bet interesē sievietes sieviete kā pārneris dzīvē un ka viņa spēj dominēt gan dzīvē, gan gultā, likt laizīt... likt rūpēties par pa viņu
un vīrieti uzbudina tikai tas, ka sieviete ir apmierināta un viņš vajadzības gadījumā tikai onanē un neilgojas pēc seksa, bet gan pēc pieaugušo erotiskām rotaļām, kas sauca Femdom
Varbūt tev ir līdzīgs gadījums un seksu tev atliek meklēt citur, ja tik ļoti vajag

av2  ja cilveeki nerunaa, tad taa var gadiities. Parasti jau viirietim vienkaarssi negribaas konkreetaa sieviete, nevis visas sievietes negribaas. Atskkiriibu saskati? Veerts padomaat par to, kaapeec vinnss negrib , nevis, f-ng nestaav, ko dariit ar taadu.
Man arii negribaas visas, pat tuvu ne tam. Viiriessu klluudas ir piellaut situaaciju, kad noklluusti guultaa ar sievieti kur...iisteniibaa nemaz negribi.

dzintars45v  Uz šo tēmu ir anekdote;-kad sieviete iesūdz vīru tiesā,ka šis šo nevarot apmierināt,(šie daudzstāvenē dzīvo),tad kaimiņienes savā starpā sačukstās,vot visas var apmierināt,viņu vienu nē...D;D;D!!! Tā ka varbūt ne jau čalī ir tā problēma!!!

dzozefinaups  Seit ir tik dazadi komenti,bet,ja nopietni,tam ir dazadi iemesli.Ja starp virieti un sievieti ir stabilas attiecibas,variantu ir gana daudz,un kopa tos var risinat... .Ja,virietis ir apskkraidijis puspasauli,un tagad-atgriezzas kaa nevienai nevajadzigs,un nu sievai jannemas mierinat,uzbudinat,apmierinat-lai skrien ellee! Es-ar tadu skraiditaju nekad nebutu kopa,un,lai nestaasta,ka mani ccakaretu,un es pat nezinaatu.... Miglu var pust kadu laiku,bet,ar to samierinas vargas,nespejigas sievietes...kuras vaino visu pasauli. Mums pari dara tikai tik-cik atllaujam kadam to darit!

cleanupboy  Ja vīrs ir impotents, tad jāpilnveido un jāliek lietā viņa orālie talanti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu