Kāpēc dāmas te ir tik dīvainas?

Vai nu par daudz grib vai nu vispār pašas nezina ko grib!:)Un vēl par dīvainiem uzskata kungus!Labi vēl ja ir labestīgas dīvaines-domāju tādas tad arī atrod savus dīvaiņus,bet ir tak arī gana agresīvas un kareivīgas,kas ar savām prasībām un tekstiem vnk atstumj kungus,jo tādām tak bail pat tuvoties un tad brīnās kāpēc ir vienas.Bet viss jau nemaz tik slikti nav.Kādā zirņu kaudzē var atrast arī kādu dimantu,nu kā es piemēram savu burvīgo dāmu,tad nu mums būs jauks,romantisks Vecgada vakars.Dīvainās dāmas gan svinēs vienas-mierinot sevi ar domu ka visi kungi ir dīvaini un tāpēc ir vienas.Bet...varbūt sākumā vajadzētu izvērtēt SAVAS dīvainības,lai saprastu kāpēc tie kungi liekas dīvaini!

burleska  Lazer, visām esi piedāvājis? Un tā- tiešā tekstā? Man vismaz neesi :D Varbūt es tā vienīgā, kurai interesē ;) Bet, ja nopietni, es arī atteikšos, ja redzēšu, ka vīrietim tikai tas interesē.

afrodithe  Lazer, un pat naudaskārās nepiekrīt? Tev tak nav minimālā norādīta.

cinnija  un kādi pierādījumi tam, ka viņas dīvainas? na ja, ja dzīve iemērījusi citronu, jebkurš var salūzt. bet var arī no citrona izspiest sulu, izdzert to un rullēt tālāk! tāpēc ir ļoti labi, ka ir vietas, kur tādi -kas bijuši cm no kraujas malas-var satikties! nav obligāti jāguļ, kaut var arī to ir svarīgi atcerēties, ka neviens nenes nekādu atbildību par to , ko sablējis Oho! un ja kāds feiks mājienu veidā norāda uz kādas dāmas dīvainībām, atceries-viņš aizbaidījis jau 20 pirms tevis!) tāpēc būšana šādos forumos ir bīstamāka par deju kolektīviem, kur visi paspējuši ar visiem Tavo.

juicy  Katrs saņem to, ko pelnījis! Arī uz Oho tas attiecas.

MadamMango  Nevis ko pelnījis - BET to ko pats izvēlas !

Labrador  Tāpēc , ka pēc 30 praktiski visas Latvijas sievietes ir feministiskas , ar dzīvi neapmierinātas vientuļās mātes , kurām dēļi attieksmes un prasībām izjukušas iepriekšējās attiecības un jaunas vietā neveidojās. Kā jau minēju , īsti sievietes tur vainot nevar , jo viņas ir pret klasisko ģimeni vērstās propogandas upuri.

Felde  Bum,tik smuki saaki... un tad atkal-kaa es piemeram,ar savu burvigo damu! Likas,itka normals teksts,bet tiesi ssis mazais pielikums-kartejo reizi lika pasmaidit. Ja katraa tema nebaztu so tekstu,iespejams kads ari noticetu. :) Ja tada daama eksistee tava dzive-vina noteikti ir divaina... But kopa ar tik diivainu cilveku ka tu,var tikai diivainite...!
Lazer,frigida sieviete ir ar sev netiikamu virieti!-tas ir dzimumveesums.... Tacu,ja blakus ir tikams virietis,sieviete uzvelkas...un ir suliiga... :) Savukart,ja virietis ir impotents-lai ka vinam sieviete nepatiktu-nu nevar vins neko izdarit... :) (sakumstadija vel palaimejas,lidz mirklim,kad nevar.... Un te nelidz ne pirksti,ne meele-impotents ir impotents!!! -neaizmirsti,ka veesam sievietem arii ir gan pirksti,gan meele,bet tas vinas nepadara par sexgiganteem-netikamu viriesu klatbutnee! :)

Labrador  Latvijas vīrieši pataloģiski baidās vismaz kādu laiku pabūt vieni. Tāpēc vairums ir gatavi pilnīgi pakļauties feminacisma prasībām un noteikumiem. Un tas tikai ceļ feminiatisko cacu pašapziņu , vairo viņu prasības un kaprīzes , jo tās zin , ka jebkurā laikā atradīsies vīriešu tautības pārstāvis , kurš būs ar mieru pakļauties , pieļaus , kā tiks izmantots , pasūtīts un vēl apliets ar samazgam. Bet visumā Latvijas sievietes visvairāk līdzīgas krievietem , kuru domāšana un rīcība ir neizprotamas un neprognozejamas.

EB777  Meklēju nopietnas attiecības.....bet neko patiesībā šeit atrast nevar)))

mairita1971  Dāmas nesvinēs vienas bet draugu un radu pulciņā.Un nebūs savam blakussēdētājam jāskaita glāzītes,lai tas neizgāstos.

Letija  18:21
Hmm.... Vīriešu tautība.... Kādā valodā, diez, šie runā?!

Discreta  Vīrietis, lai cik dīvains būtu vai nebūtu, nav manas pasaules naba. Es nebūšu viena Jaungadā, bet foršu cilvēku bariņā.

Labrador  Letija , tie runaa nevis tieshaa un atklaataa valodaa , bet leksikaa izmanto liekuliigus , meliigus ,salkanus glaimus , kas taa patiik sievieteem.

Arnika  Labrador - "vīriešu tautības pārstāvis". :))))

dadzis2  Katram savas dīvainības- savi putni galvā!

Pillerina  Vismaz suns, kaķis un TV jaungada šovs arī ir blakus. Gluži vienai vis nesanāk būt.
Bet labi, ja autorkungam ir kas elastīgāks un mīksti pakļāvīgāks blakus :)))
Laimīgu Jaungadu!

bika  Jāteic, ka dāmas nemēdz būt dīvainas, bet gan noslēpumainas!
:)

Sinilga  kāds t.i. ""bumpastiks"", ir atradis savu saprotošo pusi - un ir laimīgs. laikam neesmu latviete, - "neapriešu" viņu - man prieks par ""bumpastiks"", - suņi rej un karavāna iet savu līgano gaitu tālāk ... ja metīsi ar akmeni katram sunim, kas tevi aprej - visu mūžu to vien tikai darīsi kā mētāsi akmeņus - nebūs laika mīlēt ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu