Ja jūs aizejat uz darbu.

Ja jūs aizejat uz darbu, un tur stāv uzraksts: "Dariet to ko jums vajag", kāda būs jūsu rīcība? Kā arī kāda būtu jūsu rīcība, ja nebūtu šāda uzraksta.

Peleks  Jautājums pastulbs, visi darbā dara to ko vajag :D un ja arī zīmītes enbūtu - tapat darītu ko vajag :D manuprāt visi tā dara un darītu :D

av2  Darbaa buutu jaabuut, ja par uzrakstiem, tad tikai vienam :"Kaa straadaasi - taa sannemsi" Aga.Hallava beigusies.

kuks10  nekad nebūs līdzsvars, starp darba devēju un darba ņēmēju..manam čomakam sanāca interesanta pārruna ar darba devēju,jo šim bija iztecējis pārbaudes laiks,bet šis nolika bosu pie vietas,tipa šis šo vērojis un bla,bla,..šim nolicis fakta priekšā,ka šis arī vērtējis bosu un pateicis,ka viņa acīs ir krities kā boss,jo šis atnācis uz darbu,lai strādātu ar prātu, nevis kaut kāds korķis,kuru ieliek visos caurumus,kur šodien robs darbā,tipa pie datora,tad par gruščiku,tad vēl elektriķis ..un pateicis,ka neapmierina darbs plus alga,jo pāri ielai šo aicina uz mazāku darbu uz mazāku laiku, plus lielāku algu..))Nav vairs 90.g.,kad šie pidari kalpināja cilvēkus ar asarām..

av2  Ha, ha, taa kaa tikao piedzimis ..."jo pāri ielai šo aicina uz mazāku darbu uz mazāku laiku, plus lielāku algu..))" Taa ir vienmeer ! Zaale zallaaka utt.
Ssitie apkar staigaataaji nekad, nekas neviena firmaa nebuus , vinniem nebuus karjera, un , ja godiigi, vinniem veertiiba arii ir tuvu nullei.
Jabuut ir galiigam idiotam, lai nesaprastu, ka par korkki vienmeer ssakumaa stradasi jebkuraa vietaa. Pierradi sevi,bln , tev dos nopienaakus darbus, pieraadi veel , un saaksi kaapt pa karjeras kaapneem..un arii alga buus attieciiga . Ssitaadi , pidari saak tiko straadaat , un uzreiz kachaat pravas, un prasiit algas. Vinni max noturaas nedeelaas paaris, and free to go ! Un es nesmu boss, bet ssito jau nu saprotu.

RSQuattro  Vai tad tāds uzraksts ir vajadzīgs? Tu ej uz darbu un Tev tur ar pirkstu baksta, kas ir jādara?
Vismaz es eju uz darbu un daru to, ko vajag.

uzplanaledus  Ikvienam būtu jādara tas, kas patīk un ko viņam vajag. Tikai skolā to nemāca, izskolo cilvēkus, kas piemērojas sistēmai un tad dara, ko liek.

epikasso  Tas man nemainītu NEKO!
Ja kas kaut kam nepatiktu, es atlaistu argumentēt neprotošos, kas uz mana galda šādu uzrakstiņu uzliktu.
Argumentēt protošos novērtētu.

Kurts69  cik gan bēdīga pēdējā laikā izskatās PA...

epikasso  Tāpēc, ka tai nav īsti jēgas. Tāpēc bēdīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu