NOPIETNAS ATTIECĪBAS

Šeit oho.lv esmu ļoti nesen...Vēlējos noskaidrot vai šeit ir reāli atrast nopietnas attiecības ?

cinnija  es tev vēl vairāk pateikšu, te var ne vien jaunas atrast, bet arī pakāst esošās attiecības!:) katrā ziņā būs jautri, un to taču mēs visi vēlamies, vai ne? D:)

MadamMango  Var ! Tikai laiks vajadzīgs. Ja neatbild -ej tālāk.

AivarsN  Agrāk varēja. Sen neesmu mēģinājis un pat statistiku neabonēju.

Labrador  Paarsvaraa ir sarakstes , kuras ieilgst meeneshiem un beigaas apraujas.

eloiza  15:26
Ak šīs viņas!!! Bet viņi!! Visi tik intersanti un intriģējoši :D

HOUSE  Jā, te ir reāls potenciāls! Nesen, pēc ilgāka laika, te ar vienu sarakstījos, pilnīgs čau. Mīlīgs ģīmītis, par sevi neko pastāstīt nemāk, visu zināja par mani labāk kā es pats. Beigās atrakstīja kas viņai pieder, vārdu sakot visos veidos pašapliecinājās...
Bijušas arī ļoti labas sarakstes, bet dzīvē cilvēkiem ir dažādi plāni...tādēļ gājējus nekad nevajag aizkavēt...

nazis  Tev būs grūti. Sievietēm patīk, ja raksta garas vēstules garos, paplašinātos teikumos, un pilnīgi vienalga ko, arī ja pašas spēj atbildēt tikai ar pāris vārdiem vai vienu smaidiņu. Ir arī otra galējība, kad vienu vēstuli rakstot, Tu pretī saņemsi trīs palagus, bet tas lietas būtību nemaina, prasības pret Tevi paliek tās pašas - jāprot muldēt.

riebekle  nazis, muldēt prot katrs, bet interesanti muldēt - vien retais. :)

VECA_PIEPE  Uz nopietnām attiecībām var uzrauties visurviet.
Pat i ar šmucspannīti pie rokas savas mājas pagalmā- iespējams, ka misenei vāku palīdzēs Tev atvērt čakla un ļoti nopietna Pelnrušķīte
vai ar kurvi uz elkoņa mežā bekas laužot- iespējams, ka Tu pēkšņi attapsies noras klajumā kādas daiļas...un arī, tik pat ļoti nopietnas Sarkangalvītes skavās.

A virtuāli, ta te vispār ir biezs ar visāda vecuma pasaku varonēm...pa nopietno!

nazis  riebekle, ne katrs prot muldēt vēstulēs, dzīvē vēl retāk. Interesanti ir jāmuld ar Tevi, citām nav tik augstas prasības - lai tikai būtu.

valmierietis333  Ne visām tie palagi patīk , slinkas lasītājas ,vēl slinkākas rakstītājas , nevēlas iedziļināties saturā vai arī ar saprašanu tā vājāk!

Bet nav viss tik slikti - ir arī tādas ,kas uzteic par centību!

Ps. Ja man atsūta smaidiņu ,tad skaidrs ,ka ar to pašu arī atbildu pretī ,neiešu dāmu apgrūtināt!

AivarsN  Vai raksti prozā,vai dzejā. Ja tavs deguns nepatiks,tad neko tur nevarēs darīt.😀

JurisK  Nopietnas attiecības nodibināt ir ļoti vienkārši. Sarežģītākais - dabūt uz pirmo randiņu. Ja tas izdarīts, kā satiec - sāc viņu kutināt. Ja smiesies, tad, visdrīzak, tā lieta turpināsies. Iedos pļauku vai rupji izrunāsies - vienkārsi ej tālāk. Meiteņu un sieviešu, dažāda kalibra, te daudz, izvēles iespējas plašas. Kapēc es tev to visu atklāju? Man tas vairs nav aktuāli:D

dodekaedrs  Katrai precei savs pircējs! Vai maz par to var šaubīties?

Vilonga  būs nopietna vēlēšanās, atradīsi, bet, ja ikreiz meklēsi "svaigu gaļu" tusēsies te n-tos gadus

junijs  kā krāmu tirgū...var atrast arī labas lietas

kokote  Kāpēc Tev jāizprot, ko katra meklē? Tev vajag to, kura būs Tev piemērota un kurai Tu derēsi tāds, kāds esi. Vienkārši un elementāri: sāc "rakt" - tas ir tāds intensīvs saziņas, atlases un iespējamo randiņu periods, ja tiešām ko vēlies. Bez aktivitātes nekas nenotiks.
P.S. vispār savāds jautājuma uzstādījums. Pat, ja visi šeit reģistrētie būtu saveidojuši nopietnas attiecības ar šeit sastaptajiem, vai tā būtu garantija, ka arī Tev tā būs?
Realitātē oho ne tikai saveidojuši attiecības, pat saprecējušies, bērnus sadzemdējuši, paspējuši izšķirties un jaunas attiecības izveidot - ir te tādi piemēri, bet vai tāpēc Tev tagad labāk palika?

Nerons  Prorams!
Internetā visu var atrast
Ja vien meklē!

ingryda  Draudzene te atrada viru, ir preceti 10+ gadus un nu ir 3 berni. Izskatas un skiet laimigi.

Iespejams ka tadi notikumi periodiski atkartojas oho pasaule :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu