Slims,nevar ,bet grib- ...NODEVIBA,vai SĀNSOLIS????

Na saukta,ne lūgta -atnāca onkoloģiska saslimšana,,vīrs sen jau vairs nevar,bet grib,lai apmīļoju.-attiecībā pret mani-viņš ir vienkārši par slinku,...ir taču arī citi veidi,kā sniegt baudu --līdz ar to bez seksa gadiem ilgi dzīvoju arī es´.Protams,ka tas ietekmē figūru,palieku apaļāka.Melot un meklēt mīļāko ir apgrūtinoši; Pateikt skaidri-ka es arī esmu cilvēks-un eju ""meklēt""sev citu sex-partneri, būtu tas pats,kas VIŅU APRAKT DZĪVU...Vai tas,ja man būtu kāds retām tikšanas reizēm -būtu izmainīšana,NODEVIBA,vai SĀNSOLIS???

virietis1973  Vēmiens nāk ko raksta te viena otra lakstīgala,ja pašas sprāgtu nost un vīrs kniedētu citu diez kā pašas justos.Noperc vibratoru un dod vaļā.

JurisK  Ja taa tas ir, tad teikshu, ko domaaju - tavs viirs ir egoists. Protams, jaabuut stipram raksturam, es nezinu, kaa buutu man taadaa situaacijaa, bet seedeet kaa sunim uz siena kaudzes ir nozheelojami. Katram cilveekam jaadziivo sava dziive, laupiit otram cilveekam dziives priekus, kuru nemaz nav tik daudz, nevajadzeetu. Pat aizbildinoties ar gariigumu un moraali.

saulite34  Vēmiens nāk ko raksta te viena otra lakstīgala,ja pašas sprāgtu nost un vīrs kniedētu citu diez kā pašas justos.Noperc vibratoru un dod vaļā.[c]

Te pietiekošā vairumā ir vīriešu,kuriem ir tādas situācijas un bez nekādas sirdsapziņas pārmetumiem šie kniedē citas.

rokons  Opēšu dažiem izteikumiem te....... priekšplānā nolikšu saslimšanu - onkoloģija. Tā ir skarba diagnoze, ar vairāk vai mazāk laicīgu iznākumu.
Tas daudz ko nosaka, tāpēc svarīgi ir pieciest viņa emocionālo stāvokli, un darīt to kas viņam vēlams un liek justies vismaz mierīgam. Neilgā laika posmā tiks pavilkta svītra viņa darbībai pasaulē, un summa būs tāda kā būs. Skarbi, bet neizbēgami.
Otra daļa - sievietes emocionālais stāvoklis. Sex neesamība grauj nervu sistēmas stabilitāti, līdz ar to arī ietekmē attieksmi pret vīru.
Te parādās dilēma - kā sievietei rīkoties.
Analoģija - ja mājās ledusskapis tukšs, gāze atslēgta, malkas plīts nav, bet vēderā vardes kurkst - nav citu risinājumu kā doties uz kādu restorānu paēst.
Tas nav obligāti jāafišē - nevienam. Paēdīsi - domāsi un rīkosies mājas situācijas uzlabošanā.
Un nešaubies - patreiz tev nevajag neko citu kā kvalitatīvu sexu ar patīkamu partneri, kas nekādus nākotnes plānus ar tevi kopā nekaļ.
Dari tā, klusi un mierīgi. Tas uzlabos arī tavu attieksmi pret vīru, kuram ir svarīgi justies aprūpētam. Viņš neko jau nezaudēs.

burleska  Rokons- prātīgi, ļoti, ļoti adekvāts situācijas novērtējums. Man šķiet, ka būtu bijis labāk, ja es kādreiz tā būtu rīkojusies. Tas, iespējams, līdz pēdējam brīdim būtu man devis iespēju saglabāt garīgo līdzsvaru. Jo beigu posms vispār bija vājprātīgi smags. Un tie, kas tam nav gājuši cauri, nopietni, neizaiciniet likteni, lai kādreiz nav jāizjūt, kā tas ir. Pievaldiet savas nosodošās mēlītes.

mairita1971  Nezinu,bet man,pie tādas nelaimes pat doma par gultas priekiem nebūtu.Tad galva ir pilna citām problēmām..

burleska  Mairita, teiksim, 10 gadus nebūtu tādas domas? Tiešām?

virietis1973  12.16 Smieklīgs attaisnojums,viņi tā dara,es darītu tāpat.Ja tev iekšā nav tās sajūtas ko tādā situācijā drīkst darīt un ko ne,tad visdrīzāk arī nebūs.Un kur tu rāvi ka te pietiekošā vairumā tādu vīriešu?Tu tik labi un tādā vairumā pazīsti šejienes vīriešus?

saulite34  virietis1973un,ko tad pats šeit dari,meklē ko izkniedēt,un kā tu zini,ka tām sievietēm vīri neguļ slimi mājās,kamēr abi kniedējaties,un nemaz nebrīnīšos,ka pašam sieva ir mājās nesaprasta un nemīlēta,kamēr tu te nodarbojies ar citu nosodīšanu..

mairita1971  Nezinu.Bet es varētu iztikt.Man sešus gadus bez vīra nāves nebija pilnvērtīgs sekss,jo nebiju gatava citām attiecībām.Var jau padomāt,ka man to nevajag,bet tā nav.Vienkārši justos pazemota,ja kopotos tikai seksa pēc.

ube  Nosodīt jau ir visvieglāk. Bet tomēr katram pašam jātiek galā ar savu sirdsapziņu.

Gunitaa  Min, kas pēc tantes domām ir "izmainīšana" un ko viņa taisās izmainīt.
Bet par tēmu - nedod, Dievs, ka onkoloģiska slimība pašu piemeklēs un viņas vīrs kādā iepazīšanās saitā pārspriedīs ko darīt un vai meklēt sev jaunu draudzeni vai mīļāko...
Zeme ir apaļa.

Adelante  Sievietes dažādas, dažāda arī vajadzība pēc seksa.
Kā jau te minēja, seksa neesamība nerada apaļīgumu. Drīzāk pašas vecums, organisma izmaiņas novecošanās procesā.
Nemācīšu kā pareizāk- katram sava situācija, savas vajadzības.

shining  Wow, tad lūk pie kā noved tas, ka cilvēki aizmirst par glāstiem.

margo  Visvieglāk jau ir nosodīt.It sevišķi no dāmu puses.Bet jūs neviena neesat viņas vietā ,lai varētu ko pārmest.Es ar šo problēmu sadzīvoju jau 10 gadus ,tādēļ saprotu no pusvārda.
Tēmas autore -uzraksti un parunāsim.

feina52  vari būt pārliecināta, ja jūs būtu mainītās lomās, tavs vīrs sen vairs nebūtu tavs... ja saproti ka vajag, tad dari to bez sidsapziņas pārmetumiem

anis  Piekritīšu 12:41-desmit gadu laikā kaut kā izplēnēja... Nākamo desmit laikā,tik pamazām sāk rosīties pa nerātnākai domai... Skats bez nosodījuma -tikai paša attieksme...
Šis un tas ir darīts nelāgi,bet būtiskās lietās dažkārt ir novadījis motīvs-kā tu ar to sadzīvosi tālāk. Un viss vienkārši sastājas savās vietās...

aija_69  (c) ..Zeme ir apaļa.. un tie, kas tam nav gājuši cauri, nopietni, neizaiciniet likteni, lai kādreiz nav jāizjūt, kā tas ir. Pievaldiet savas nosodošās mēlītes..

rokons  Koments feina52 17:03
TAVS vīrs vairs nebūs TAVS.......................pat laulības dokumenti nepiešķir īpašuma tiesības.
Tas attiecas uz abiem dzimumiem.
Īpašnieciskuma sindroms diemžēl ir plaši izplatīts, kaut patiesībā vīra un sievas statuss nosaka, ka divi cilvēki vienojas par kopā būšanu, rūpēm vienam par otru, dzimtas turpināšanu, bērnu sagatavošanu viņu dzīvei.
Tie ir pamatnosacījumi ģimenes dzīvei.
Un augšminētās vienošanās uzturēšana spēkā ir abu pušu ieinteresētība šis vienošanās sekmīgai turpināšanai....... līdz tas vairs nav iespējams

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu