Laimīgu jauno 2019 gadu.

Laimīgu visām OHO daiļā dzimuma pārstāvēm jauno 2019 gadu,lai visas vēlmes piepildās un katra,atrod to ko vēlās un ja humoram,tad pat tās kas savu pinci,(nav pareizrakstības kļūda),jau gadiem,vai gadu desmitiem gaida,lai beidzot sagaida,viņa augstības ierašanos,vai vismaz diplomātisko vizīti un nobeigšu ar jautājumu,kādas vēlmes uz jauno gadu,kādas apņemšanās attiecību jomā,ir plāni kaut ko darīt lietas labā,vai arī gaidīšanas režīms pēc noklusējuma ar domu,ka gan jau viss pats par sevi notiksies???

kuks10  Tie ir tikai skaitļi,kas katru gadu mainās..galvenais kā Tu pats jūties un tavējie,pārējais viss pašu rokās..))

Epifanija  Varbut ta laime ir parak uzspeleta ka neviens pat netuvojas? Es noveletu beidzot but pasiem lai vieglak butu atrast savu isto un vadities ari pec jutam ne tikai pec prata un materiala laujaties but laimigiem ne izliekoties par pasaules valdniekiem un uzliekot nepieejamibas maskas un viss bus ne kur nepaliks

Geisha  Kā gadu sagaidīsi tā arī ies tas gads. Pusnaktī man blakus bija vīrietis. Tad jau cerams, ka šogad izstāšos no meklētāju klubiņa.

borzomi  Man gan šķiet,ka tas gaidīšanas režīms ir tiem "prinčiem",dafai,lai babieši visu nokārto-noregulē un savāc.
Tā kā tādi puvuši kartupeļi gaida izmešanu!
Sorry,vecās padomijas produkts-komsomolkas gaida iniciatīvu no tiem,kas sevi te par " prinčiem" dēvē nevis gudri d..š.

Sinilga  ""ja humoram,tad pat tās kas savu pinci,(nav pareizrakstības kļūda)"" ... pincis vai princis, galvenais ir attieksme - uz kurieni atjājis, kāpēc atjājis, VAI TAS PINCIS/PRINCIS VISPĀR "JĀT" PROT???!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu