Vai bijuši reiz attiecībās var būt draugi?

Vai tomēr nevar?Ja viens kaut ko nevar piedot un viņā virmo naids,tad nav vērts censties?Cerēt uz draudzību var tikai ar jau vienaldzīgiem?

preilene  Protams, ka var draudzēties ar bijušo, ja abu starpā nav naids, vai arī kāds no abiem nevēlas atjaunot attiecības. Bet tāda īsta draudzība starp bijušajiem (kopā iet piedzīvojumos, apspriest visintīmākās lietas) man šķiet, ir reta parādība. Biežāk tās vienkārši ir labas attiecības. Jo, ja cilvēks otru ir patiešām mīlējis un centies attiecības veidot, tad pēc attiecību izjukšanas tāpat kaut kāda neizdošanās sajūta paliek.

Tessa  burleska, viss ir ljoti vienkarshi. mums ar bijusho viiru ir ljoti labas attieciibas. bez vajadziibas nesazvanamies, sms nesutam, kad satiekamies, varam ilgi runat, smieties, bet lai es vinjam kko stastiitu,ko stastu draugiem? nu ne tak. tapat, vinjsh, piemeram, zin, ka esmu slimniica, bet nekad nebrauktu pats, ja nepasauktu.
mani draugi ir klat bez saukshanas. man ar viiru nav bijis kopiigas berniibas, kopiigu atminju, trako 90.-to sakums katram pagaja atseviškji. bet man ar draugiem tieshi tie lielakie podi gazti un mes zinam, cauri kam izgajam.

katrs uzshavejs ar jums paliek par draugu? nunu.

Kurts69  labi paziņas var, bet draudzība manuprāt sevī ietver kvalitātes, kas starp bijušajiem mīlniekiem nez vai būs iespējamas. Tāpēc mana atbilde - draugi būt nevar.
Pie tam, kāpēc skatīties atpakaļ un mēģināt atmuguriski ierāpot atpakaļ tai pašā upē ja ir iespēja iet uz priekšu pretī kam jaunam?

kokote  Pati saprati, ko uzrakstīji? Tā kā uzrakstīts uzstādījumā, tur nekāda draudzība nav gribēta, Tu joprojām kauc uz mēnesi un ceri uz attiecību reamināciju, pat pie naida (šo nu nekad nesapratīšu, tas laikam no sērijas: ņe bjot- ņe ļubit). Slinkums pašai savā DG meklēt, bet atceros, ka esmu citējusi A.Čehovu, kurš pateica elementāri, ka draudzība starp vīrieti un sievieti var būt tikai 2 gadījumos, kad abi jau bijuši mīļākie un viss mierīgi beidzies, vai tad, kad viens no viņiem cer būt otram kas vairāk kā tikai draugs.

raina1970  Var būt normālas, neitrālas,domubiedru, pazīstamu cilvēku - attiecības, komunikācija..bet draudzība- nē.Draudzībai tiešam ir vajadzīgas opcijas, kuras jau nebūs izdevušās kopābūšanas laikā- un tas nemainās.Un ari no praktiska viedokļa- priekš kam visu laiku krāmēties ar kaut ko no pagātnes?Tad nebūs vietas nākotnei.

rokons  Ja sašaurinam jēdzienu uz sexuālām attiecībām, ari tad ir vismaz divi varianti
- ir bijusi kopdzīve,
- ir bijis vairāk vai mazāk regulārs sex.

Šķiršanās iemesli ar divi:
- kvēles izzušana, un tālākas tuvības iemeslu neatrašana
- viens no partneriem aizgājis pameklēt garšigākus grēka ābolus.

Visa rezultātā var būt draudzīgas attiecības. ne jau obligāti čupošanās, bet padomu lūgšana un saņemšana, iesaiste kādos kopīgos biznesos vai organizatoriskos pasākumos.
Jo zināms cilvēks var būt labāks par nezināmu visdažādākajās aktivitātēs.
Viss atkarīgs kāpēc un kādā formā attiecības beigušās.

edding  00:28- aga stabīlā un kā vēl tevi tur sauc. Man ar daudziem ir, bet tev nekā, skraidi man te pakaļ kā kuce. Tev esmu brūtgānu nocēlusi, jeb nepatika tas, ko es par zagtajām bildēm esmu teikusi?

Agate9  Draugi gan nē, ienaidnieki arī nē, tikai labas vecāku attiecības kopīgajiem bērniem.

Geisha  Kas sekss bija tik sūdīgs, ka radās naids? Penis mazs, vai nestāvēja? Nu i nafig vīrieti apdirsi? Par tādām lietām nekad nevajag pazemot vīrieti. Peņa lielums kāds ir tāds ir. Var jau var taisīt plastiku. Bet vai vajag? Par potenci. Ne katru dienu vīrietis var būt seksa gigants. Varbūt nobijies bija vai vienkārši noguris. Mazums kas. Viņš diez vai tevi noniecināja.
Ja vīrieti pazemoji tad nav ko sapņot par draudzību. Domā pirms atver muti!

burleska  Tessa, tādā gadījumā man draugu nav vispār. Jebšu bijušie vīrieši- vislabākie draugi, jo visvairāk par mani zina. Uz slimnīcu pie manis visdrīzāk neviens nebrauktu, ja nu vienīgi bērni, ja uzzvanītu un palūgtu. Bet tā, es tāda diezgan vienpatne esmu. Un tad jau jā, vīrietis sanāk viss vienā personā- gan labākais draugs, gan mīļākais, gan, iespējams, vīrs.

borzomi  Var,kad vajag.

Geisha  Normālai sievietei ir 5 vīrieši :
1. Draugs, kuram visu stāsta, bet neko nerāda,
2. Ārsts kuram visu rāda un stāsta,
3. mīļākais kuram visu rāda un neko nestāsta,
4. Vīrs kuram ne visu stāsta un ne visu rāda,
5. Priekšnieks ..... kā teiks tā arī būs.

KalnietisNoKalniem  Nevar.Lai ar ir tie pieméri par tiem ex virs 10 gadiem,bet ir viens liels BET.Vienam no viņiem tāpat ir palikušas sajūtas,emocijas pozitīvas vai negatīvas,kuras tiek slēptas.Tā jau vairs nav tīra draudzība,ja ir jāliek virsū maska.

larina  Nē.

Neratnais  Priekš kam?

EsparTevi  Var but seksa draugi, fb draugi, draugu draugi un ari ienaidraugi! Ja draudziba neparedz kaukadas citas darbiibas ka tikai pljapasanu tad naids vai dusmas sadas attiecibas un redzeju par notikumi arpus taam padariis tikai patiesaakas! ;)

dzintars45v  Priekš kam tev tas,ne velti gudrie saka,ka lai atvērtu jaunas durvis ir no sākuma jāaizver vecās un ja jau tu viņas esi aizvēris,tad priekš kam atkal virināt,koncentrējies uz to kas tev ir tagad,nevis uz pagātni!

izpaligs  piekrītu Tessa , jau jautājumā pateikta atbilde ,kāda draudzība, ja esi piečakarēts , īsts draugs nekad mūžā nepiedirsīs dvēselē ,,,,,, labākā gadījumā var palikt attāli paziņas

Ine6e  Pietiek ar 25 gadiem. Ja tad seko nodevība....kādi draugi? Tukša vieta.

Brinumins7  Mūsdienās ļoti izplatīti, bet uzskatu, ka nevar būt draugi.

Brinumins7  Nekad, agru vai vēlu pārgulēs.

Brinumins7  Pa retam gultas biedri.....tā, tā draudzība izpaužas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu