Kāpēc tādi dīvaiņi ?

Esot šeit ne īpaši ilgu laiku , skatoties vīriešu anketas un sarakstoties ar tiem ir iezīmējusies savāda aina ! Pārsvarā te ir vīrieši - dīvaiņi !
Radies iespaids visi ar problēmām, emocionālām,psihes , komunikācijas, realitātes uztveršanas u.c.
Par morāli vispār nerunāsim..

riebekle  Vai neesat iedomājušies, ka katrs esam dīvains pa savam? Savas dīvainības jau neviens īpaši nemana. :)

Garoznieks  Ja man netīk vieta, neuzturos tur; ja netīk cilvēks, cenšos nekomunicēt.
Un vēl, vispārināt nevajag ;), tad ej uz operu un starpbrīdī tur meklē "savu dīvaini".

bumpastiks  Autorei nu ļoti vilinoša bilde anketā,tad jau laikam raksta kungi ar īpašu un izsmalcinātu gaumi!:D

VECA_PIEPE  Pilna realitāte dīvaiņu,...nē, vēl viņai nepietiek- arī virtualitātē viņus jāzondē!

dzintars45v  Ja tu esi izlaists no trakomājas,tas vēl nenozīmē,ka tu esi izārstēts,tu vienkārši esi kļuvis kā visi...D;D;D un kā teica Karls Jungs-;iedodiet man pilnīgi normālu cilvēku un es viņu izārstēšu,kā teica vēl viens dižvīrs,tad cilvēks bez neviena putna galvā ir ļoti garlaicīga personība un pirmkārt jau sev pašam,tāpēc esi uzmanīga ar savām vēlmēm...D;D;D!!! Ideāls vīrietis dzīvo tikai vienā vietā,sieviešu galvās,tāpēc skaties kas tev der pēc rakstura un kuram tomēr labās īpašības pārsver sliktās un viss pārējais jau tavās rokās...!!!

nazis  Te nav veikals, kur vīrieši salikti plauktos pēc modeļiem un funkcijām. Akcijā ņemsi divus - trešais par brīvu.

Te ir KRĀMU TIRGUS. Var dabūt darbojošu, bet stipri nobružātu no biežas lietošanas, var atrast skaistu, bet labojamu. Labi pameklējot var atrast arī ciešama izskata ar pietiekamām darbaspējām.

Tev taču vajag tikai vienu? Jeb tomēr vairākus?

AivarsN  Labākie eksemplāri izķerti,dīvaiņi paliek. Tāda problēma ir visiem iepazīšanās portāliem.

multi  Kādas sievietes, tādi vīrieši, nedīvainos bez interneta izķer vai noceļ.

JurisK  Feja krupja paskataa - nu tas ir diivaini! Laikam jau tieshaam diivainjiem diivainji vienmeer celjaa:)

dzintars45v  Nu jā,spriežot pēc fejas anketas bildes,izvirtulis ar lielisku humora izjūtu,ir tieši tas kas viņai vajadzīgs...D;D;D;,nekā personiska,vienkārši ierēcu par tēmu...D;D;D;,kur tad sieviete var pavērties,gan intelektuāli,gan seksuāli,ja patrāpās,tāds pavisam normāls indivīds,kas pieturās pie tām pašām normām,kuras gan mūsdienās ir stipri pastiepts jēdziens,pie tam tikai izvirtulis var vardi bučot ar domām,ka ja nu...D;D;D;un ja hohmai,tad ja nu tomēr brīnums notiek,tad ja nu dzīvē kāds strīds notiek,ir uzreiz dzelžains arguments,ka tā teikt tu jau pašā startā esi tādu varoņdarbu izdarījis...D;D;D...!!!

VECA_PIEPE  uz to #14:07

Jā, te mudž, ka biezs tikai ar prinčiem un karaļiem... un visi viņi tik vien to dara kā bučoties ir saspietojuši.
Liela meitene, bet tā arī vēl tic pasakām...un savām pārvērtībām!

una32  Sākumā nesapratu, man raksta lieliski, adekvāti gudri vīrieši, kāpēc citām tā nav?
Tad, apskatot anketu sapratu....
Anketas informācija daļēji atsijā tos,kuri uzrunā, ar tādu anketas uzrunu visi izvirtuļi jūt aicinājumu uzrakstīt, un pat tie, kuri tādi tādi nav, atbilstoši atbild.

VECA_PIEPE  uz to #14:40

Ar humora sajūtu man viss ir čikeniekā,...es humoru pamanu uz sitiena, bet tikai tur, kur tas ir.
Nu redz: Piepis ar priekš Tevis dīvains? Jā, iru dīvains un ne es to slēpju, ne arī par to kaunējos.
Uz dzīvi es reāli skatos, ne to idializēti apceru caur virtuālo prizmu. Tā viš i, meitēn!

Geisha  Nu tavā vecuma grupā nevajag žēloties vīrieši ir plašā izvēlē. Jo cipars lielāks jo mazāka izvēle. Kaut gan visnaskāk iepazīties vēlas tieši vīrieši no 36 gadiem līdz 49. Mana vecuma vīrieši cer uz jaunāku. Šeit iepazīstot dažus sava vecuma vīriešus brīžiem nesaprotu mani putni streiku rīko vai Zeme mainījusi orbītu. Te ir atrodami arī izcili eksemplāri. Piemēram. Sarakstijos ar vīrieti, sazvanamies un pazūd kungs. Ja pazūd, tad jau nav ko zvanīt un trobelēt. Un pēkšņi zvans kur esi vai gadījumā neesi krastmalā? Izrādās bija sarunāts randiņš ar cacu, bet caca uzmeta vecīti, bet cilvēks ir muti nomazgājis, svaigu kreklu uzvilcis un beigās palikt ar Mašu arī negribās tad nu ņem kartotēku rokās un tik zvana alfabēta kārtībā. Tādi eksemplāri šeit ir vairumā.

nakts15  Geiša, trāpīgs piemērs! Un ir bijuši gadījumi, kad vīrietis vienlaikus sarunā ar vairākām...arī, kad sarunā tikties, bet pēdējā brīdī "uzmet", bet pēc mēneša raksta un izdomā baltiem diegiem šūtus attaisnojumus savai rīcībai...Visbiežākie argumenti kādēļ atsaka tikties: nav laika!, nav noskaņojuma!, patreiz nav naudas...(tējai/kafijai), jūtos noguris!...Jāpiekrīt, ka vīrieši nogurst no tik plašas iepazīties gribētāju izvēles...un jāpiekrīt, ka vīrieši virs 40 gandrīz 99% gadījumu, meklē stipri jaunākas sievietes ar dzīvokli (tikšanās vietu) un bez bērniem...:)

mairita1971  Neviens nav dīvains,vienkārši ar gadiem no dzīves pieredzes izveidojušies savi uzskati un paradumi.Un nav ko saspringt,ja citam viedoklis savādāks.Ja gribēsi būt kopā,nemeklēsi trūkumus,bet gan pozitīvo.Un nav vērts turpināt attiecības,ja Tevi grib redzēt bijušo,tas ir rādītājs,ka būs krahs.

Labrador  Postspadomju telpas iedzivotaji uzskata , ka visi , kuri atšķiras no pelēko dārzeņu biomasas , ir dīvaini.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu