Kas pieaugušu cilvēku reizēm motivē uzvesties kā bērnam citu priekšā?

Vai tā ir svētlaimīga brīvība jeb gluži pretēji klātesošo autoritāte, autoritārisms vai kādas citas partnera personības iezīmes (vai manieres), kas dažbrīd visnotaļ patstāvīgam cilvēkam (viņam vai viņai) var likt sajusties kā bērnam otra priekšā?

edding  Ko mēs varam komentēt, ja konkrēti nezinām, kā tas bērnišķīgums izpaužas.

mairita1971  Ja pirmais savu viedokli izsaka tā,ka nav vērts argumentēt,jo viņam uz tavu viedokli nospļauties,tad labāk visam piekrist,jo citādi būs neapmierinātība,un,ļaunākajā gadījumā pat naids.Tad es vienkārši skaitu zvaigznes.

borzomi  Ne jau vienmer vajag motivaciju,lai uzvestos ka berns,dazreiz pietiek ar sajutam,ka gribas tadai(tadam)but.

ramazoti  Labu cilvēku ir daudz. Derīgu - maz... Kas Tevi motivē apspriest un vērtēt, kā uzvedas citi cilvēki citu cilvēku priekšā, blakus vai aizmugurē? Vai vairāk nevajadzētu uztraukties par savu motivāciju un uzvedību...;)

furnitura  Bībelē tak rakstīts - esiet kā bērni. Laikam jau ne tikai sliktas īpašības ir bērniem.
Bērni ir radoši, priecīgi, aizrautīgi. Pieaugušie vienmēr ar nopietnām sejām staigā, ka tik uzrūkt citiem, ka tik apčakarēt. Kas tur labs?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu