Eksistē vai dzīvo?

Kas raksturīgs katrai no šīm stadijām? Kur/kad/kā notiek šī pāreja? Kas ir veselīgāk??:)

Felde  19.42 tik vienkarsi nemaz nav!

Arnika  Lielāko ties cilvēkiem nav mērķu un plāna, kā tos sasniegt. Plūst pa straumi un paļaujas, ka kaut kur tos "pieskalos"
Pat šeit, kur meklē savu otru pusīti, vai partneri, cilvēkiem nav priekšstata kādu sievieti vēlas atrast...
Kad jautā - ko vēlies atrast, tad ir atbilde - kad kādu satikšot, tad jau redzēšot kam derēs... vai nu sievas statusam, vai kam citam.

uzplanaledus  Teikt, ka tikai eksistē, laikam var teikt tikai tad, ja vairāk neko nevar, plus arī neko vairs nesaprot. Pārējie dzīvo, lielākā vai mazākā plašumā, ar ierobežotu apziņu, vai sapratni par lietu būtību, bet tā visa ir dzīve un dzīvošana.

katriina52  Kas vienam dzīvošana, tas otram - eksistēšana. Un otrādi. Katram skatiens uz lietām no sava redzesloka, no kā izriet vēlmes un prasības.

kokote  Līga, nu nevajag piepūēt smadzenes un lekt augstāk par dibua. Eksisteniālu jautājumu diskursā vislabāk prāta neesamība atrādās.

Arnika  Prāta trūkums parādās gramatiski kļūdainos komentāros

gunda10  Tik jauki ja kopigas intereses ja visiem patik Ter
inators un nevis Sara O konore ,ja nav garlaicigi ir tacu i.teresanti vai ne

Epifanija  Es domaju ka eksiste tie kuri cies no atkaribam viniem tiesam cels uz dzivi atpakal ir liels parbaudijums un dzivo tie kuri ir atradusi savu vietu zem "saules" nesteidzoties

AivarsN  Ja cilvēks smagi strādā līdz pilnīgam spēku izsīkumam,gribēdams uzlabot dzīves apstākļus sev un saviem mīļajiem,viņa dzīve ir tikai nožēlojama eksistence un tādu piemēru viņš rāda saviem bērniem. Salīdzinājumam parasts bomzis,kurš neievēro nekādus režīmus,ne sabiedriskās normas,dzīvo ar pārliecību,ka dabūs gan dienišķo maizi,gan arī šmigu,ir daudz brīvāks un neatkarīgāks par pirmo. Tātad dzīvo ar pilnu krūti. Mums te Latvijā tas nav populāri,bet visbrīvākie,neatkarīgākie cilvēki,ar vispilnvērtīgāko dzīves modeli,arī kā brīnišķīgāko piemēru saviem bērniem,ir dzimtas mājvietu iedzīvotāji. Daudziem nav ne jausmas,ko tas patiesībā nozīmē. Taču šobrīd tas ir vienkāršākais veids,kā pasargāt savus mīļos cilvēkus no smagi inficētās sabiedrības un kļūt brīvam un neatkarīgam no parazītiem. Šī parazītiskā sistēma,kura jau vairākus gadsimtus inficējusi cilvēku prātus,jau nonākusi strupceļā. Miljoniem cilvēku visā pasaulē mostas brīvībai un pilnvērtīgai dzīvei. Vai esat iepazinušies ar Francijas Dzelteno vestu prasībām? Tas vēl ir tikai sākums.

av2  ja tev ir draugi (ja vispaar ir ) , ar kuriem tevi saista tikai nauda, tad taa ir eksisteessana. Un lai dziivotu tiessaam, nu ir jaabuut tam gaissajam skatam naakotnee.

liedags1  Mēs eksistējam...tātad dzīvojam, dzīvojam, tātad ..eksistējam...visnotaļ filozofiska pieeja šim jautājumam...

ridzinieks  Katram savas prasības dzīvē,lai justos labi.....kam garīgās vērtības prioritāte,kam materiālās...
Varbūt nepiekritīšu viedoklim,ka nauda ir galīgais un noteicošais faktors visā,- dzīvesstils un kā aizpildi savu laiku arī nosaka,vai tu dzīvo,vai eksistē....un vai jūties gandarīts par paveikto....

InJanis  Labdien taltaautiesi !!!!

Ir laiks, luste, palasaties manu DienasGramatu, tur iraid ieraksts paar nesen izdoto lieliska karikaturista Sluku Gata jaunako karikaturu gramatu (pieejama bibliotekas )

Tur ir tada cmuka karikatura, pa TV kasti, runa opupaina diktore, ij saka ( izcelta teksta )
"No Latvijas ir izbraukusi apmeram pus miljona IEDZIVOTAJU.
Valsti vel ir palikusi, apmeram 1,8 miljoni IZDZIVOTAJU ;-)))))))))))))

Loti zimigi saja diksusiju konteksta.

uzplanaledus  Laikam tiešām, svarīgi ir justies labi. Un tā diez vai kāds tā jūtas uz 100%, tad ir uz ko tiekties, t.i., dzīvot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu