Ka vientulie viriesi pavada svetkus?

Pie kadam meitenem brauc vai sez majas pie tv bez izmainam? Pastastiet pasakas par jusu vientulnieku saldo dzivi un zakiem! Gribas sodien jautribu!

gudrelis  Ui. Pirdonēju un pardonēju, jo izdevās kā reiz uz Tesas mīkstā augļa uzkāpt virtuāli. Nu neko-tāda solījuma sev vairs tā šogad ka nedarīšu nebija. Tādi rodas no sievietes. Bet protams Tesu laikam tajā kategorijā nevar ieskaitīt .:)))

valmierietis333  Tieši tāpat kā vientuļās sievietes , atšķirības nekādas - piedod ,jautrības šodien nebūs!

Svin pa savam - cits skaļāk cits klusāk ,cits vienatnē ,cits ar radiem ,draugiem - kāds varbūt arī pamīca kādu meiteni ,ja nav lietojis pārmēru alkoholu...

Arī bez meitenēm var svinēt , no tā jau svētki nezaudēs nozīmi!

Pēdējā dienā jāpierijas ,kādas tur vēl meitenes ,jo kārtējā Jaungada apņemšanās - nākamgad nerīt ,tādēļ jāpaspēj vecajā!

DanaL  Vakar tak te viens pasaku stāstīja (droši vien Chrisam vai Arābam) : viņam apkārt burvīgas medmāsiņas, bet viņš tik ar OHO vecenēm, tik ar OHO vecenēm...

Laikam kāds no Tvaika ielas "dakterīšiem" :DDD

AivarsN  Ir seši brīnišķīgi dēli un vecāki. Pat pie labākās gribas neizdosies palikt vienam svētkos. Un kur tad vēl draugi un draudzenes. Ar zeķēm arī nekādu problēmu,jo viena no vedekliņām ir īsta adīšanas meistare. Gudrs man tas dēls,zina ka čaklākās zeltenes jāmeklē Latgalē. Kad biju jaunāks,neko par sievietēm nezināju,nepratu izvēlēties īsto un vienīgo. Tagad ar gadiem gudrība pamazām atnākusi,bet vai vairs vajadzīga sieviete,neesmu drošs. Putni man tādi ļoti eksotiski,augstu debesīs lido,par atmodu vēstī.Diez vai kādai dāmai tādas sugas zināmas. Lai nu kā,Jaunais gads sagaidīts brīnišķīgi,ne brīdi nepaliku viens un pat nebija nekur jābrauc. Sevišķas simpātijas man pret Cūku nav,labāk patīk Āriešu boroskopa lidojošais Ērglis. Kaut kā cerīgāk izskatās,brīvs un vientuļš kā es,tāpēc sapratīsimies labāk.

krumuzagis  svētki tačkā katru dienu, tas ir ne mašīnā, bet takč katru dienu, priecājies par katru satikto cilvēku, par katru dienas veikumu un tā tikai ar kristāldzidru skatu rītdienā, lai lūst vai plīst

Discreta  Kam bijusi ģimene, tie ar bērniem un bijušo mīlu.:-)))

dzintars45v  Ja humoram,tad vilks ir vai nu ar savu vilceni,vai nu viens pats,nav auns lai drāztu katru aitu,kas dzīves ceļā patrāpās!!! Ne jau tas ir rādītājs,vai tu jaungadu sagaidi ar sievieti,vai bez,rādītājs ir ar kādu,kaut kādu dabūt nav nekādu problēmu,bet tev to vajag,tā ka vientuļiem vīriešiem,tas ir pārdomu laiks,mērķu un darbības virzienu nospraušana,darbīgam un enerģiskam vīrietim vienmēr apkārt sievietes grozās,galvenais pareizo izvēlēties...!!! Ja tieši par jauno gadu,tad ir draugi,radinieki,kaut gan svētki ir tad kad esi kaut ko sasniedzis,kad sirds līksmo,kad ir tev tam laiks,gads pagājis,apkopo izdarīto,izvirzi jaunus mērķus un uz priekšu,kādi tur īpaši svētki,ja humoram,tad no citplanētiešu viedokļa,cilvēce prātā sajukusi,ar šitādu pompu svināt gadu cikla nomaiņu,gaisā izšaujot tik grūti un sūri nopelnīto naudiņu...D;D;D!!!

dzintars45v  Izcilais domātājs un rakstnieks Pauls Koelju teica;-Ir cilvēki kam pa dzīvi lemts iet vieniem pašiem un tas nav ne slikti,ne labi,tā vienkārši ir dzīve,labāk ir būt vienam,nekā ar kādu,tikai lai būtu,izglītojies,nodarbojies ar sportu,ved aktīvu dzīvesveidu,strādā,nospraud mērķus,piepildi tos un esi kā pionieris,vienmēr gatavs jauniem izaicinājumiem,tad agri vai vēlu sasniegsi,vai satiksi to ko tev dzīve nolēmusi un izejot no visa šitā,neredzu iemeslu,kāpēc kādam būtu īpaši jāiespringst uz to ka viņš šodien ir viens,cilvēks protams varēja ar kaimiņu precēto Baibiņu sapīties,ar Anniņu kas dod visiem,viena otra precēta darba kolēģe pavisam nebūtu pretī...,bet cilvēks iet savu ceļu un grib savu mīlestību un vienu,domāju,ka tādam cilvēkam visu cieņu,ja ir vēlēšanās var par to ierēkt,ka muļķis un neizmanto visas iespējas,bet nav 16 gadu,palielam pofig ko citi par to domā,cilvēks vienkārši iet pa to ceļu,pa kuru nolēmis iet,ir viņam kaut kādi savi principi un kodekss,pie kura viņs cenšās pieturēties,nav protams no koka un viss kas var notikties,bet vismaz cenšās pieturēties un ja hohmai,tad nav reizēm nemaz tik viegli ar nepareizajām sievietēm nesapīties,tā ka svinot vienam,tev pat apkārt tāda kā aura virmo,ka tāds miers tev apkārt valda,nekur tev nav jāskrien un neviens zāģis tev nervus nečakarē,neskraida ik pa brīdim uzpīpēt,nav nekādas nevajadzīgas alkohola pārlietošanās un kārtējās dejas ar tamburīniem līdz agram rītam...D;D;D!!!

dzintars45v  Nea,tieši brīva sieviete,kas zin ko vēlās ir visas uzmanības vērta un ja esi bez pāra,tad tieši ar viņām arī jākomunicē,velti laiku netērējot ar precētām sievietēm,kuras maz kādu iemeslu pēc iet pa kreisi,nejauc ārā to kā pašam nav,tas ir svešu ģimeni,diez vai tas baigo laimi nesīs,kā arī nepinies ar viegli pieejamām sievietēm,kas principā dod visiem,pirms ko dari izvērtē situāciju un ja tu neredzi perspektīvu,kā būt ar to otru cilvēku kopā,kaut vai nākotnē un viņš par to nedomā,tad tev to nevajag,ja savādāk,tad netērē ne savu laiku,ne enerģiju uz attiecībām,kurām nav perspektīvas!!!

dzintars45v  Ja par pārējo,tad ja neskaita to,ka sievietei ir jābūt simpātiskai(galvenais lai savam vīrietim patiktu),tad svarīgi arī kas lācītim galvā darās,var protams sarakstē noteikt,bet kamēr online neesi parunājis un redzējis visam tam graša vērtība,tas pats uz vīriešiem,ja džeks ar sportu un visādām aktivitātēm ņemās,tad viņš arī 60 gados lieliski izskatīsies,abet ja tikai aliņu ar puļki pie TV pumpēs,tad arī 40 gados var būt galīgs grausts,bija tāds eksperiments,kad bērniem palūdz laimi uzzīmēt,lai ko viņi arī nezīmētu,tā bija kustība,stāvot,vai sēžot laimīgs nebūsi,ja vien uz īsu brīdi,tā ka esi kustībā,virzies uz nodomāto un būs ok,pirmais janvāris,pārdomu laiks,tāpēc ja humoram arī lien no galvas visādas gudrības ārā...D;D;D!!!

Jurijs1962Augums163  ko, domā svētki bez sievietes ne svētki ?

Liiva  tāpat kā vientuļās sievietes

Joniic  Tas pats, kas aizņemtajiem. Tikai viņi to nevar realizēt🤭

Geisha  Jauno gadu sagaidīju ballē ar rusačiem (Kazahstānas vācieši). Ir pieejami brīvi vīrieši. Ir ko izvēlēties. Gardi paēdu, padzēru un labi izdejojos. Bāc, rīt uz darbu......
Veiksmīgu šo gadu!

av2  Ha, ha, es....biju darbaa, un tur paskatiijos saluutu no juumta, man pavisam blakus ssava, viss tas Manhetenas jampadracis. Arii ciitiigi suutiiju, un sanneemu teXtus, zvanus visiem, ar apsveikumiem utt. Letinnu ssampis arii bija, un kuucinna :P

dzintars45v  Svarīgi,lai lācītim vispār kaut kas būtu galvā,savas domas,savs dzīves uzskats,vēlēšanās kaut ko sasniegt,kā arī prast dot,nevis tikai ņemt,nevis tikai vējš galvā un vienas izklaides prātā un atnāks kāds,kas to tik vien darīs kā princesi izklaidēs...,ir man paziņa sieviešu kārtas,no izklaidēm- dripselēt apkārt ar koktēlīša glāzi rokās un pēc iespējas savu galvu vispār ne ar ko neapgrūtināt,vīrs protams slikts,jo strādā visu laiku,mājā kaut ko dara,tad meiča atrada sapņu princi,respektīvi pusotra gada pārsvarā tik ar koktēlīšiem vien bija aizņemta,tas beidzās ar to,ka nejauši iekrita akā un ko tur samežģīja,kad dienu tur notorčīja,jo princis bija stipri ar to pašu litrobolu aizņemts,tad finālā uzzvanīja sliktajam vīram,kas viņu savāca atpakaļ,par viņas trim vilku sugas suņiem piemirsu uzrakstīt,tā arī pēc tam sēdēja mājās staigājot starp savu un kaimiņienes māju,tagad vairs īsti koktēlīšus daudz dzert nevar,veselība neļauj,pīpē arī kā skurstenis,tagad ar kaut ko ņemās,gan jau skaidrā apnika mājās sēdēt,vīrs atkal ir sliktais,meklē princi,obligāti ar privātmāju,lai trīs vilkiem vietas pietiktu,tas princeses piemērs no dzīves!!! Un cits piemērs,meiča tagad pašķīrusies,jo vīrs ar to pašu litrobolu pārāk aizrāvās,cilvēks strādā,ņemās ar tūrismu,audzina meitu,palīdz citiem cilvēkiem,meklē cilvēku ko iemīlēt un ar kuru būt kopā,dalīties gan piedzīvojumos,gan vecumdienas sagaidīt,visu cieņu tādai meitenei un ceru ka atradīs iecerēto...!!!

ube  Katram sava pagātnes skola, no kā izriet nākotnes redzējums. Vienam pabūt nav tas sliktākais. Reizēm pūlī ir vēl vientuļāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu