Uzmākšanās darbavietā

Neslēpšu, ka tēma radās palasot rakstu Delfos. Saprotu ka tā ir problēma un man ir aizdomas ka bez vīriešu/kretīnu kategorijas, ir arī vīrieši kas grēko gluži neapzināti. Nevēlami jociņi, divdomības, acs piemiegšana utt notiek arī tāpēc, ka sievietes pret to izturas iecietīgi - pasmaida, pasmejas un tādā veidā iedrošina vīriešus turpināt. Ir viedokļi?

dardedze  nu, protams, latvieši viņus pārspēja, aš ar kapiju aizrijos vēstuli atverot. Latvija var!

riebekle  Neesmu saskārusies ar uzmācību. Jā, ir bijuši pāris gadījumi, kad kāds kolēģis atzīstas, ka labprāt vēlētos kaut ko tuvāk, bet tas vienmēr bijis korekti un tikpat korekti ir ticis arī izrunāts, darba attiecības pēc tam nav cietušas atraidījuma dēļ. :) Iespējams, ka man ir paveicies ar pietiekami inteliģentiem cilvēkiem apkārt, kas prot nepārkāpt pieklājības robežas un saglabāt vēsu prātu nevis dancot pēc sava krāniņa stabules.:))

Reds  "Saprotu ka tā ir problēma un man ir aizdomas..." - nav gan tā nekāda problēma, bet feminisma propaganda. Pēc gada rakstīs ka, ja vīrietis vairāk ka 10 sekundes skatās uz vienu sievieti, tad tā ir seksuāla uzmākšanās un, lai ar to cīnītos mums ir obligāti jāpieņem Stambulas konvencija, bērnudārzos jāpopularizē homoseksuālisms un jāalgo ārvalstu "speciālisti", kas te visu kontrolēs - tad arī domāsi ka mūsos ir problēma?

Cilvēki iepazīstas, tas ir dabisks process, kuru turklāt kontrolē sievietes - ja viņām nepatiktu, neviens vīrietis viņām ar aci nemiegtu. Bet, redzi ka patīk ka pievērš uzmanību.

riebekle  K69, un vairs nebūs uz ko paskatīties??? Nu vai zini, RR! Tā jau dzīvē maz prieka, tagad pat paskatīties vairs nebūs uz ko.../aizvelkas pēc āmura, ar ko iegāzt RR par neapdomīgu izrunāšanos/

RRAGANA  K69->da man personīgi vienalga par to Tavu bildi. Bet vientuļām sievietēm skatoties tādu skaistu muguru, var sacelties vēlme pieglausties tādai, apskaut, sabučot un tad Tu varētu izjust sexuāla veida uzmākšanos, pat neskatoties uz to, ka klārē te, ka nevēlies iepazīties :) Un Tu tai laikā varētu pat nebūt darbā... :D

Bet, ja par tēmu-
esmu izjutusi ļoooti daudz reižu “uzmākšanos”, ja tā to sauc. Strādājot vīriešu kolektīvā, savādāk nevar būt. Sākumā bija šoks. Pēc tam pieradu, kāds kolēģis vēl pamācīja, ko atcirst pretī tādiem. Un nestaigāju nekādos caurspīdīgos topiņos un īsos bruncīšos.. Jebkādus īsākus bunčus par celi darbā atmetu uzreiz, kad viens klients reāli sāka grābstīties ap kājām..

Vīrieši tādi ir. Ja viņiem tiek tirināti atkailināti vai nojaušami relišeri, lielākai daļai aizveras kaut kāds širmis. A tie, kuri runā jēlības darbavietās utml. neatkarīgi no sievietes vecuma un citiem sociālajiem parametriem, vienkārši ir perversi kretīni po žizņi ar zemu intelektuālo līmeni. Vai arī provocē :)

siikaa16  Sen atpakaļ Ievā bija raksts. Ja iepaticies kolēģis, kā to savaldzināt. Tas nekas, ka var būt viņš precējies un bērni. Ja nekas nopietns nesanāks, tad vismaz būs bijusi dēka.

ISA  Kur tad cilveki agrāk iepazinās? Darbā, dejās vai zaļumballēs un kopējos pasākumos. Latvieši jau tā ir introverta nācija, uz ielām iepazīstas tikai krievi un cittautieši, latviešiem nav pieņemta atklāta emocionalitāte un taktilais kontakts, kā dienvidniekiem, kur bučas un apskāvieni ir ikdienas komunikācijas daļa, pat starp nepazīstamiem cilvekiem. Es domāju, ka šitas meeetoo ir kosmopolītisma kultūru blakuseksistences rezultāts, ķermeņa valoda un komunikācija tiek uztverta dažādi. Tas, ka Delfos kaut kas rakstīts, tad tā var būt konjuktūras tēmu publicēšana, moderni par to paļurināt.

VecmeitaARrunci  Tas,ka izraada simpaatijas pieklaajiibas robezaas,ir daudzmaz ok.Es redzeejusi,ka darbaa tikpat kaa miilas paaris,darba laiks beidzas un cau liidz riitam.nenoskatiities un nenoklausiities:))))

SpoguliitisTM  To 13:20. Jaa! Nav ko jaukt darbu ar atpuutu. Par to nemaksaa! :)

langstinsh  Sieviešu kolektīvā...kurš kuram uzmācas!
Kurai dzērājs,kurai impotents-A visām gribas un vajag!

RRAGANA  Jā... laimīgs tas vīrietis, kurš strādā starp sievietēm :)
Vienmēr paēdis, apčubināts un apflirtēts :D

Tik nez vai šamās nekaujas vīrišķa dēļ?

neko  nu ja, laimīgs... kad sieviešu kolektīvs sāk dalīt vienīgo kolektīvā esošo vīrieti, vīrietim labākais variants ir laikus mukt:)

langstinsh  RR-Šefpavāram ēšana nav prātā...tik.kā to baru savaldīt-/apmierināt/!

anis  Ir ļaudis,kam dzimumtermini ir ikdienas leksika. Pie krievu valodas tekstiem tā kā pierasts,bet latviskie gan uzdzen slābu dūšu! Un tas bez uzmākšanās-tāda runa. Vai dažkārt nav pārprasta lieta?

Stabilo  Man šeit viena kundze uzmācas. Ko nu?

RRAGANA  Stabilo->šūt māki? Atšuj.

dodekaedrs  Tas gan nav ar darba vietu saistīts, bet studiju laikā bija profesors, kurš atklāti izteica seksuāla rakstura piezīmes un komentārus par dažām studentēm, kas bija viņa gaumē, toties - maziņas, tieviņas blondīnītes. Njā. Diezgan neomulīga atmosfēra vienmēr tur valdīja pat gadījumos, ja tas, piemēram, mani nekādi neskāra, bet varēja manīt, ka meitenēm tas nepatika. Zinu, ka par viņu pat sūdzējās studiju daļā, bet, kā varēja noprast, ka bez rezultātiem, jo tika skaidrots, ka šis esot neatsverams kadrs zinātniskajā darbā.

DanaL  Kādā darbavietā viens klients regulāri uzmācās visām darbiniecēm ar neķītriem un divdomīgiem tekstiem. Riktīgi pretīgs purns.
Izsaucām uzņēmuma drošības dienesta puišus, un kopš tā brīža viņš vairs nebija mūsu klients. Bet pieļauju, ka dabā viņš joprojām eksistē, tikai atradis citus upurus.

Arī tepat, pa PA viens tāds (j*nisq***ty) ņemās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu