Ja visā vaino partneri?

Ja attiecībās ir viens, kurš visās savās nebūšanās vaino otru partneri, vai to ir iespējams pārtraukt? Piemēram, iesāpējās zobs, otrs esot vainīgs, jo nobūra un slikti padomāja. Darbā nepatikšanas, jo otrs vēlu pārnāca...u.t.t. Vai ir kāda veids, kā pārtraukt visā vainot līdzcilvēkus?

Geisha  Ja tevi vīrietis visā vaino tad uzliec cepuri galvā un ej prom. Atpakaļ neskatoties. Gan jau savā dzīves ceļā satiksi cilvēku kuram būsi laba.

Epifanija  Nav iespejams - cilvekam tads raksturs samierinies vai ari partrauc attiecibas

Labrador  Puuuka- tāds ir vidējais izplatītākais un pieprasītākais vīriešu tips Latvijā. Piemēram kreditnemeji , kuri sevi pasniedz , kā sistēmas un banku upurus , savās problēmās iekulusies , jo sievu pierunāti , ņēma nepavelkamus kredītus. Neatbilstoši dārgiem mājokļiem , luksusauto , ceļojumiem. Sieviešu pozīcija vairumā gadījumu bija - vai nu Tu ņem kredītu , vai kā citādi dabū naudu , vai nu es atradisu kādu citu , kurš to izdarīs. Dzīvē vēl neesmu sastapis precētu Latvijas vīrieti , kurš nesāktu žēloties par netaisnību un nelūgtu aizdot naudu. Precētie Latvijas vīrieši ir neuzticami paziņas un kolēģi. Tātad aptuveni skaidras īpašības , pēc kādām Latvijas sievietes izvēlās vīriešus. Tas dēļ sieviešu valdonīga rakstura un egoisma , jo ar klasisko , stipro vīrieti Latvijas sievietes nevar izveidot attiecības pēc definīcijas. Ir vīriešu kategorija - vardarbīgi , agresīvi , antisociali tipi , pārsvarā noziedznieki. Šī ir kategorija , kuri sievietes savaldzina un viņas tādiem pakļaujas.

Feja_Feja  Labrador KO Tu pīpē.....

burleska  Labrador, Tev nešķiet, ka tā vietā, lai paskatītos godīgi uz sevi no malas, kāpēc Tevi neizvēlās, Tu esi izvēlējies domāt, ka sievietēm ir tendence izvēlēties sliktos? Diezgan neracionāla pieeja, visu laiku būsi upuris un normālu sievieti nedabūsi.

shining  Nekas tā nestimulē peldētprasmes vairošanos, kā nonākšana ūdeņos, kas dziļāki par paša garumu.

puuuka  Labrador...tā tiešām ir Tava sāpē,atvaino,bet man tā izklausās,pēc visa tā ko Tu raksti../ Dzīvē vēl neesmu sastapis precētu Latvijas vīrieti , kurš nesāktu žēloties par netaisnību un nelūgtu aizdot naudu/...es nesaprotu,vai Tu tiešām tikai tādā sabiedrībā apgrozies,kur visi Latvijas vīrieši čikst un pīkst,kā jau minēju,man Tevis no sirds žēl... ja cilvēkam pašam nav galva un teikšana,tad uzreiz citi vainīgi...Tu gluži kā šīs tēmas autores pieminētais tipāžs:(

Labrador  Burleska sievietes partnera izvēlē vadās no emocijām , draudzenu ieteikumiem un zemapziņā radītiem stereotipiem , nevis no loģikas un veselā saprāta . Tāpēc arī vairums nemitīgi maina partnerus , ir neapmierinātas ar dzīvi un arī patstāvīgam partnerim esot , turpina meklējumus. Tāpēc personīgi man nav vēlēšanās izkraut sev kādas problēmas. Tās sev izkrauj vīrieši , kuri nevar iztikt bez miesas. Galvenokārt tādi , kādus savā romānā attēloja bumbastiks.

jurks  Paskaties uz šo apstàkli itkā no malas, vai augšas! Savas dzīves situācijas-"scenārijus" mēs neizvēlamies, tie ir tādi kādi ir, vienīgais ko mēs varam- veidot savu attieksmi pet notiekošo, pieņemt to vai noraidīt! Ne jau pa velti ir šāda situācija, tā noteikti ir ar nodomu kaut ko màcīt un parādīt, pieņem to kà mācību, skaties uz savu lomu šajà netaisnībā, lai turpmāk, ja būs jaunas attiecībad, jau būtu pieredze! Jo ideāli nemèdz būt, visu laiku jācīnās!

miglainaa_plava  Esmu dzīvojusi kopā ar tādu cilvēku.
Nevar manīt, jo tas ir tāds psiholoģisks tips. Ja rodas problēmas, tad rodas spriedze, un lai no tās atbrīvotos, viņš vaino citus. Citādi nav iespējams. Tās ir tāds reaģēšanas veids.
Tad, kad saproti to rīcības mehānismu, ka vainīgs nav neviens, bet viņš vienkārši izlādējas, ir vieglāk to visu laist gar ausīm. Vienkārši neņemt par pilnu. Ja esi pofigiste, tad vari dzīvot ar tādu. Bet tāpat, pienāks tā diena, kad nespēsi būt tik stipra un laist gar ausīm, kaut kas aizķersies, iesāpēsies, mainīs tavu uzvedību un lēnām saēdīs pašapziņu. Tā ka diezkas nav, ar gadiem būs tikai sliktāk. Bet, ja esi no tām, kas jūtas par visu vainīgas, tad šāds vīrietis tevi smagi iedragās. Žēlot viņu nav jēgas, viņam nekas nekaiš.

Vēl trakāk, ja tas ir jau slimīgā formā, ja viņam spriedze ir visu laiku, un viņš jau ir reāls varmāka. Ja viņš tiešām mērķtiecīgi sāk zāģēt, manipulēt un cenšas novest līdz pašnāvībai savus ģimenes locekļus. Viss ir atkarīgs arī no tā, cik slims tas cilvēks ir.

av2  2018-12-22 18:12 - bet ideaals variants, nedari taa , kaa grib sieviete, un tiksi vallaa no vinnas :) Vo ideja laba.
Par jautaajumu, ja mani kaada saaktu vainot vissaas pasaules probleemaas , taa sieviete nebuutu mana. Ir jaapaziist cilveeks lloti labi, lai saaktu dziivot kopaa, kur nu veel lai preceetos.

mirga  miglainaa_plava tavs komentārs visslabākais un precīzākais par šo tēmu.200% taisnība.

Geisha  Es ar tādu nabaga bēdu brāli nodzīvoju 12 gadus. Satiku vīrieti nu tādu nabadziņu dzīves apdalītu. Dace - maita uz viņu kliedza seksa laikā, tā ka intīms zuda attiecībās. Ar citām sievietēm arī nesagāja, jo viņas viņu nesaprata (Dace nobūra). Dzīvoja mammai zem bruņčiem, vecākā masa par viņu arī gādāja un atbalstīja. Tā nu es viņu dabūju ar parādiem un caurām apakšbiksēm. Dace - maita neļāva tikties ar dēlu. Buciņš auga gan miesās, gan garā, bet sūdzējās savām radu tantām par dzīves netaisnību. Kulminācija pienāca tad kad viņa un Daces dēls sasniedza 16 gadu vecumu un vasarā nolēma pastrādāt ar lāpstu rokā. No lieliem pārdzīvojumiem atrada sev draudzeni kurai pieraudāt palagu. Tagad arī es kļuvu par maitu, jo tikai manis dēļ dēlam bija jāiet vasarā strādāt. Nabadziņš aizbrauca ar 2 mašīnām. Tagad esot saplēsies ar visiem radiem. Nabadziņš.

cinnija  Nobūra-skan iespaidīgi)

Karmensita  Jēzus Marija un Magdalēna...

Feja_Feja  Satiku vīrieti nu tādu nabadziņu dzīves apdalītu...sievietes bez smadzenēm tādus savāc un apkopj. Oho daudz tādu vīriešu ! BET kā redzu ir arī sievietes kurām tādi patīk...

MadamMango  Man reāli paliek smagi kad lasu šādus jautājumus ! Es redzu kārtējo sievieti - upuri. Kura ir slimās attiecībās kurās parasti tiek pazemota, nemīlēta un izmantota. Latvijā tik daudz tādu sieviešu.
Es ļoti ceru , ka konkrēti šī sieviete pamodīsies un izbeigs šīs attiecības !

Vinja_pasacinja  Esmu dzivojusi kopa ar tadu, un tas tiesa - ta ir emocionalaa varmaciba, jo vaino par visu visus. Pat menti ir vainigi, jo nabadzinu dzeruma pie stures sakera un "ne taa parbaudija". Vajadzeja vel par to tiesaties un shtuku par to nolikt. Ja cilveks nejutas vainigs pat par seshanos dzeruma pie stures, tad var izdarit secinajumus, ka attiecibaas ari vainiga bus vienmer tikai viena puse ( ne jau shamejaa).

ne_tik_pareizs  laipns smaids un iztaisnots vidējais pirksts ir cienīga atbilde apvainojumiem :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu