Ego upurēšana

Vai šeit ir kāds vīrietis, kurš var un grib sava egoisma intereses upurēt attiecībās un negaida, lai tikai sieviete upurētos dēļ attiecībām?

Jurijs1962Augums163  Banāls jautājums, protams ka tuvākās attiecībās abiem (sanāc ....gejiski), labāk - kā viņam tā un viņai, "jāupurē" daļa no sava egoisma, no saviem interesiem. Bet te mes gandrīz visi un visas ar "tarakaniem" galvās un nepievilcīgiem izskatiem ka attiecības veidojas reti.

rokons  Šahā ir termins - korekts upuris. Tas nozīmē,ka atdod kādu savu materiālo daļu( bandinieku vai figūru), lai iegūtu izdevīgāku pozīciju.
Tomēr ar upurēšanu piesardzīgi, var kļūdīties un zaudēt :)
Svarīgi kā pretinieks uz upuri noreaģē.

mairita1971  Sevi cienošs cilvēks,kas sajutis upura lomu un necieņu pret sevi,agri vai vēlu aizies.Lai cik grūti arī būtu.Tā ka der padomāt vai ego tiešām jāapvalda,jo vēlāk pārliecināt ka tas arī ir būs gaužām grūti.

chezz  lill_mill labs par mammiiteem. daljeeji ja u taisniiba ir. vai arii vnk vinjiem pazuda interese par jums. varbuut vajag buut mazaak izveeliigaakai? hz. pareizi jau te saka, ja ir kopiigas intereses vai kopiigi uzskati tad jau viss buus ok.

rokons  Hmm.......... un cik tad paliktu bez draudzenēm, bet ar dzīvesbiedrēm?

Vai termins .... draudzene........ nav pārāk staipīgs?
Lai izveidotos stabils pāris, jābūt kopīgām interesēm gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.
Sievietes - upures ir sieviešu pašu izvēle, bet tik pat labi ir arī vīrieši - upuri, kas arī ir viņu pašu izvēle.

jurks  Tā jau tas ir- kad viens otru satikuši, tad vairs nav es vai tu, bet mēs, jo dzīvo vairs ne sev , bet otram! Līdzībās par graudu: tas var nest augļus tad, kad iekrīt zemē un oats sev nomirst, lai dotu dzīvību daudziem!

MadamMango  dzīvo vairs ne sev , bet otram! Visa sāls. Tā ir mīlestība, mijiedarbība.

neko  Savdabīgi, dzīvo sev, dzīvo otram.... abi varianti kaut kā bezperspektīvi. Un kur tad paliek dzīvot kopējiem mērķiem?

av2  nu bisskki jau ir tas otrs "jaapaneesaa uz rokaam", un tas ir abiem jaadara. Nezinu, kaadas attieciibas esi, ja juuties, ka vieniigaa , deell otra , "gaaz kalnus " reizeem ? izklausaas peec vienpuseejas loves. Un taadas atiecibas ir galiigi garaam. Kaadu laiku jau var mullaaties mazohisti, un cereet, ka tas otrs saskatiis tavu daili, bet, ja nav uzreiz, tad nebuus nekad ! Nevar lovi...nopelniit, sarunaat, pieraadiit. Un dizive ir poaaraak isa, lai sistos ar pieri sienaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu