Apsargi

Interesanti, cik šeit tusē vīrieši, kuri strādā par apsargiem. Un, cik es saprotu, tādi, kuru vienīgās prasmes dzīvē ir kādu bezpajumtnieku piekaut līdz nāvei. Es jau zināju, ka Latviešu vīriešu genofonds ir sūdīgs, bet tik. Atzīstaties, cik šeit ir nelaimīgu vīriešu, jo esat stulbi un neko nedariet, lai attīstītu sevi.

Nerons  Nu es tāds esmu....!
Un kas par to...??!!!:):):):):)
kartupeļu medaļu iedosiet?

Letija  Tēma laikam radusies no jaunākajām ziņām, ka lielveikala apsargi nospārdījuši līdz nāvei bezpajumtnieku, kurš gulējis (sildījies) tualetē. Informācijai, ja kāds nav lasījis.
Jāatzīst, ka šis fakts nošokēja pamatīgi, lai arī pret bomžiem nekādu dziļo empātiju neizjūtu.
Nekādas pretenzijas pret apsargiem sabiedriskajās vietās nav, bet ceru, ka konkrētās personas saņems attiecīgu sodu.
Pastrādātā nozieguma mīkstinošs faktors normālā, attīstītā sabiedrībā nevarētu būt cietušās personas sociālais stāvoklis!!!

Jurijs1962Augums163  14:02 attistīšanas - muskuļos ?!
15:58 Kur tas notika ? Zolitūdē 2013 gadā tika nogalināti 54, un nevis bezpajumtniekus, un nekas...ah ja, pie vietas pieminēt, tieši kaut kādu apsargu padarīja par "vainīgu"

MadamMango  diemžēl tā ir ... apsargi prot tikai sist. tāpēc arī ko tādu dara. Tev ir izvēle nesatiecies ar tādiem.

Ziids  apbrīnojams domas lidojums - par visu profesiju spriest pēc dažiem indivīdiem, pēc dažiem indivīdiem spriest par LV genofondu..... es zinu ļoti daudz apsargus, visi man zināmie, ir vnk koņčas, vārda tiešākajā nozīmē... kāpēc tad nenoliekam visus tiesnešus vienas alkoholiķes dēļ??mmm?????

valmierietis333  Pirms sākt spamot nevietā , vispirms jāiepazīstas ar konkrētām profesijām...

Policisti,apsargi,miesassargi , tāpat varētu mierīgi pievienot kasieres veikalā vai mediķus , kuriem arī jāsaskaras ar neadekvātiem ļautiņiem!

Pašam bija tā laime par apsargu pastrādāt un man pirmais kas acīs metās ,ka viņi visi pārāk nopietni ,pārāk nerunīgi , pat izvairās sasveicināties , bet viņiem darbs smags un atbildīgs...
Kad iepazīsti viņu darba specifiku , tad pat viena kļūda var maksāt dzīvību , tas pats attiecas uz visām manis pieminētajām profesijām , zaudēsi koncentrāciju vai kontroli un kāds mirs!
Ja inkasators jautrs skraidīs ar telefonu pie auss vai ģīmja un koķetēs ar meitenēm ,tad agri vai vēlu dabūs lodi pierē ,tādēļ jāievēro drošības noteikumi!

Protams starp viņiem ir arī cilvēki ar vājākiem nerviem, bet tādi ir arī ofisos sēdētāji , viegli jau sēdēt siltā ofisā un vienlaicīgi sērfot pa OhO un pārējos nolikt ,kas rūpējas par tavu drošību, no malas var izskatīties ,ka viņi tikai kā putnu biedēkļi , uzvelk formu un neko jēdzīgu nedara ,vien sīkus zaglēnus pabaida ,bet atbildība liela , kādam varbūt pat par smagu ,turklāt saņem maz ,bet strādā garas stundas!

Par pēdējo gadījumu man ir maz informācijas , bet veikals gluži jau laikam nav tā vieta ,kur sildīties , tad jau visas pensionāres ,kas nevar atļauties maksāt par apkuri , arī saskries zeķes adīt ... veikalā arī ir savi likumi , par pārējiem apmeklētājiem un viņu drošību arī jādomā!

Neticu ,ka tas cietušais nebija pie vainas ,gan jau izaicināja , un ne jau visi cilvēki ir tik savaldīgi un pacietīgi kā es! Lielākā daļa ātri noraujas , visi nervozi , ne tā uz viņu paskatīsies , viņš jau auros!

Neminēšu konkrēti - bet pašam nācās ievērot noteikumus un aizturēt prestižas profesijas cilvēku ,kas katru dienu pēc darba nāca zagt preces , sajūta bija pretīga , jo man viņa cilvēciski bija žēl , bet jāpilda darba pienākumi , un cilvēks pats vien vainīgs! Tur

valmierietis333  ... Tur bija asaras un solījumi ,ka vairs uz veikalu nenāks , lai tikai nesaucu policiju, šis vēl tāds nevainīgs gadījums , un apsargi ar tikai cilvēki ar savu atbildības nastu ,ar saviem nerviem , cits vairāk cilvēcisks , cits burta kalps - izpilda dzelžainās pavēles ,norīkojumus - tas ir visās profesijās!

Tā vien šķiet ,ka kāds apsargs autoram kurvīti iedevis , tādēļ arī tāda attieksme!

Pillerina  Un cik policisti izolatoros aizturētos nosituši? Cik cietumos apsargi un kameras biedri ieslodzītos nobeiguši.
Ai, psihi slimie ir visās profesijās.
Cik savus suņus un kaķus nesasit, nenosit, neizkropļo, tāpat arī ģimenes locekļus.

Discreta  Kas vainas apsargiem?! Tas ir darbs. Nu, neiet viņi pa ielu un nesit mutes bomžiem. Vispār es laikam nesapratu tava jautājuma būtību.

Geisha  Man apsargs veikalā palīdzēja atrast pazaudēto telefonu. Paldies viņam.
Par bomzīšiem. Lien viņi gan poliklīnikās, gan veikalos sildīties. Kad centra pol-kā strādāju viena bomzenīte bija pastāvīgi. Miseni varēja iznest par 2 eiro. Parasti jau dakteri viņai arī kafiju uzvārīja, koņčas deva un ar maizītēm baroja. Žēl jau to nabadzīti.

VecmeitaARrunci  Apsargiem nav ne vainas,lai arii kur vini straadaatu.Tas darbs ir vajadziigs un nav nekaada zaptes maize.melnaas avis ir visur.Izbriina rada tas,ka LV apsargus cep kaa pankuukas kaut kaados paaris stundu kursos.Man viens pazina Francijaa veselu gadu koledzaa par apsargu maaciijaas.

Labrador  Par bomzi var kljuut katrs.Arii veiksmiigs cilveeks , iisaa laikaa.Taapat ,kaa nokljuut cietumaa. Atceros 90-tos. Reketieri sievieteem bija dieva vietaa.Un tie no mineetajiem apsargiem neatshkjiiraas. Konkreetajaa gadiijumaa tiem bija nesodamiibas apzinja . Vasaraa Kuldiigaa , muzikaalaa pasaakuma laikaa ap 10 chigaanu banda piekaava un aplaupiija cilveekus un NEVIENS milicis un apsargs neiejaucaas. Un sho gadiijumu izskatiija nevis apgabaltiesa , bet chigaanu tiesa.Nemaz nezinaaju , ka taada Latvijaa pastaav.

dzintars45v  Jebkura garīgā attīstība māca cienīt otru cilvēku un viņa izvēlēto ceļu un necelt sevi augstāk par citiem,kā arī pirms kaut ko apgalvot,kaut nedaudz iedziļināties tēmā,armija,policija,drošības dienesti,tie visi būtībā ir apsargi,kas starp citu sargā tevi mīļo,arī parasts apsargs var palīdzēt tieši tev mīļajai,ja kāds dzērājs,vai cita neadekvāta persona sadomās to tavu drošibu apdraudēt,tā ka nespļauj akā no kuras iespējams tev dzert nāksies un ceru ka tu neapgalvo,ka piemēram tanī pašā armijā,vai policijā vieni idioti strādā...!!!

multi  Nez kura profesija augstdzimušajam latvietim ir cienīga? UK vistu fabrikā strādāt? Apsargi fuj, sētnieki fuj, deputāti fuj...
Par konkrēto gadījumu, tur drīzāk nelaimīga sakritība, nav tie bezpajumtnieki arī nekāda dieva dāvana. Pie tam par apsargiem strādā arī ļoti daudz sieviešu.

ridzinieks  Būs kāds apsargs princesei kurvīti iedevis,-tad nu cepās)))!

dzintars45v  P.S. Policisti un ierindas apsargi tiešām ir salīdzinoši zemu atalgots darbs,puse policistu paralēli kaut ko sargā un daudziem citu profesiju pārstāvjiem apsardze ir papildus ienākumu avots,ko viņi dara ne jau sava,kā autore apgalvo zemā intelektuālā,vai izglītības līmeņa dēļ,bet lai apgādātu savas ģimenes un visiem šiem cilvēkiem visu cieņu,armija pie mums kļūst aizvien profesionālāka un tur ir ļoti laba gan atalgojuma,gan visādu sociālo pabalstu sistēma,lielākā daļa šo cilvēku vakarus pavada sporta zālē,vai baseinā,nevis pļumpē aliņu pa stūriem un ir sava amata profesionāļi,ja sāksies karš,vai arī notiks katastrofa,kas nodarbosies ar tavas,tavu bērnu un tev tuvo cilvēku glābšanu,kā arī pēc katastrofas atjaunos sapostīto infrastruktūru,tie kas tagad ir tavā topā,politiķi,biznesmeni,aktieri,vai sportisti,vai kaut kāds sabiedrības krējums,kas pa lepnām pilīm izredzēto rautos dripselē,nedomāju viss,ja tu to neredzi,tad par kādu garīgo izaugsmi,vai vispār intelektu var runāt,ja tu tālāk par savu mazo pasaulīti neredzi un savu vērtību sistēmu uzskati par vienīgo pareizo uz pasaules,ja tev liekās ka apkārt tev vieni idioti,tad palūkojies rūpīgāk,varbūt tu esi centrālais un ir pēdējais laiks kaut ko pamainīt,lai blakus parādās cilvēki,kuri tev tiešām ir interesanti,no kuriem tu vari kaut ko iemācīties un viņi no tevis...???

dzintars45v  Ja humoram,tad nerakstīšu kurā tieši apsardzes struktūrā,pie tam apsargā ļoti nopietnu objektu,tad 30% pamatsastāva ir sievietes un labi strādā,jo arī šinī jomā ir kadri ar tieksmi uz aizdomīga satura dziriņām,tad sievietēm šīs problēmas nav,tāpēc sievietes ņem labprāt,nav gan viņu daudz,jo tomēr ir gan normatīvi šaušanā,gan arī noteiktās struktūrās arī fizo,tā ka nav gluži ar to apsardzi,kā anekdotē;-Senākā profesija,guļ par naudu,kas tā par profesiju??? Apsargs...D;D;D!!!

draboss  Nav nekādu problēmu, nedaudz vairāk kā gadu esmu nostrādājis Talsu Rimi par apsargu, 2002 un 2003 gados. Piekaut gan nevienu nesanāca, laikam esmu bijis slikts darbinieks.

KalnietisNoKalniem  Par tēmu,ja ir prostitūtas dzīvē,tad man visas sievietes ar jāsauc par maukām?P.s.Ex apsargs...Un?Nevajag visus mest vienā maisā..Bet tajā brīdī kad Tev notiek,kas slikts(nozagts,uzbrukts) redzot apsardzi pirmais tiek saukti viņi nevis meklēts tel un saukta policija.

Labrador  Dzintars45 - devinjdesmitajos redzeeju kaa tie policisti pildiija savus pienaakumus. Un joprojaam nekas nav mainiijies. Ipashi autozaadziibu jomaa.Vieniigie , kurus respekteeja rekets , bija Zemessargi.

dzintars45v  Pats varētu teikt,ja humoram,tad sens zemeņu sargs un lieliski tos laikus atceros,tā ka jā piekrītu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu