Galvenās 3 dzīves vērtības...

Kāds mans čomaks darbā teica,ka viņa galvenās dzīves vērtības ir jumts virs galvas,paika un nodrāzties.Vai tādas ir lielāko ties daudzu pieticīgu cilvēeku vērtības,Vai nu čcoms ir pārāaak pieticīgs un mosko par daudz grib?????

raina1970  Cilvēka pamatvajadzības- fizioloģiskās, drošība, sociālās.Izvērstāk- ēdiens, siltums, pajumte.Lai nav tiešu draudu dzīvībai. Ģimene , draugi, mīlestība, komunikācija... Uz šo visu var p[askatīties arī kā uz vertībam- jo bez kāda no komponentiem- nu nebūs īsti riktīgi. Indivīds varbūt arī nenomirīs uzreiz, bet diskomforts būs gan.

Jurijs55  Otras dzīves nebūs, kur vēl par 3 spriedelēt .....

Labrador  Pašreizējā sistēma ģenerē cilvēkus ar šādu vērtību sistēmu. Pār tādiem vieglāk valdīt. Tādi , kā likums , ir arī optimistiski noskaņoti attiecībā pret sabiedrībā un valstī notiekošajiem procesiem , par kuriem visai maz interesējās. Šīm lietām vēl varētu pievienot vajadzību pēc alus un galaproduktu izvadīšanu no organisma. Šādi vīrieši patīk sievietēm , jo ir manipulejami.

AivarsN  Pamatvajadzības diez vai būtu pareizi saukt par vērtībām,jo tās taču sev spēj nodrošināt katrs dzīvnieks,lai cik primitīvs tas būtu. Cilvēkam vajadzētu iegūt tādas zināšanas,lai būtu motivēts uzņemties atbildību par savu darbošanos,kura dāvā prieku un gandarījumu.

uzplanaledus  Tas čoms ir pieticīgs. Un ko tad Latvijā var vairak gribēt :)

puuuka  Bump../ir tāds teiciens,pasaki kādi ir tavi čomi un es pateikšu kāds esi tu.....man tevis žēl:(

MadamMango  ja vīrietis ir lopa līmenī tad tā arī ir !!!

ketija64  Galvenās vērtības:
Vīrietim:1.nauda
2.veselība
3.izskats
Sievietei: 1.veselība
2.izskats
3.prāts

Discreta  Naudai, protams, liela nozïme, bet tà nav prioritāte. Paikai, jā, liela nozīme, vēl jo vsirāk, ks cenas ceļas un ar jauno gadu būšot vēl trakāk. Manas prioritātes ir paika, attieksme un pretimnākšana.

Epifanija  Veseliba milestiba garigums - visa pamats pilnvertigai dzivei!

Reds  Cilvēks grib privātmāju(dzīvokļiem tak nav jumts) ar dārziņu(lai ir ko paēst) un jaunu sievu(ar vecu tak nedrāzīsies), bet tu viņu uzsakti par pieticīgu? :D

InJanis  Tautieti Johaaidi !!!!

Nejauc musu klimaksa apstaklos ziema nomedito alni, kas sendienas vareja but visas saimes dzivibas izglabejs, ar maatumbu dzambu pilsoni, kas gul ar atvertu muti zem palmas, ij gaida kad vinjam banaans ieripos mute.

Katram klimatam, cilvekiem kas taja dzivo, ir atbilstosi genetiska edienkarte.
Ja pareizi ed, pareizi dzivo, pareizi dzivo, visparejais nak dabiski ka papildporcija, ij pareizais dzivot.ajs ipasi nepiepulas, nedoma par kauc kadu veganismu, smutijiem, ij citam, modernam perversijam.

InJanis  Tautieti Red !!!!

Ij ko nozime tevis teiktais ´grib "!!!!!!
Tas ir tik plas jedziens ?????

Ja es saksu stastit ko es ´gribu "jums atutiesi ausis novitis ;-)))))

Indusiem ir teiciens "Slimiba nav sliktums, sliktums ir nearstet slimibu"................parfrazejot. gibet nav kaitigi, kaitigi ir gibeto nedabut.................

Reds  InJanis - lai kaut ko sasniegtu no sākuma kaut kas ir jāgrib, nevis jābaidās ka neko nedabūs.

Angļiem bija labs teiciens šajā sakarā, tulkojas apmēram šādi: "Tikai tie, kas riskē aiziet pārak tālu, var uzzināt cik tālu viņi var tikt"

Johaidii  Par Maslova piramīdu ir vērts painteresēties. Attīstības un vajadzību prasības.

InJanis  Tautieti Reds !!!!!

Ij ta pacuksti mums saja klusaja ZiemasSvetku laika savu sapniti... kas ir tas talais, neaizsniedzamais, ko tu loti velies sasniegt !!!!

Pieneram nevieens alpinists nekad neizzteres savus spekus, laai sasniegtu karoto merki, lielo sapnu augstieni, butiba ta ir mazaka dala no visa projekta.

Sasniedzot augstako punkrtu, vel no ta ir jatiek leja, dzivam un veselam............un tas ir daudz, daudz grutak.
Pie tam, piemeram attiecibas, kad tiek sniegts attiecibu augstakais punkts-virsotne, neizbegami sakas cels lejup.


P.S. Par tavu kluso sapniti.......... es nedomaju materialas lietas, kuras taga ar lielum,lielam atlaidem pakalj met visas vietas.
Nezinu nevienu gadijienu, kad kads dodoties uz aizsauli, butu panemis lidz kaut vienu santimcentu:-)))))

RRAGANA  Cilvēkam, esot cauri laikam, dzīves vērtības un pamatvajadzības mainās vairākas reizes. To ietekmē gan ārējie, gan iekšējie faktori.
Tas, kas liekas ārkārtīgi nepieciešams kādā noteiktā laika sprīdī, pēc gada var būt atkritis no nepieciešamību klāsta uz neatgriežamiem laikiem.
Jumts un paika gan varētu būt nepieciešamību topa virsotnē. Drāšanās? Kādā dzīves periodā tā varētu aizstāt tādu dzīves vērtību kā mīlestība. Kāpēc gan ne! Neviens neviena sirdī ielīst nevar. Un ja kādam šī drāšanās ir top vērtība, tak var drāzties kamēr sasniedz iekšējo apmierinājumu.

InJanis  Tautiete Raganainena !!!!

Tev tik ta drasanas prata !!!!!!!!!

Nju cik ta var, nes te makslu, lenam virzamies saruna;)))))
A tev tik ta drasanas prata...................

Labrador  Gebelss izteicās - dodiet man varu pār masu informācijas līdzekļiem un es no tautas izveidosu lopu baru. Par muļķi Gebelsu nosaukt nevarētu un viņa metodes tiek plaši izmantotas.

Paula6  Autora čoms, acīmredzot, vēl tikai aug, tāpēc ir tādas "vērtības".
Trīs lietas, kāpēc 3? bet laikam tā arī ir, ja saka:
1. 3 lietas, kas raksturo cilvēku - darbs, godīgums, sasniegumi;
2. 3 lietas, kas dzīvē ir svarīgākas - mīlestība, pārliecība, draudzība;
3. 3 lietas, kuras nedrīkst zaudēt - mieru, cerību, godu;
4. 3 lietas, kuras nekad neatgriežas atpakaļ - laiks, vārdi, iespējas (ar to visvairāk šodien arī grēko);
5. 3 lietas, kas dzīvē nav stabilas - vara, veiksme, finanses;
6. 3 lietas, kuras sagrauj cilvēku - alkohols, lepnums, ļaunums.
Bet dažreiz lai to visu saprastu, cilvēkam paiet visa dzīve. Pamatvērtības nodrošina pamatvajadzības, bet tās, kādas nu kuram ir galvenās, nosaka cilvēka personība...nu tā man liekas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu