Kāds ir labs vīrs ?!

Labiem vīriem sievas ir laimīgas ! Pārējiem - stipras !!!

Es pilnībā tam piekrītu !

Flints  Padomju kino šedevra ”Tas pats Minhauzens” galvenajam varonim, ko atveidojis aktieris Oļegs Jankovskis, pieder šāds izteikums: ”Savulaik Sokrāts man sacīja: ”Noteikti apprecies. Trāpīsies laba sieva – būsi laimīgs, slikta – kļūsi par filozofu. Pat nezinu, kā būtu labāk…””. Secinājums: atšķirībā no vīriešiem sievietes nevar atļauties tādu greznību, viņām ir jābūt stiprām! :)

Caune  Attiecības ir divvirzienu kustība. Saliedētā komandā dalībnieki jūtās droši.
Milzīga atšķirība ir, kad sieviete par sevi rūpējas un sitās pa dzīvi pati, un ,kad par sievieti rūpējas kāds vīrietis. Visbiežāk jau šie modeļi tiek paņemti līdzi no vecāku attiecībām. Ja vecāku ģimenē tēvs kā vīrietis ir bijis savā īstajā vietā, izaug pašpārliecinātas un drošas meitas, kuras dzīvē sameklē atbilstošu partneri. Ja tēvs švaki ir ticis galā ar savu lomu, meitas izaug trauksmainas un vai agresīvas un vai visu varošas. Nomainīt asinsritē esošu modeli var, ja no mātes puses dzimtā ir bijušas sievietes uzdevumu augstumos. Ja abi vecāki pūt un palaid, tad rezultāts ir ļoti bēdīgs.
Bumbiņa ar atlikto startu uz vairākām paaudzēm.

multi  Autores slēptā reklāma sponsora meklējumiem? Laime vienāda ar biezu naudas maku? Savādāk dzīve nav rožu dārzs, nevaram būt vienmēr laimīgi.

ketija64  es par onkuļiem + - manā vecumā,kādi varētu NEBŪT labi vīri:
1) Gaudotājs ,kurš ir ar pliku dibenu,jo redz tik labs ,ka visu "mantu" atstājis bijušai.
2) Neveiksminieks,kurš meklē sievieti ,lai dzīvo pie viņa un viņam palīdz nomaksāt komunālos maksājumus.
3) Daudzbērnu vēlīnais tēvs ,kuram alimenti būs jāmaksā vēl pensijas vecumā.
4) Savu veselību notrallinājis alkoholu lietodams un tagad meklē mierīgu dzīvi (kopēju) un saka ,ka nav kaitīgo ieradumu.
5) Skopulis ,kurš smird pa gabalu ,jo dārga ūdens dēļ mazgājas 1xnedēlā.
Pieļauju ,ka visi pārējie varētu būt labi vīri. :)))

spulgaciite  :)Pie labas sievas, arī vīrs būs labs.

Rouzita  Vieni un tie paši komentētāji , katrs savā nemainīgā stilā izpaužas, un
pašiem neapnīk .. brīnos.

AivarsN  Uzskatu un partiju maiņa savtīga labuma gūšanai raksturīga tikai valdībai. Ar labiem makaroniem var pie varas tikt,bet ne pie dzīvesbiedra,jo ātri atkodīs.

uzplanaledus  Tāds, kurš mīl. Un uzņemas atbildību.

spulgaciite  Katrai savs būs vislabākais:).

Geisha  Man bija 2 vīri un katrā no viņiem bija kas labs. Viens deva meitas, mīlestību, kaisli, satraukumu, otrs mieru. Tagad ir 2 znoti. Abi znoti pa dzīvi iet kā tādi buldozeri. Ir mirkļi kad gribas šos buldozerus vienkārši nožņaugt, bet kad paskatos no cita skatu punkta un lepojos ar šiem buldozeriem.
Kāds ir vīrietis daudz atkarīgs ir no sievietes. Jo sieviete ir tā kas vīrieti iedvesmo uz varoņdarbiem vai nogriež vecim pautus.

Labrador  Skatos , kaadi viirieshi patiik sievieteem , taadi laikam ir labi. Taadiem kopeejais - skalji uzvedaas sabiedriskaas vietaas , vicinaas ar rokaam pa gaisu , miil alu , tad kljuust veel skaljaaki un veel vairaak vicinaas. Aprobezhoti ,ar shauru intereshu loku , kuriem galvenais ir fiziologjiskaas vajadziibas. Areeji tie liidzinaas Ufo . Peec rakstura totaali kretiini , bet deel savas sievietes gatavi savus radus apzagt un tas ir augstu noveerteets. Satiekot uz ielas pazinju , kaiminju , vienmeer prasa - EEE , iedod kaadu kapeiku alinjam , benziinam , nuuu iedood nuuu , davai nuuu. Taadi uzturaa daudz lieto treknu paartiku un sevi uzskata par izciliem pavaariem , bet ,kad iedzer un saak shmoreet , viss piedeg vai vispaar aizdegaas. Taadiem ir truls , sekls humors , paarsvaraa par kraaninjiem.

Labrador  Geisha , sievieshu ideaals , maksaatnespeejas administraators Bunkus arii pa dziivi gaaja , kaa buldozers...

Epifanija  Cik laba tu esi sieva atspogulojas tava vira un otradi. Attiecibas veido divi ne viens vai vins labs vai slikts. Cilveks mekle sev otru kas spes vinu darit labaku vai dos iespeju tadam izpausties jo loti liela nozime ir abu cilveku savstarpejai mijiedarbibai saplustot viena vesela un tas ir tandems kas ir neskirams un ka klints visam dzives likstam kas parvaramas esot viens otram lidzas lieki butu piebilst cik daudz laba uz pasaules var vairot divi - sev istie viens otru atradusie cilveki. Meklejiet savus istos kas jus iedvesmos uz labo!

DanaL  Labs vīrs ir tas, kurš mīl savu ne pārāk labo, ne pārāk daiļo, ne pārāk veiksmīgo sievu, un pieņem viņu tādu kā viņa ir.

cinnija  bez piekabes

dardedze  Visforšākais no tiem, kuri ir ar labu gaumi -t.i. interesējas par mani!

Labrador  Obligātais priekšnoteikums - jābūt precētam un jāvalkā pieci iespējas drausmigaki šorti.

av2  Un? Viss ir relatiivi. Sliktais tevi izglaabs, nedomaajot par sevi. Labais...lasiis drossibas instrukciju, kameer maaja nodegs.
Iissi, zinaam tak teezi par vaacinnu, un podinnu. Neredzu, ka kas buutu mainiijies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu