Klikšķis !?

Kas tas ir ? Vīrietis stāta , ka meklē sievieti ar kuru būs" klikšķis" ! :)
Man liekas murgaini pēc kā tāda izvēlēties otru ar ko būt kopā.

Epifanija  Cilveks velas jutas grib iemileties ne tikai seksu kas tur var nebut skaidrs man ari nekas nekustas kamer nav klikskis

jurks  Visam savs laiks! Ir laiks, kad tas likšķis ir uzmanības vērts, bet vēlāk, saprotu, ka ir vajadzīgs kaut kas daudz vairāk, jo nav vairs laika taustīties, saprotu to, ka ar vecumu vairs nav tik vienkārši satikt to vienīgo cilvēku- savējo! Un tad, kad satikšu viņu, būs nepārprotami skaidrs, bez šaubām- sagaidīju!

miers2  Man bija ar vienu šmīzīti klikšķis, bet toties viņai ar mani nebija

miers2  >epifanija
Kā var justies iemīlējies, ja nesapņo par labu seksu???

ube  Dīvaina pieredze - visi klikšķainie izrādās surogāti. Bez klikšķiem, caur sirsnību izveidojās skaista draudzība.

SpoguliitisTM  Manaa izpratnee klikshkjis ir labaa noziime. Sinoniims ir - Pljukt... Chusssh... utt. Uz tiem nereagjeeju. Neinteresee. :)

Epifanija  Miers2 Visi jau sapno par labu seksu bet cik pie vina tiek?:)

eloiza  Nu sauc kā gribi to....klikšķis,fluīdi,dzirkstele utjp ... katram ar jebkuru nekas nesanak. Nēnu...kaut kas var sanākt,gadās ka kašķis,nepatika vai kas cits ;))

Karmensita  cik visi gudri...

Geisha  Tā kā mazs bērns. Nu jej Bogu. Kad satiec vienu cilvēku tad ar šo cilvēku ir viegla komunikācija, bet ar citu cilvēku saruna ir tik smaga, ka vieglāk ir izkraut ogļu vagonu. Tas arī ir tas klikšķis. Du hast verstanden?

MadamMango  tad jau klikšķi var būt katru dienu- nu gandrīz. Ja tikai viegla komunikācija. Un komunikāciju var trenēt.
Geiša mācās vācu valodu . :) Danke frau Geisha .:)

av2  Lloti , lloti reta sieviete izraisa ssaadas emocijas. Kliksskkis ir tad, kad juuti ar katru savu ssuunu....liidz matu galiem, ka ir...nu ir SAVEEJAIS cilveeks, visaas jomaas. Bet nu, kam to nesaprast, tam to nesaprast.
Un, ja godiigi, pa dziivi muuzziigie "apreekkinaataaji´...varbut , ka pat dziivo mieriigaak, un ilgaak. Bet vai...laimiigaak, nedomaaju.....

Epifanija  Nu skaidrs kas viriesiem ir klikskis un uz kadam - nav brinums ka visi bankas konti ir iztuksoti un kabatas svilpo vejss dazs labs vel pec ta liela klikska ar grutibam atgustas ka mulkikos rada kas paliek pec spradziena - divas lielas izbrina acis tumsa!

MadamMango  Epifanijai precīzs vērojums. :)

Tomariene  Ir bijis klikšķis. Fiziskā telpā. Tāds, ka pa nagiem dabūju. Arī visādi citādi kopā bija interesanti. Bet! Kopdzīvē sev blakus viņu neredzēju. Šobrīd esam labi paziņas.

shining  Kas kuram ir klikšķis: kāds varbūt par klikšķa iestāšanos sauc erekcijas konstatējumu, citam būtiska iespējamība savienot abu dzīves ilgtermiņa kopā būšanai - pirmais gadījums kā loterija, otrais - tālredzīgs, pamatīgāks, un nekā murgaina.

wisnia  nu traki,ja vienam ir ,bet otram nav...pati esmu izbaudijusi....

Kreicene  Vari vārdu "klikšķis" aizvietot ar "dzirkstele" vai "savstarpējā pievilkšanās" . Nav svarīgi kā to sauc.Un ja cilvēks neliek tavai sirdij apmest kūleni,tad vai ir vērts uzsākt attiecības? Var jau ar aukstu prātu un apsvērumiem izvēlēties partneri,bet ja satiksi citu ar kuru šī ķīmiskā reakcija būs?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu