Cik jāpelna sievietei?

Kā jūs domājat cik jāpelna sievietei,
Cik tādai, ar kuru ir vienkāršas attiecības bez kopdzīves,
Un cik jāpelna tādai sievietei ar kuru ir kopdzīve?

burleska  Tik, lai var atļauties īpašumu, kur dzīvot ar vīrieti, kuru uztur, un vēl paliek nauda bērniem :D Vārdsakot, traki daudz ;)

korneelija1958  Ko padarīsi cilvēkam ir reta slimība kur acu priekšā tikai nauda dejo.Pēc visiem nostāstiem cik nācies dzirdēt tā slimība esot neārstējama .

av2  nu ja vecais noliek karoti , nu gadaas....it seviskski rudennos, nu...seennu sezonaa, lai var daudzmaz pati savilk galus.Un nav jaaiet "uz stuura" pleniit utt

Kemina  Katra pelna, cik var nopelnīt. Kāda vēl diskusija var būt....

Chris1986  Man tik liekas, ka mēs te gadu gadiem izstrādājot teoriju, kādām jābūt pareizām attiecībām, un uzlabojot to, esam patērējuši tik daudz enerģijas, ka viss tvaiks būs izgājis svilpē. Un ar to realizēšanu praksē vairs diez kas nesanāks

junijs  tik, cik pati sver.

Ilveta  Noriet vai nenoriet, bet man patīk šī teorija....sieva pelna sev, bet vīrs pelna ģimenei...

Chris1986  Ilveta, a man savukārt patīk teorija, ka vīrs pelna sev, bet sieva pelna ģimenei. Katram sava mīļākā teorija

uzplanaledus  Ja sievietei ir attiecības ar vīrieti no Latvijas, viņai jāpelna daudz. Ja ir attiecības ar ekonomiski attīstītas valsts pilsoni, tad var pelnīt mazāk :)
Es dodu priekšroku darbaholismam vispār, ar to ir nezūdošas attiecības un pietiekoši daudz naudas ;)

Lill_Mill  Sievietei ir jāpelna tieši tik, lai brīvi varētu dzīvot bez vīrieša.

Gabreals  Vai tad nauda ir galvenais cēlonis atiecībās, katrs pelna cik viņš uzskata par vajadzību un kautko pārmest un dalīt tas ir apsurds.

burleska  Gabreal, tici vai netici, bet laikam tak daudziem nauda ir galvenais attiecībās, un pat izskatās, ka 90 procenti no tiem daudzajiem ir vīrieši :)

Gabreals  Kas nav piedzīvojis kaut kādu nelaimi,tas nesapratīs ka nauda un manta tas ir tikai cilvēku iztēle un vienā mirklī vis var izgaist.

Kurts69  Gabreals, Tavai piekrītu par 100%. Diemžēl liela daļa sabiedrības vispār nesapratīs par ko Tu runā.

Tutti  Vienkāršai sievietei jāpelna mazāk naudiņas, bet kopīgotai sievietei jāpelna vairāk naudiņas, jo būs lielāka finansiāla neatkarība. Proporcionāli cilvēku skaitam ģimenē ir nepieciešama noteikta summa izdzīvošanai. Ja grib dzīvot, vienmēr vajadzēs un gribēsies vairāk. Sieva varēs lepoties ar to, ka pabaroja ģimeni, kad vīram algu neizmaksāja(tas neattiecas uz algas nospēlētājiem, nodzērājiem, un izklakarētājiem).
Un tomēr patiesībā nav tāds "jāpelna". Sieviete pelna kad ir viena, bet kad vairs nav viena, tad viņa var arī nepelnīt naudu,bet gan tērēt to!

Chris1986  _Sieviete pelna kad ir viena, bet kad vairs nav viena, tad viņa var arī nepelnīt naudu,bet gan tērēt to!_ - interesant,i Tutta, kur tu tādus muļķus atrod? Vai arī viņi dzīvo tikai tavās fantāzijās? :D

Tutti  Tieši kā es saku, "var nepelnīt", jo vīrs parūpējas par to, lai maciņā būtu, bet sieva pa to laiku ieskrien bodē, nopērk kotlešu masu un vakariņās virmo jauka gaisotne ģimenes lokā! Ahūnākā ilūzija pasaules vēsturē, jopcik arārā bumbiņrasā, da ko vai zin domāt, ka vai nu!!!

Brinumins7  Tikai savām vajadzībām, pārējais uz vīrieša pleciem. 2019-02-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu