skaļa čāpstināšana, zupas strēbšana

Sveiki. Kā lai pieaugušam cilvēkam, neaizvainojot, pateikt, ka skaļā gremošana un zupas strēbšana bojā gan apetīti, gan garīgo? Manā gadījumā tas ir tēvs, dzīvojam vienā mājā,un kad viņš ēd, gribas iziet no telpas...!!! Viņš ir valdonīgs un parasti neieklausās citos, tāpēc grūti komunicēt. Vispār jau ir diezgan liels ruksis, jo skaļi arī atraugājas un citi taml. sīkumi. Man, kā jaunai sievietei, šermuļi skrien...

Marija_Anna  Mans tēvs arī strēba zupu. Parasti nostrādājis garu dienu ( kolhozā uz traktora ), vakarā beidzot ticis pie ēšanas, ēda karstu.
Lai neapdedzinātos, strēba.
ja dikti nepievērš tam uzmanību, nekas traks nav. Par lopu gan viņu nesauktu. Lai vieglas smiltis.

JurisK  Kas var būt labāks par nomaldījušos pirdienu pēc kārtīgas kāpostzupas iestrēbšanas. Tu, puis, tiec gala ar savu seksuālo identitāti, pēc tam klačo par cilvēku, kas tev devis dzīvību un izaudzējis.

av2  Nav spiesta lieta dziivot ar vecaakiem. Vinni ir Tavi vecaaki, un ja vinnu nebuutu, Tu arii te necciiksteetu.
Man arii baigi kaitina taa streebssana dazziem , bet es jau sen kaa skatos uz dziives siikumiem..ka uz dziives siikumiem. Reaali tuudi naaks, tad sapratiisi.

Discreta  Šādam cilvēkam laikam jāsaka tieši, bez aplinkiem.

cinnija  Tu nemīli vai nu tikai savu tēvu, vai cilvēkus principā, autor.Es,piemēram, mīlu savu kaķi, tāpēc paglaudu viņu par katru cūcību uz paklāja-tātad pēc definīcijas nevar kacināt ākstības no eksemplāra, kas tev patīk.
Tu dzīvo kopā ar tēvu, nevis lai viņam palīdzētu, bet tāpēc, ka tev tā ērtāk, nekā vienam. Personīgi es arī daudz dzīvoju kopā ar vecākiem, bet ne tāpēc, ka man par maz īpašumu pašai , bet tāpēc, ka tur saredzu vajadzību pēc sava darbaspēka

DanaL  Es būtu laimīga vēl kaut reizi pasēdēt kopā ar savu tēti pie pusdienu galda, un uzēst zupiņu, pačāpstinot un pastrebjot.

Vilksatkal  Ohooo, un pēc sātīgas maltītes pēc tam tādas skaļas atraugas un pirdienu arī var palaist …..tā lai tie kas sēž pie blakus galdiem , lai atskatās un tad maina dislokācijas vietu !

nakunakutekuteku  Pavisam vienkārši-Nedod zupu!

valmierietis333  16:42, Normāls cilvēks ātri un kārtīgi paēd/parij un iet turpināt iesāktos darbus , slīmests tikai var atļauties sekot aristokrātu galda kultūrai un stundu bakstīt ar karoti pa bļodu , tādā veidā gaidot dienas beigas ,lai nebūtu nekas cits jādara! Tad vēl pa starpai kafiju padzersies , 5x uzpīpos ,nožāvāsies, pulksteņa ciparnīcu no galvas iemācīsies stiepjot laiku!
-Zemniekam siens paliks uz lauka un govij ziemā nebūs ko ēst , un mums nebūs piena , ja zemnieks taisīs pilsētnieku garās pusdienu pauzes!

16:57, Nevajag jau sabiezināt krāsas ,tāda uztvere tikai prastām dāmām piemīt, tādas pat paēst normāli neprot , pašas nestrebj un vēl otra kumosus skaita - nu īsta inteliģence!

Neviena paša vārda par atraugāšanos neminēju ,tik vien par strēbšanu - un pat tad adatu siena kaudzē atradīs!

Vecomāt ,neņem ļaunā, tik vecs es vēl neesmu , knapi paspēju krievu laikā piedzimt , bet augu un izglītojos saucamajā brīvajā Latvijā!

Vsjo ,rīt vāru zupu - esi laipni gaidīta ciemos , pastrēbsim kopā - pielikšu sīpoliņu!
Kaķi ar paķert līdzi,tam ar tiks!

euromens  Esi jau pieaugusi, laiks sākt savu dzīvi, uzcel/nopērc savu māju un dzīvo klusumā...pietiek tēvam uz kakla sēdēt

Labrador  Postpadomju telpaa viss , kas saistiits ar dziivniecisku uzvediibu , tiek uzskatiits par viirishkjiibas paziimi. Gribi attieciibas ar postpadomju sievieti - esi lops.

Labrador  Es ieteiktu praktizeet - pielikt pilnu muti ar zupu un izlaist caur naasi !

rihtigais  Cūciskas manieres izskatās daudziem pieņemamas,absurds!

miers2  Ja tas ir tēvs, tad jāiet ārā no telpas nevis jāmeklē kašķis

Feja_Feja  kāda sabiedrība - tādi tikumi !
tas par komentētāju atbalstu cūcīgai uzvedībai.

Agate9  Manuprāt, risinājums neēst reizē, bet pieklājīgi atrunājies, ka negribi vēl paēd vēlāk, kad tēvs jau paēdis.

Labrador  Secinaajums - lai iepatiktos sievietei , jaauzaudzina kuplas uusas , un tajaas jaabuut punkjiem un eediena paliekaam.

borzomi  Versija-zupa par karstu.
Risinājums-blenderē un dod sūkt ar salmiņu.

nakunakutekuteku  Tas strēbējs ir tēvs vai piegulētājs?Otrajam neiedrošinies aizrādīt??:)

ne_tik_pareizs  paskaties no gaišās puses-apetītes samazināšana palidz notievēt,
un varbūt ir laiks atrast sev vīrieti un dzīvot atsevišķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu