Kāpēc daudzi cilvēki aizsēžas "oho" gadiem?

Mans mērķis pilnīgi noteikti nav kādu aizskart vai kā citādi izsaukt negācijas, vienkārši ir interesanti izzināt cilvēka dabu. Pēc definīcijas portāls kalpo iepazīšanās veicināšanai un potenciālā partnera atrašanai. Bet ir profili, kas gadiem nemainās. Vai tas nozīmētu, ka cilvēki tiešām neatrod šeit to, ko meklē? Jeb izmanto citas iespējas, ko šis portāls sniedz?

Jurijs55  10:57 tak ko moderatori vainīgi ka par 15 gadiem sievu sev neatradi ?!

Labrador  Un kaapeec aizseezhas Facebook , inbox !?

edding  Izmanto citas iespējas un paklusām cer, ka atradīs ko labāku.

Stabilo  Dažai lieli rezervju krājumi. Tikai nesaprot, ka pati kā rezerve. Ja pa gadiem nekas labāks nav gadījies, tad negadīsies. Sapņo tālāk.

edding  Stabilā, beidz man sekot.Bet ticēt katram manam vārdam gan iesaku. Tālu tiksi./ ja eglītē kā mantiņu nepakārs :))/

Stabilo  Ieņirdzu par edding! Izteiktu viedokli uztver personiski. Dāmīt tev sekošanas mānija! Ja jau visur saskati sievietes, tad jau vēl kāda psihiska kaite.

Tomariene  Cilvēki te vnk dzīvo! Jūtas, kā mājās.:D Nebiju te gadus 7, bet kad ielogojos, tā tie paši vecie vēži no tās pašas kulītes ar sveicieniem māj.:D Tikai vecāki. :D

Flints  Kāpēc "aizsēžas"? Gribas domāt, ka šis portāls nav nekāds ātrās ēdināšanas iestādījums, kur - "ienāci, noriji un devies tālāk". Šeit ļaudis, pirmkārt, socializējas, un iepazīšanās bieži ir tikai kā blakusprodukts. Gadās, ka daži pasažieri ir izteikti konservatīvi savos paradumos, piemēram - es, tamdēļ arī profilu saturs ilgstoši saglabājas nemainīgs.

auzmara  Šeit ir jautri! Nemeklēsim šeit rezultātu, bet komunikāciju.Jauki izzināt viedokļus un izprast tik dažādās mūsu vēlmes.

Undiine  dogradējies "oHo"...? Tā izskatās. Nauda daudzus pazudina........ Būs jāpārvācas citur.

Undiine  dE... dededegradējies
Bija kapitāls randiņš tālajā 2013 gada agrajā pavasarī... vnk... A es ko? A es, gaidīju vasaru. Izrādās, gados pēc 45+ vasaru gaidīt nedrīkst. Ir jāķerās pa kaklu daudz maz normālajam, kurš piedāvā...
Tak sapņos man nevareja ienākt prātā, ka pirmajā randiņā runas ies par kopdzīvi, vīrietim paniedzot man baltas lillijas. Zīmes, idritvai, tolaik nemācēju ne pareizi saprast, ne tulkot.
Hallo, mister Robinson no 2013 gada agrā pavasara, moška Tev tur nobruka viss...
Eh, a tik smuks sākums varēja būt...

Undiine  Piedošanu... nepamanīju, ka Tēmas Autra niks ir robinsons_

Es citu vīrieti atcerējos, nosaukšu viņu labāk par 2013 gada agro pavasari. Niku, diemžēl, neatceros.

rihtigais  Robinson, nokāp no palmas! Ja tavuprāt portāls domāts iepazīšanās veicināšanai, tad Tev nevajadzētu šeit nodarboties ar ´´izzināšanu´´! Otrkārt - izlasi, kas augšā rakstīts TIKŠANĀS VIETA, treškārt - OHO noteikumos nav minēts cik ilgi drīkst aizsēdēties, vai aizgulēties!

gunda10  Principà laikam tàdèļ ka te viegli kasìties anonìmi , tauta nav gatava attiecìbàm internetà ,jo nereàlais izskatàs reàls , kritizèjot kaut vai vìrieśus atkal dzìvè nevar uzzinàt tik viegli piem.adresi lai uzrakstìtu vèstuli kam pagadàs bet internetà jà un ja raksta nepiemèrota vecuma ,nodarbìbas rakstura tad ir kaut kàdas attiecìbas drośi vien ne tikai ìstas faktiski gruùti pat bez interneta bùtu sist kanti ar baigi lielu gadu starpibu agràk pirms interneta tas nebija vispàr pat iespejams .

gunda10  Negribas bùt rupjai bet pirms interneta laucinieks zinàja ka var iepazìties ar apmèrsm sava vecuma sievieti tur pat laukos tagad kaut raksti uz àfriku vai kinozvaigznei garantè ka aizies un bùs pat it kà attiecìbas ,internets bieźi ir ilùzija ,var jau bùt ne vienmèr .

gunda10  Principà laikam tàdèļ ka te viegli kasìties anonìmi , tauta nav gatava attiecìbàm internetà ,jo nereàlais izskatàs reàls , kritizèjot kaut vai vìrieśus atkal dzìvè nevar uzzinàt tik viegli piem.adresi lai uzrakstìtu vèstuli kam pagadàs bet internetà jà un ja raksta nepiemèrota vecuma ,nodarbìbas rakstura tad ir kaut kàdas attiecìbas drośi vien ne tikai ìstas faktiski gruùti pat bez interneta bùtu sist kanti ar baigi lielu gadu starpibu agràk pirms interneta tas nebija vispàr pat iespejams .

gunda10  Faktiski lai cik skumji nebùtu piem.virietis var bùt reàlàs attiecìbàs ja ir no laukiem piemèras ar sava vecuma un izglìtìbas sievieti no laukiem kà pirms 100 gadiem ,bet to nevar saprast jo var sutit pastu kur grib unn kam grib .

burleska  Oj, gunda, man tieši dzīvē kādreiz izveidojās attiecības ar daudz jaunāku vīrieti, jo dzīvē jau gadi uz pieres nav rakstīti. Šeit paskatītos profilā gadus un viss- i pat nedomātu rakstīt. Tā ka viss pilnīgi otrādāk. Tikai vienīgā problēma, ka dzīvē faktiski nav komunikācijas ar brīviem vīriešiem. Un pat ar sava vecuma vīriešiem vispār. Kaut kā viņi visi pagrīdē nolīduši :)

laukroze  tieši tā, apm. mūsu vecuma vīrieši izmiruši, piekrītu burleska...
laikam jau barikādes vainīgas, neizturēja konkurenci, kapitālismā jau jācīnās par savu vietu zem saules, bet šamējie tak nāk no padomijas laikiem,kad tika iepotēts, ka valsts visu atrisinās...pašam nekas nebūs jādara, kā izrādās daudzi tam nebija gatavi, bet sievietes parasti ir elastīgākas un prot piemēroties situācijai.

Nellda  patīk aizsēdēties un aizsēžas. sēž un sēž. domāju arī vēl te būt gadiem. ja neapniks. jo apnīk arī TV

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu