Vai jūs piekristu apgalvojumam?

Vai jūs piekristu apgalvojumam, ka visi cilvēki ir ar sliktiem raksturiem? Tikai daudziem (negribas atkal teikt: sievietēm) ir talants to ilgi un prasmīgi noslēpt. Bet nu ilgtermiņā (teiksim - laulībā) tas tāpatās nāk gaismā. Un otrs ir izbrīnījies - es tak iepazinos ar pavisam citu cilvēku - tad re, kāds viņš ir patiesībā! Varbūt, tad cilvēki, kas neslēpj savu slikto raksturu pa dzīvi, ir godīgāki un sagādās mazāk vilšanos?

Felde  Mes esam tik loti dazadi,un tiesi tapec ir tik milziga izvele.Un nejau tikai sievietes pec kaazam mainas... :) Neredzu seit neko nosodaamu,katram ir iespeja izveleties,iepazit,un pienemt leemumus... Un,kas vienam nesimpatizee-otram liekas tiradnis. Par to izliksanos,vai neizliksanos...-Nu vispar jau reti kuram patik,ja neizliekas,ja cilveks ir tiess un neiet aplinkus... Zinu pec sevis,nemedzu melot un izlikties,un sad tad nakas dzirdet-tu jau tada tiesa,sserpa,vai saki ko domaa. Bet,vai tiesi sis nav tas-par ko runajam??? Redz,sadziive patik lisski,piemelotaji,telotaji-jo taa vieglaak...glaimus patikami klausiities.. bet,kad to parstaj darit-atkal slikti! Un vaitad viriesi nav tie,kas (biezzi,lai dabutu sexu...)-ir gatavi runat da jebko... :) Eh autorinn,te taa duali sanak! Tacu,ja tiesam par iedzimtajiem raksturiem runajam,ta ir ggenetika,un var nedaudz pielagoties,bet mainities ir gandriz neiespejami!

saulite34  Sliktu raksturu nav,tikai ir lietas,ko nespējam pieņemt otrā cilvēkā.

dadzis2  Katram cilvēkam ir savas ēnas un gaišās puses. Ideālu cilvēku nav!

ketija64  Ja 3 dienas ar cilvēku pavadīsi kopā ,aptuveni sapratīsi kāds viņš/viņa ir. Ilgstoši tēlot labāku nekā ir patiesībā ,cilvēks var tad, ja ļoti ko grib, vai ir lielā izmisumā.

JurisK  Taa gluzhi nav. Bet cilveeki kaa jebkura dziiva radiiba ciinaas par vietu zem saules. Kursh stipraaks, gudraaks, bagaataaks, tam vairaak saules. Civilizaacija to visu nedaudz apslaapee, bet ciinja notiek tik un taa. Ja izdodaas veiksmiiga sadarbiiba, tad viss normaali, ja kaads kaadam staav priekshaa saulei, tad rodaas probleemas.

MadamMango  nu...nu ...Chris1986 palasot Tavus komentārus iezīmējas aina vīrietis- katastrofa. :(

av2  savaa zinnaa ...taisniiba. ne reizi esmu dzirdeejis, ka , redz, vinnss/vinnaa bija pavisam cits...:( Bet tas ir raksturiigi jauniibaa, kad visa pasaule ir tikai melna , un balta, un viss "man pienaakaas". Kad cilveeks saak stabili dziivot, vinnaam kautkaa paliek po** ko teelot. Tiessi otraadi, iepaziistoties gribas paraadiit, kaads esi iisteniibaa, lai veelaak nebuutu jaanozzeelo. Tas ir , esmu taads, un taads, un ja tev nepatiit, nav tak spiesta lieta naakt pie manis.

ieva03  It neviens nav tik labs,lai nebūtu arī mazdrusciņ slikts....katram savs,tikai kas mums katram ir pieņemams un kas ne.

burleska  17:24 Vispār jau mēnesi jāpavada kopā- ar sievieti, lai redzētu, kāda viņa ir visos cikla periodos, ar vīrieti, lai viņam arī ir laiks izpausties :) Ar trim dienām būs par maz- tās tādas nedēļas nogaļu attiecības, kas vispār neko nenozīmē...

Nellda  puse cilvēces ir vienkārši stulbi. bet,kā nu ir tā ir, visiem jādzīvo

Paula6  Nē, autor, nepiekrītu tavam apgalvojumam, ka visi cilvēki ir ar sliktiem raksturiem un tiem ir talants tos slēpt. Ļoti bieži cilvēki iepazīstas ar rozā brillēm uz acīm un ne tikai jaunībā, bet arī nopietnā vecumā. Abi dzimumi ir tā iekārtoti, ka gribas izskatīties labākam, nekā patiesībā esi, tāpēc cenšos būt tāda, kāda esmu un te ir svarīga gan ģenētika, gan audzināšana, gan izglītība, gan sapratne par savām ne jau tām labākajām īpašībām, tāpēc labāk attiecības veidot ar sev līdzīgo. Katram jau ir acis, ausis, smadzenes lai to visu izvērtētu, tikai vai katrs to vēlas? Saka jau, ka vislabāk izvērtē otru, kad esi kopā kādā neikdienišķā situācijā (izbraucienā, pasākumā u.tt.)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu