Kādēļ vīrieši pazūd neatvadījušies?

Citā iepazīšanās portālā izveidojās ļoti patīkama sarakste ar jauku vīrieti. Sarunājām pat satikties (iniciators bija viņš).
Dažas dienas atpakaļ ikdienišķi atvadījāmies, bet tad sarakste pārtrūka-uz savu pēdējo ziņu nesaņēmu atbildi (un nē, nebija tā, ka es viņam rakstīju ļoti daudz, rakstījām abi 50/50). Kāpēc cilvēki tā dara? Vai nebūtu pieklājīgi vismaz atvadīties, ja interese tomēr zudusi?

Eiropa  Nebija Tavs pasažieris, nets pacieš visu, laulene atgriezās un paņēma aiz zvaniem;)

ornika56  Butu gribejis virietis satiksanos, viss notiktos.....tatad biji tikai izklaides objekts...... gan jau vel vismaz vairakam rakstija vienlaicigi un solija debesu brinumus.....
Te OHO un citos portalos tadu dzejnieku parparem.....
Ko lai saka laimigu celu.....

Drole  Gadaas, ka komunikaacija apraujas, jo viens, piemeeram, iet bojaa autokatastrofaa.

SpoguliitisTM  "Meita suudzas maatei. Viirs neatbild uz telefona zvaniem, laikam ir pie miiljaakaas!!! Maate - Nesatraucies, varbuut vinju vienkaarshi notrieca mashiina." Ja cilveeks ir svariigs, tad ATRADIIS iespeeju dot zinju, un neliks otram raizeeties. Ja neatrod, taatad nav veerts iesprigt! Svesh!

Jurijs1962Augums163  Nu nepatīcies viņam, 100%, un ko ? Deru ka tā 50% rīkojas, abos dzīmumos.

katriina52  Arī neatbildēšana, vai vēstules neatvēšana, esot on-line, ir sava veida atbilde.
Pievienojos Spoguliitim 18:51, desmitniekā!

Luusila  Garoznieks viedoklis
JurisK Tēmā "Liekais svars", 17:36 Tu izsakies, ka esi sieviete, savukārt šinī — ka vīrietis.
Kas tad esi?!

Garozniek, nomazgā brilli: JurisK tieši saka: es neesmu apaļa kundze. Nu cilvēks latviski saka, ka viņš nav kundze (apaļa vai kārna, tas ir tikai blakusefekts), bet tu viņu par nez kāpēc tūcī brunčos. :)

VECA_PIEPE  Meļi iepazīšanās portālos virtuāli "dzīvo" sava iedomu tēla pasaulē. Virtualitāte viņam/viņai sniedz iespējas būt tādam vīrietim/tādai sievietei, par kādu realitātē cilvēks ir cerējis būt,...bet realitāte, lai cik arī skumji tas nebūtu, ir ne ik katra cilvēka sapņu un vēlmju piepildījums.

*Ja virtuāli vīrietis atļaujas būt šarmants, seksot gribošs un varošs, pēc viņa izvēles gan mačo, gan alfa tēviņš, ļoti bagāts un veiksmīgs biznesmenis,...ta kauč vai lidotājs, kosmonauts vai savas personīgās jahtas kapteinis,...viņš virtuāli jūtas sieviešu iekārojams siržlauzis.
Virtualitāte viņam sniedz lielisku iespēju sieviešu priekšā atrādīt sevis iedomātā tēla neatkārtojamo vīrišķību un gadiem ilgi internetā "spodrinot" savu iedomu EGO,...viņš darīs visu iespējamo- arī sarakstē ar daiļā dzimuma pārstāvēm, viņš būs iemācījies daiļi pogāt kā lakstu gailis,...lai tikai viņa virtuālais EGO nezaudētu pievilcību.
*Bet realitātē, iespējams, šis vīrietis ir apaļa alus vēdera tusnis, nekur (un jau sen!!!) nestrādājošs sliņķis, ar sviestu nospeķotās trenuškās, sasvīdušām padusēm un bezzobainu muti,...iepretim datoram, dziļi sofā ar ļumīgiem dibenvaigiem iegrimis un nopuņķojies vecis.

Realitātē ar Tevi tikties, ir viņam zaudēt viņa virtuāli izsapņoto EGO. Tu viņam to gribēji atņemt? :D

LIGLA  Nesatraucies lielākā daļa te staigā pa apli,nepaies ne gads viņš Tev rakstīs atkal un neatcerēsies ,ka iepriekš to darījis.

Jurijs1962Augums163  Luusila, tak uz kāda vārda uzsvere ?! rakstība nav runa, var interpretēt i tā :)
Ligla, a satiekoties, var i neuzzināt, un var pat sanākt "ķlikšķis" :)

janisb  Iespējams pirms randiņa nolēma pameklēt netā infu, atrastais lika "tīt makšķeres"...

ne_tik_pareizs  reizēm gadās ka kādu brīdi nesanāk neko uzrakstīt.. bet pēc tam jau negribas taisnoties skaidrot vai justies vainīgam...

anis  Tur jau nav nozīmes dzimumam! Manuprāt tā ir tikai pieklājības izpausme...

Gunitaa  Īstais nenotīsies. Tici tam un viss notiksies!

Bet par nepieklājīgiem gļēvuļiem nav vērts pat muti vārstīt. :D

draboss  Nu randu sarunāja, ar to viņam pietika, sieviets nokoļīts, laiku tur tērēt dēl kaut kādām kafijām negribēja.
Bet tā pazušana nav tik vīriešu monopols. Ja nu kādreiz ir izdevies dabūt atbildi, tad no sievietes mutes tā skan apmēram tā "man te kaut kas samainījās un vairs nav aktuāli, jāatvadās un nekas jāpaskaidro nav jo mēs nekas neesam viens otram, tev pašam viss esot jāsaprot"

coldlands  A bet varbūt izlasīja kādu tevis rakstīto komentāru, kas ir līdzīgs piepja. Mol onkas ir resnam puzam, bezzobaini, obligāti trennuškas un sasvīdušām padusēm.
Man piemēram negribētos tikties ar tantu, kas tik nekulturno izsakās par onkam.

cinnija  Baidies vilka, neej mežā (internetā)! Un kā tu zini, ka tas bija vispār vīrietis.

SpoguliitisTM  22:39. Taas automaatiski nokljuust Ignore. Kur nu veel tikties...

Chris1986  nu tā neatvadījušamies pazust ir baigi nezolīdi - es vienmēr beigās pasakos dzejnieka vārdiem: "Sveika mīļā,un ar dievu man priekš tevis ir par tievu!"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu