Mūžigā tēma-mīlestība,sekss un nauda.

Nesen vienā žurnālā lasīju atziņu,ka ja no attiecībām paņem nost sex,tad 80% sieviešu,tanīs nevar dot absolūti neko,un ja no attiecībām paņem nost naudu,tad tie paši 80% vīriešu attiecībās nevar dot neko!!! Gribētu dzirdēt jūsu domas šinī jautājumā,vai tiešām OHO ir pārsvarā liels veikals,kur vīrieša galvenais un gandrīz vienīgais vērā ņemamais parametrs ir atalgojuma līmenis,par kuru viņš te var dabūt to pašu sex gandrīz no jebkuras,jeb ir arī tomēr citas vērtības???

Caune  Varbūt, pārmaiņas pēc, jāmēģina attiecībās kaut kas pielikt nevis noņemt. Kas zina, varbūt arī rezultāti būs citi.

Chris1986  "Domāju, ka vairumam sieviešu nauda (SVEŠA- tas ir vīrieša!!!) nav primārais.
Tomēr attiecības diez vai veidosies harmoniskas, ja vīrietis būs finansiāli atkarīgs no sievietes (un ja sieviete no vīrieša, tad būs harmoniskas?? :D) ."
_______________________
Nu, te vienmēr ir bijis liekulības tirgus. Tā kā nekā jauna
Vienīgi šejienes babuļus viņu babuļu vecumā un babuļu uzskatos neredzu nevienu iemeslu, kāpēc lai kāds gribētu jemt sev, lai arī cik bagātas un seksu gribošas būtu

merlina200  05.51 ...turpinājums, viņa uzvāra sēņu zupu.

Felde  Viss ir gauzam vienkarsi-attiecibas,kuras ir slikts sex,ir izmirstosas. Sex,bez attieciibam-tiesi tapat! Nauda.... hm,taa ir lidzeklis,lai butu sex un attiecibas! Vai cilveks bez taas jutas labi,harmonija ar sevi-noteikti nee! Ja runa par virieti bez naudas,vins pats ir neapmierinats,ja vinam blakus sieviete,bez naudas-ari vina ir neapmierinata...-tad kaads sex????-nav sexa-nav nekaa! Jaa,sis tris lietas ir lloti svarigas! -bez taam mes eksssistejam,ne dziivojam! Bet gribas tacu dziivot! :)

AivarsN  Tiek piedāvāti neskaitāmi veidi un līdzekļi,kā novirzīt cilvēkus no galvenā un vienīgā dzīves mērķa,-mīlestības,visās tās izpausmēs un krāšņumā. Tas ir līdzīgi kā datorspēlē,kurā tāpat uzrodās visdažādākie mošķi un šķēršļi,lai spēlētājam būtu pēc iespējas grūtāk tikt līdz uzvarai. Kā nav daudz cilvēku,kuriem pietiek uzņēmības un iemaņu uzvarēt spēlē,tāpat lielākajai daļai neizdodas nonākt līdz beznosacījuma mīlestībai. Un ar katru nākamo paaudzi šis uzdevums kļūst arvien sarežģītāks. Ir tik daudz iemeslu,lai nespētu izveidot attiecības ar citiem cilvēkiem! Materiālais stāvoklis,reliģiskie un politiskie uzskati,visdažādākie bezjēdzīgie hobiji un izklaižu veidi,viltus mērķi,kuru sasniegšanai cilvēki izšķiež savu laiku un enerģiju! Bet tā jau šī pasaule ir iekārtota kopš pašiem pirmsākumiem. Tikai pārvarot šķēršļus un izdarot pareizo izvēli starp ļauno un labo,var notikt pilnvērtīga garīgā attīstība un izaugsme. Tieši tāpēc patiesība par pasaules iekārtojumu,darbības principiem un dzīves galvenajiem uzdevumiem un jēgu,tiek ļoti rūpīgi slēpta,lai varētu realizēties brīvā izvēle un nebūtu iespējas dzīvot pēc savtīgiem aprēķiniem.

VECA_PIEPE  Senči patiesību zināja:
"Nabadzība pa logu iekšā, mīlestība pāri durvju slieksnim ārā!"

Tikai muļķītim var ienākt prātā, ka zem šīs Saules viss ir dabonams par velti.
Salīdzinoši ar senču ieradumiem viņu saprašanā par sadzīvi un ģimenes veidošanas pamatprincipiem,...mūsdienas var uzskatīt par muļķu gadsimtu.

AivarsN  Bet kurš teica,ka mūsu civilizācija garīgi attīstās? To,ko cilvēki kādreiz paveica ar prātu un izkoptām prasmēm,to šodien cilvēku vietā padara visdažādākās tehniskās ierīces. Ja vēl pirms dažiem gadsimtiem gandrīz katrs cilvēks prata sev uzcelt ērtu un veselīgu mājokli,tad šodien tikai retais patstāvīgi tiek galā ar savas cietumnieka kameras remontu,bez ārsta palīdzības nespēj uzveikt pat visnevainīgāko saslimšanu,pat ar interneta palīdzību nevar ne iegūt,ne pagatavot sev veselīgu,pilnvērtīgu pārtiku. Gluži kā fermas dzīvnieks. Kur nu vēl runāt par tādu kosmisku parādību kā mīlestība. Ja netā,vai tv izreklamēs,ka tā ir pirmā nepieciešamība,tad to vajadzēs visiem,bet ja masu informācijas līdzekļos saka,ka svarīgāka ir nauda,manta,stāvoklis sabiedrībā un pieskaņotas krāsas zeķes,tad ļautiņi pēc tā arī tieksies. Mīlestību nevar pārdot,tāpēc pat neceriet ka kāds to reklamēs.

spulgaciite  Kuks10, un Tu sniedz savai sievietei drošības sajūtu, atrodoties iepazīšanās portālā?

Tessa  spulgaciite, sheit nav tikai iepaziishanas portals un vairums PA daliibnieki nav tendeti uz attieciibu izveidošanu oho /bishkj aizstaves kuku desmito un izskaidros vienkarshas oho patiesiibas/

IKacAra, ja. tur var kadam kko parmest vai uzbraukt. Bet PA piedalas forumu atkariigie, kuriem vai nu ir stabilas attieciibas arpus interneta, vai nu tadas vinji negrib. ij viss.

coldlands  13:22 nu bet tā tam arī jābūt, saucas dzīves cikls. Ome nosponsorē onku, onka jaunu tantu, jaunais tants izskolo savus bērneļus, skolotais berns izglābj Villiju.......

uzplanaledus  Chris 1986
Jā, protams, nekāda skāde neceļas, ja vīrietim ir vairāk naudas, kā sievietei, no laika gala vīrietis medīja mamutus un nesa mājās.
Attiecībā uz to, ko gribētu un negribētu jemt, arī babulis ir gana izvēlīgs, jo prot dīvot viens/viena un nav jāskrien uz pirmo onkas svilpienu ;)

DanaL  Personīgi mani interesē ne tik daudz vīrieša nauda, cik tas, kā viņš to nopelna un kā tērē. Kaut kāds pusotrmetrīgs nūģis ar miljonu kabatā mani ieinteresē tikai tad, ja viņam ir 99 gadi un/vai letāla diagnoze.

spulgaciite  :)Brīnišķīgi, ja raksta anketā, ka vēlas iepazīties ar sievieti, tā ir PA. Nu ja, principā savā veidā, jā:).

Tessa  nu, man, pa lielam, vienalga, ko kursh raksta. es anketas ljoti reti skatos.
laikam, skatiitos un analizetu :) ja gribetu iepaziities. bet potencialie attieciibu veidotaji PA ir ljoti maz. un PA daliibniekiem ir pterodaktili galvas, arii man.
tapec ja pati kko mekle, ne te, silti iesaku.

a par temu, ir jaaizdomajas par autora grusho likteni. nopietni. ta sava veida arii ir trauma.

anis  Labi audzināts babulis neatskatās pat uz policista svilpienu! Manuprāt viss ir vajadzīgs! Protams, runa ir par samērīgumu. Bet visvairāk savstarpēja pievilcība. Tad var arī šo un to pieciest...

spulgaciite  Domāju, ka vīrieša atalgojums ir svarīgs. Bet dzīvē ir dažādi brīži, un normāla sieviete sapratīs, ka vīrietim arī var būt kāds grūts periods un to ģimenes kuģi noturēs.:)

Rollo  Tessa, kādā veidā atrodoties tikai šeit, pieredzes apmaiņā, var dot savai sievietei drošības sajūtu? Padaloties ar šeit izlasīto? Paliekot no šīm atziņāmgudrākam? Vai vienkārši ar to ka šeit atrodas?
P.S. Arī visi tikai šeit esošie, ir tajā pašā IkacAra.

Labasdomas  Ak, kāda liekulība! Nauda neesot svarīiga. Ko tad darīs tie pusmūžnieki - sēdēs un skatīsies viens otram acīs, jo aiziet, aizbraukt nekur nevar, jo nauda taču nav svarīga!

Par sievietēm -nu, būsim godīgi - par tiem 80%, kas nevar dot neko vairāk, nav taisnība. Sievietes ir pat ļoti izdomas bagātas, kreatīvas, emocionālas, romantiskas utt. Attiecīgi - skumīgi nebūs.

Par vīriešiem gan - ja nav naudas, tad vāks viņiem, atvainojiet, ir visīstākais. Tāda ir tā lietu kārtība pasaulē. Un neizdosies Jums to grozīt.

Chris1986  Kā ta! Ceriet tik tālāk, vecās tantes, ka nāks kādi onkas un uzlabos jūsu materiālo zituāciju un nesīs mamutus! :D Kko vairāk no vīrieša materiālā plāksnē var prasīt tikai sieviete, kad tā ir stāvoklī un pēcdzemdību atvaļinājumā no ši vīrieša, nevis tante pēc menopauzes par to vien, ka viņai ir vāvere

Labasdomas  Chris1986, nelolo cerības, ka kāda vispār kaut ko no Tevis cer!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu