Miskaste pie viņas durvīm

Vai par vīrieti ir jācīnās?
Ja jā, kas ir trakākais pigors, ko esat nostrādājušas (vai par to dzirdējušas) ? D:)

edding  Ja vērtīgs ekzemplārs, noteikti vajag. Protams, ne prasti, tipa konkurenti par duru saucot, lamājoties, bet gan gudri, ar prātu, viltību un sievišķību, ja tādas/i , kaņešno, piemīt.
Pilnīgi piekrītu viedoklim 18.50
Diemžēl, izrādās, tas atkal par GintuM. Un ja tic dažiem vietējā mēroga detektīuiem, tad arī par mani. Kā tieši, varbūt dardedze zina. Man pašai interesē. Domāju, ka stabīlajai&co arī.

cinnija  DanaL, man tevi jāapbēdina. Putniņi pačivināja, ka gints esot no modes izgājis, un tā patiešām varētu būt. Prostitūcija tomēr ir jaunības darbs.
Arī uk viņš kopā ar mani nav strādājis, jo uz doto brīdi jau bija izdevīgi pārdevies.Cik jocīgi sanāk tajā naktī, kad viņš LV taisīja savu knēveli, es UK tikai pārpratuma dēļ paliku dzīva, bet par to cits stāsts.
Nav un nekad nebūs modē.

DanaL  Autorīt, tev pātari sajuka.20:36 bija jākomentē ar dardedzes, nevis cinnijas niku.

Pillerina  Nezinu, kā ir ar sievieti kauties, bet ir nācies kauties ar vīrieti, līdz asinīm, bet ne manām. Laukos tā var notikt diemžēl, ja nav aizstāvja blakus.
Jā, manis dēļ ir kāvušies puiši aizstāvot. Par laimi, tikai dažas reizes :-)

DanaL  20:48
Nē, jo tālāk, jo miglaināk. Jo vairāk tāpēc, ka, kā vienmēr, vienlaikus darbojies ar vairākiem nikiem.

Gints_M  Beidziet mani aprunāt.

wisnia  ko tur cinities?lai dzivo laimigi.....ja gimene un berni tad japadomaa...
tas cits variants,bet lai nekaitee berniem,jo vini to visu redz

DanaL  Cīnīties ar konkurenti vīrieša dēļ ir muļķīgi. Jo problēma nav tajā otrā sievietē, bet vīrietī un grūstošajās attiecībās.

mairita1971  Ja ir vēl viena sieviete,tad zaudētājas ir abas.Tātad vīrietis nemīl ne vienu,ne otru.Varbūt padomā jau trešais variants.

valmierietis333  Visums izsauc Zemi !

Var manīt ,ka inteliģenti cilvēki , kā iet runa par cīņu ,tā daļa to uztver kā konkurentes fizisku iznīcināšanu! Līmenis.
Ja citādi neprot ,tad tikai fiziski un beigās tāpat paliks bez iekārotā kumosa , jo normālam vecim tādas izklaižu cienītājas nevajag!

Un es vēl brīnījos kādēļ par mani neviena necīnās(sevi mierināju ,ka laikam baidās no mana izsitēja ģīmja ,neesmu no saldajiem smukpuisīšiem) , tagad sapratu ,ka vienkārši dāmas neredz ap mani konkurentes ar kurām paplēsties.

Bet kad vienai ieinteresēšu ,tā visām vajadzēs , ar kulakiem nāks virsū manai skaistulei!

SpoguliitisTM  Zinu, ka ir taadas, kuras ciinaas. Arii te taadas ir redzeetas.

kvarts  Vislielākais karš uz pasaules ir pipeles karš. Dēļ laba krāna sieviete viena otrai, ar vienīgo zobu, gatava rīkli pārgrauzt.

SpoguliitisTM  To 22:32 Njaaa... Un shiis ciinjas zaudeetaaju, ar nolauztu zobu, man laikam nevajag... :)

Epifanija  diez vai tas būtu sievišķīgi, es atkāptos, ļautu vīrietim izdarīt savu izvēli, man ir ļoti svarīgi arī zināt, cik ļoti es esmu vajadzīga, ne vīrietis kā trofeja!

SpoguliitisTM  P.S. Un ja veel zobs jaaliek atpakalj... Nee. Nav man taadas iemanjas :D

Mr__Nobody  Par vīriešiem nav jācīnās. Un arī par sievietēm nav jācīnās. Ja viens otram patīk, tad viss notiksies bez kādas īpašas cīņas. Savukārt, ja attiecības nav simetriskas, tad kāda jēga cīnīties par vīrieti vai sievieti, kurai tu nemaz nepatīc?

miglainaa_plava  No malas liekas normāli cilvēki, bet kā lieta par vīriešiem iet, tad tādas šausmu lietas dara!
Darbā mums ir viens priekšnieks, laikam jau daudzām iekārojams, nu vismaz dāsns savā bagātībā ir. Pirmā sieva esot piebūrusi sev, vispār raganīgs sievišķis, un vīrietis bija kā nozombēts viņas dēļ daudzus gadus. Neviens nesaprata, ko viņš viņā ir saskatījis. Parādījās mīļākā darbā un arī nebija nekāda vakarējā - atbūra! Un piebūra sev. Tad nu raganīgā sieva plosījās kā negudra. Taču mīļākā aizgāja pie bagātāka priekšnieka atstājot šo asarās. Nākamā mīļākā darbā atkal piebūra sev, atkal īsta ragana. Nu tā tas priekšnieks tik iet pa riņķi, te pieburts, te atburts. Traki, ja tā padomā. Bet visi strādā solīdā firmā, ar augstāko izglītību, labi pelna...

neko  Kaut kā nesapratu - kāds sakars 2 sieviešu kautiņam/cūcībām ar cīņu par vīrieti? Nu izkausies viņas un tad uzvarētāja ies pie vīrieša savākt trofeju? Bet ja viņš vienkārši pasūtīs un izvēlēsies kādu citu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu