Kas tās par bailēm?

Kāpēc vīrieši tik ļoti baidās no tā, ka sieviete ilgstoši varētu būt attiecībās ar vairākiem vīriešiem? Kas tur slikts?

riebekle  Nu man arī ir attiecības ar vairākiem vīriešiem, patiesībā ar daudziem vīriešiem. Tīri koleģiālas attiecības, darījumu attiecības, draudzīgas attiecības. :) Kuram tās var traucēt?

mairita1971  Sievietes reti kad uzsāk otras attiecības,ja ģimenē viss ir labi.Bieži vien vīrietis ir aizņemts ar draugiem,medībām,makšķerēšanu un aizmirst par sievu.Dzeršanu un citas sievietes pat neskaitot.Un sieviete sāk meklēt ko iztrūkstošu ģimenē.Varbūt pašapliecināšanās,ka varu vēl kādam būt interesanta.Ja tas ir vaļasprieks,tad es arī nesaprotu.

ISA  Kas tur slikts? Lielāka vai mazāka kaudze mentālo diagnožu.Nu, bet tie tādi sīkumi.

gertrude  quod licet Iovi, non licet bovi jeb, kas atļauts Zevam, nav atļauts vērsim. tā tas ir jau kopš senatnes iegājies - vīrieši drīkst, sievietes , nē.

multi  Neredzu, ka sievietes ļoti toleranti izturās pret vīrieti ar paralēlām attiecībām. Cik garš, tik plats. Iespējams, kad sievietes pieņems mīļāko esamību, vīrieši pieņems citus vīriešus.

Piparkuka  Smieklīgi ir teikt- profesija. Jo par to maksā. Ja tā būtu profesija.
Piekrītu, ka tā ir dzīve pirms izvēles vai pirms parādījies īstais.
Un parasti tas ir kāds posms cilvēka dzīvē, neilgs, kamēr nostājas viss pa vietām...

Piparkuka  P.S. Kāpēc tiem vīriešiem jābaidās no tā, par ko viņi varētu nezināt??!!:)

draboss  Tu viņiem ar savu piedāvājumu neinteresē. Bet tīri saprotams ka Tu, lai pasargātu savu pašapziņu to aizstāj ar "viņi baidās", "nav normālu vīriešu" vai tamlīdzīgu tuftu.

SpoguliitisTM  19:17 Preciizi! Pashsaglabaashanaas instinkts pashapzinai :)

kvarts  Būtu nu ko baidīties, galvenais, lai regulāri mazgājas....

siikaa16  Ne viss baidās, bet nevēlas attiecības ar tādu sievieti.

Geisha  Vispār meklēšanās laikā tas ir normāli, jo kamēr sagaidi zvanu no bāleliņa paiet gan pavasaris, gan rudens. Tad nu saliekot 3 vai 4 savā vīriešu kolekcijā sanāk viens vīrietis gadalaikā - viens pavasarim, otrs vasarai (kā aizies līgot tā līdz Ziemassvētkiem pazudīs), utt.

Nellda  vīrieši paši to pieļauj.pārāk ilgs laiks starp randiņiem, tad nu atliek šo laiku aizpildīt. ja vīrietim nav laiks man, tad kāpēc man uz viņu jāgaida? šeit tas ir aplis, dārgie tikumības sludinātāji

valmierietis333  ---Skaidrs ,ka baidos tādai uzskriet virsū ,ka pēc tam nenākas pašam pie ārstu kabinetiem tupēt!

Nezinu ,varbūt kādam mazohistam patīk depresīvās slimnīcas telpas ,nogurušās medmāsiņas , grūst sevī apšaubāmas izcelsmes ripas, un iespēja pie esošas kaites paķert klāt vēl kādu - es noteikti tam eju ar līkumu!

Man ar daudzas bagātas fantāzijas , bet vai tad jāiet visas tūlīt realizēt - piemēram viena - kārtīgs grupņiks - daudz kailu sieviešu un es vienīgais džeks tajā ballītē ,varu darīt visu ,kas ienāk prātā! ;D
---Bet tai pat laikā reāli saproti un nostrādā pašsaglabāšanās instinkti ,ka tas ir tikai fantāziju līmenī - pat ja dzīvē nonāktu tādā ballītē ,tad veselais saprāts neļautu tajā visā piedalīties!

-Tas tā pat ,kā varu apbrīnot prostitūtu skaistumu , piedauzīgo dzīvesveidu vai pievilcīgo ģērbšanās stilu , bet nav nekādas domas ar tādām gulēt ,kurām iet pāri visi ,kam nav slinkums!
/Privātīpašniecisks - vai nu tikai mana , vai arī lai staigā - nevajag tādu.../

-Kopumā varētu būt interesanta rotaļa , pārgulēt ar visiem un beigās zīlēt , šo noķēru iespējams no tā cilvēka , tas atkal par piemiņu no cita utt... ;D

Ps. Varu piekrist arī pēdējiem dāmu komentāriem , par to ilgo gaidīšanu!

janisqwerty  vareetu luudzu tadu sieviesu telefonus , adreses u.t.t. Pie viena arii izcenojumus . Ja labdaribas pasakums tad vispar zinojiet nekaveejoties .

Imads  Baidās, jo krītas pašapziņa!
Un ko te visi par aplipināšanu vāvuļo? Kāds ko reāli saķēris? Nav tak vairs padomju laiki:)
Man bija ilgstoši precēta mīļākā, un es viņu nenosodīju, jo arī vīriem mēdz sāpēt galva!

fargo  interesanti, tiem iedomātajiem uzšāvējiem vārdi arī tiek doti? nu, tur isidors, jānis vai džordžs? tad viens ir galantais, cits uzdzīvotājs. bet fantāziju džordžs ir greizsirdīgais. bija par šito kaut kāds sakāmvārds... tipa ja sievietei dzīvē nav drāmas, tad viņa to lugu iestudēs pati. ne?

džordžam ir baile. interesanti tikai no kā? no isidora-trakā-uzdzīvotāja vai gonorejas?

sangukuLV  Kapec sieviete,kapec ne mauka? Ne man nekas nav preti,pats reizem ar tadam pinos. :)
Tik atskiriba ir tada,ka nechakareju pratu vairakam sievietem vienlaicigi.

draboss  Uzknābt viedokļu izteicēju izskatam (kritiku protams pieņemu) nu nepavisam nav anketā sludinātā nestandarta domāšana, tas vairāk klasisks šejienes "babulis (vai onka) vulgaris" gājiens :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu