Vai juus ticat briinumam ka te var atrasst iisto cilveeku?

Mees ticam ,jo atradaam viens otru.lai arii jums izdodas.

Discreta  Neticu, jo manā vecums kategorijā maza izvēle.

Chris1986  Jā, to gan Discreta pareizi pateica. Vispār jau visos iepazīšanās saitos ir tā lieta, ka tie noveco. Kur agrāk tusējās 30 gadnieces, tur tagad 50+ sievietes biezā slānī. Un reti kāda 30gadniece, un tā pati gadiem, jo lielas psiholoģiskas problēmas vai vēl kādas problēmas. Latvija strauji noveco

janisqwerty  Bet vai juus ticat Santa Klausa eksistencei un ka no bucosanaas dzimst beerni ??? :):):):)

Polaarlapsa  Pusgads kopā.... No pirmās vēstules, tikšanās, vai zobu birstītes ielikšanas otra mājoklī? Ņemot vērā faktu, ka laiks ātri skrien mūsdienu dzīves ritumā un un laikā ir tik cik ir diennaktī, tad pusgads tāds čiks vien ir. Bet iepazīties tiešām te var. Man vairāk kā četri gadi kopš šejienes iepazīšanās.

dzintars45v  Da jebkur var iepazīties,man gan šķiet ka te vairāk var forumos ierēkt,nekā reāli iepazīties,bet kāpēc gan ne,katram sava karma un kad liktenis būs lēmis,tavas bučubriesmas...D;D;D,tevi atradīs pat šeit,lai aiz kādiem nikiem tu te gudri nemuldētu...D;D;D!!!

MadamMango  Var ! Bet var tie kuri paši nopietni to vēlas un ir atklāti ,aktīvi !
Tiem kuriem vienaldzīga, pasīva attieksme tā arī te sēž un sēdēs gadiem - domāju vīriešus.
Viņi gaida ka kāda aktīvā iekarotāja viņus savāks. :))))

MadamMango  Var... arī ar nosacījumu , ka vīrieši nemelo! Nemelo par savu dzīvi, darbu , vēlamajām attiecībām , vecumu un sūta jaunus foto kas atbilst tagadnei ! nevis 10 gadus vecus.
Nevajag tos Minhauzenu stāstus !!!!

Adelante  Var. Ja saskan putnu suga un to patiešām vēlas.
Nepiekritīšu Discretai- ir arī sakarīgi Vīrieši mūsu vecumā. Vajag tik rakt :) Un mazāk dzīvot pa PA, kur pārsvarā tikai pļāpas un teorētiķi uzturas :)

xxx3x  Piemēram Discreta:
1.- es ar pelnu trauku gan negulētu kopā...
2.- meklē kas dzer tikai svētkos,lai dzerot normas robežās,būtu kas aizvelk mājās...
- nu,par pārējām vēlmēm nekomentāsim...
Priecīgu Ziemassvētku vakaru visiem kas šeit ganās un kaut ko mēģina saganīt!

ALCORA  Ja joprojām te, tātad nekas labs nav sanācis.
Kuriem izdevies, tie no šejienes nozuduši. Tie, kuri lielās, kā viņiem noveicies, bet brīvo laiku pavada šeit, atļaušos neticēt. Ja ir kas tic, lūdzu.
__________________________________________________________________________
OHO adminiem.2018-12-23 22:59 Jūs tiešām nevarat Ginta pielūdzēju no OHO izmest uz visiem laikiem. Es 1 cilvēku ar šādu vārdu zinu, bet viņš nekad neesot pazinis šo oho vecmēbeli. Viņš jau sen ir laimīgi precējies, 2 bērni. Nevajag psihiski slimiem cilvēkiem, visticamāk, ar šizofrēniju, personības dalīšanos, ļaut mest ēnu uz normāliem cilvēkiem. Apturiet beidzot. Jeb to tikai tiesībsargājošās instances var.

dardedze  pohuij P.S. tie 3M var izgaist izplatījumā uz visiem laikiem kaut nākamajā sekundē!

Epifanija  Tad ta nu ir brinums! Sveta trisvieniba! Tad tik, tagad ciesi viens pie otra turaties un neuzlieciet viens otram ragus luk, tas gan bus tad brinums! ))

Feja_Feja  Es ticu gudrībai ! Šeit nav daudz gudru vīriešu kuri ir derīgi ģimenes veidošanai.
Maza iespējamība , ka te var sastapt labu ,gudru vīrieti ģimenei.
no portāla atkarīgie arī neder. kā šis džonis kuram te joprojām profils. atvainojiet, bet neticu viņu "mīlai" ...tas viņu sakars ilgs līdz džonis atradīs kādu viņuprāt labāku, jo meklējumi jau turpinās !
piska , siska nav gudra sieviete...bet tādiem džoņiem tādas der, jo var sastāstīt jebko. :)

Relita  Brīnumi vispār notiek, vajag tikai ticēt!

dzintars45v  Gudrība bez pieredzes nav nekas,tāpēc vajag meklēt dzīvesgudros,par vienu sisto,divus nesistos dod,maz kā tevi dzīve sit,celies tik augšā un kaut rāpus,bet ej uz priekšu,reizēm meklēto atrodi pašās negaidītajās vietās,ja ar humoru,tad Marks Tvens meta pīpēšanu nost 47 reizes un vienmēr ar labiem panākumiem,tāpat arī šeit,ja nebeigsi mēģināt,tad agri vai vēlu atradīsi to ko meklē,ja pārstāsi mēģināt,tad...!!!

ketija64  ja ir vēlme un vajadzība ,tad ,saprotams,iepazīties var :) Tikai vai vajag ar "brīnumiem" iepazīties ????

NL_O  Cik ilgi ilgst jūsu brīnums - pāris mēnešus, pāris gadus; vai varbūt pārdesmit gadus!? Ja līdz desmitgadei neesat nodzīvojuši kopā, tā ir...

cinnija  Rakstītam nevar ticēt, teica tante Klava jau kuro reizi pārkrāmējot malkas šķūnīti, lai gan uz durvīm bija skaidri& gaiši rakstīts ***!

inito4ka  ... kāda hrena pēc te zīmējies? Būtu laimīgi-klusu pazustu !
p.s. Džonis bija pelnījis drusku gudrāku draudzeni. nekā personīga :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu