Kas cien.Oho sievietēm ir biežāk?

Sekss vai Jaunais gads?

Stika  Pievērsiet uzmanību eddingas pēdējam komentam!! Jau 1.dienā, kad es te pieteicos, šī persona mani apvainoja, ka man esot desmitiem profilu, no kuriem es pati sevi plusojot. Analogiskus apvainojumus vina krāmē arī citām un citiem virsū,- gan par it kā "zagtām" bildēm, gan par feikprfiliem, u.c
Nezinu, kurai adresēts pēd.koments, bet AICINU oho administrāciju BEIDZOT pievērst uzmanību vinas regulārajiem melīgajiem izteikumiem attiecībā uz citām personām un to anktām, kā arī lietotājam Stabilo vērsties pie adminiem vinjas pēd. izteikuma sakarā, ar lūgumu lai paši pārliecinās, kam pieder šis profils un vai ir vairāki, t.sk sieviešu.
BEIDZOT ADMINISTRĀCIJAI BŪTU JĀVĒRŠAS PRET tādiem lietotājiem kā edding, kura SEN JAU neprot apstāties oho lieotāju (regulārā!!!) apmeliošanā!

Stika  P.S. JO VAIRĀK, ka lietotājai edding pašai(un reāli) ir daudz profilu, kā piem.: neiet, reached, bonacure, erucanob, u.c! Un protams, edding.
Tāpēc arī citus lietotājus mēra pēc seviis un REGULĀRI apvaino!

edding  Gribētu jau nu gan, vai ne?
Bet sāc vispirms ar sevi.
Noliec galdā pierādījumus par visiem man piešūtajiem nikiem.
Iekopē ārsta izziņu par piešūto triperi.
Pierādi, ka ganbei un Edgars ir sievietes.
Pierādi visu to, ko šujat klāt Riebeklei.
Pārlasiet SPAMu un padomājiet, vai jūs būtu tās, kuras norādītu, kuru no šejienes izmest, kuru atstāt.
Šavka tu biji, šavka paliksi. Neesi nevienu normālu komentāru iekomentējusi. Mācīs viņa te adminus. Kā tad.

Stika  😧😦😧 stulbene, tu pat kaut reizi esi uzlikusi galdā KAUT 1 pierādījumu kad esi apmelojusi te citus regulāri, a ?? ?? Un kad to tev ir pat kategoriski pieprasījušu??
Un uzraksti adminiem un paprasi, kurš ir tas, kas par tavu triperi rakstīja, idiote, bet nevis šuj to klāt citiem (-ām) !!! Starp citu, ja man kāds tā pateiktu, es painteresētos, kas to raksta!
Un nezinu nekādus Edgarus vispār - liec man svētu mieru!
Bet kas attiecas uz Spamu, pati esi tur raskolījusies par saviem n-tajiem profiliem, kamēr man vispār TIKAI viens ir!
Dura, apmelotāja un trolliene!

ramazoti  :)- Stika- fotogrāfijās smuka, komentos- kašķīga. Diezgan dīvaini un neloģiski, ka tik tālu nonācis- tā nevajadzēja būt..:)

Stika  ...vispār neesmu kaškjīga, vienk. šī te kundzīte mani ir izbesījusi kopš pirmād dienas kopš te ierados (apm.pirms gada)-apvainojot mani mepatiesi. Pēc tam noskatījos kā strīpām apmelo citus.
Neesmu no tiem, kas vislaik klusēs, ko tādu vērojot- cik tad var?! Tas arī viss.😏😎

ramazoti  :)Visa pasaules draza nav bērna asaras vērta. Nervu šūnas švaki atjaunojas- nav vērts ķert kreņķi par konkurenti uz pēdējiem- mazā seksa lielajiem gigantiem- priekšpēdējamiem mohikāņiem-oho-ohuistiem.;)

edding  Ja te gadījumā kādam sametas žēl šo trauslo būtni Stiku, varu nopublicēt viņas smalkās pērles SPAMā. Secinājumus izdarīsiet paši.
Taisnības cīnītāja atradusies.

Gunitaa  Vispār jau Spams ir atkritumkaste, tāpēc cilvēki tur var atļauties runāt brīvāk. Manis gan tur nav.

Bet Tu, eddinga, visu oho ēteru piesārņo ar saviem meliem, - regulāri un bez jebkādas paškritikas un jebkādiem argumentiem. Tāpēc es brīnos, kāpēc Tev jau sen oho "nav piegriezts skābeklis".

Bet diskusijās ar tevi es neiesaistīšos - ar zemiskiem cilvēkiem (kuri arī mani ir nepatiesi apvainojuši, man NAV ko runāt. Tas ir zem mana goda.

ramazoti  :)- Man ir pamatotas aizdomas, ka Stikas ieliktās fotkas nav pašas, un raksturs vispār ir galīgi nevienu neapmierinošs, jo citādi- viņa biežāk reāli tiktu apmierināta un neuzvestos, kā ļoti bieži neapmierinata, un sociālajos tīklājos attiecīgi uzvestos- kā apmierināta...;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu