Datorspēles.

Palasot daiļā dzimuma komentārus,pirmā nūģa pazīme ir tas,ka viņš datorspēles spēlē,tātad jautājums,ja vecis šad un tad pašauda citplanētiešus,vai palido aviosimulatoros,tad viņš uzreiz tiek sliktajos ieskaitīts? Ja humoram,tad 4K TV,plus XBOX X,plus spēles, GAME PASS,GOLD,nav tas lētākais prieks un ja vīrietis var to atļauties,tas jau ir labu ienākumu rādītājs,vēl piebildīšu,ka diez vai kādam Latvijas iedzīvotājam radīsies reāla iespēja palidot ar iznīcinātājlidmašīnu F-16 un daudziem citiem,virtuālajā pasaulē tas viss ir iespējams un manuprāt labāk,ja vīrietis mājās šad un tad pašauda savus citplanētiešus,nekā vazājās apkārt aliņus pļumpēdams,kā arī ir pieejams vesels spēļu klāsts bērniem.

valmierietis333  Pašas nezin ko grib...

Grib iekarotāju ,bet kad iekarotājs parādās pie apvāršņa , tā šis par uzmācīgu , bet kad šis atlaiž gāzi un pāris soļus atkāpjas ,tā atkal slikti!
Dari ko gribi ,vienalga viņām būs viss slikti un iespēja pasūdzēties.

Video spēles gan priecājas ,kad tām tiek veltīta uzmanība - adrenalīna deva abiem!

puuuka  /...savos simulatoros palidoju reizi divas mēnesī/...atvaino,bet palasot Tavus komentārus,izklausās,kad visu pārējo Tu dari riezi,divas mēnesī:)
/...un daudz kas cits būs realitāte,tā ka gribi vai negribi,tas viss ienāk mūsu dzīvē/...cik saprotu drīz Tev vairs neko nevajadzēs...viss notiks virtuāli:D
Es to nenosodu,katrs dara to ko viņš vēlās....bet tas ir nedaudz pabriesmīgi,ja paskatās,kas notiek apkārt...drīz cilvēkiem nevajadzēs nekādu komunikāciju,viņi vienkāŗši visu darīs telefonos datoros
Vakar braucu mājās,...māmiņa stum ratiņus ar bērniņu,viņa pat neskatās kur...jo acis ir telefonā...labi,kad autobusa šoferis sabremzēja un uztaurēja...mammucīte pacēla acis,pastūma ratiņus malā un gāja tālāk skatīdama telefonu...es domāju,kad arī bērnus vajadzētu audzināt virtuāli,nevis dzemdēt,jo tagadējai internetpaaudzei,neatliek laika nekam,kā tikai telefonam(protams,tas neattiecās uz visiem)

MadamMango  Esot šeit es jūtu , ka sāku pārvērsties par dzelzs mango...
Miers2 izlasu tavu komentu ... un norauju podā ūdeni. Lai tas nonāk tur kur tam vieta.

VecmeitaARrunci  Datorspeeles ir taada pati atkariiba kaa jebkura azartspeele,atkariiba kaa narkomaanija un alkoholisms.kad dziivee ienaak atkariibas,tad tiek atmests viss tas,kas traucee atkariibai.

nakunakutekuteku  11:38
Vai dirnēt šeit nav "pilnībā izķēzīts laiks"?

Zanis99  Man patīk battlefield sērijas spēles. Nu un?

fargo  "Pašas nezin ko grib...

Grib iekarotāju ,bet kad iekarotājs parādās pie apvāršņa , tā šis par uzmācīgu , bet kad šis atlaiž gāzi un pāris soļus atkāpjas ,tā atkal slikti!
Dari ko gribi ,vienalga viņām būs viss slikti un iespēja pasūdzēties.

Video spēles gan priecājas ,kad tām tiek veltīta uzmanība - adrenalīna deva abiem!"

sievietes ir šai pasaulē, lai mums būtu, ko mīlēt. mēs esam te, lai to padarītu iespējamu. sorry, neesmu es puškins te vārsmās nahren runāt.
un kad sievietes ir niknas, tas pamats ir ka mēs neesam izpildījuši savu misiju. nedrošība. tas tā ir. mums nekad nebija viņām jālucinās līdzi, jāstaipās vai jāpiesmej, jo vairāk jāderējas, jo konkrētāks vecis. ģimene. drošība. un ja tas nav, viņas sāk izturēties riebīgi. kā bērni. un tomēr pieauguši. nekas un neviens nevar dot to, kapēc Dievs viņas radīja - mīlestības dēļ. tur nav cita iemesla. kad viņas nemīl, mēs radām stervas. tas ir tik vienkārši. bet arī mums ir iemesls. nodrošināt, lai tas notiktu. tas ir daudz. tas nav maz. un mums tas patīk. :) mums patīk, ja lietas notiek. celt mājas, radīt visādus štruntus. tas musu esību padara kaut kā derīgu. :)

mums patīk spēlēties. tas ir vieids, kā mēs, zeni, mācāmies uzlabot pasauli. caur spēli. tikai padomā par to. tas. tā. spēle. un makšķerēšana. protams. tā top filosofi.

fargo  https://www.youtube.com/watch?v=5Z7yeXtBQMU
A River Runs Through It

tā vietā, lai atrastu iemeslu rieties savā starpā. paskaties.

SpoguliitisTM  22:39. Rieshanaas nepadodas, bet skatiishanaas ir OK. Noskatiishos! Paldies! :)

_B_  nemaz nav nūģis! :D
bet tikai viņam arī jāpatīk, ka draudzene šad tas pašauj kaut ko un pavizinās pa kādu ralli :D
attiecīgi, tad māju kārto tu, un ēst arī taisi tu :)

miers2  >MadamMango
Nedroši jūties ja? Aiz poda jāslēpjās :))

Reds  Ja vīrietis brīvajā laikā spēlē datorspēles, tātad viņš spēlē datorspēles. Ja viņš veido auto modeļus, tātad viņš veido auto modeļus, ja makšķerē - tātad makšķerē. Kas tur sievietei nav skaidrs?

Kam tādas feministes ir vajadzīgas, kas mācīs vīrietim, kas viņam jādara? Ar ko tas beigsies - mašīnu arī mācīs kā jālabo? Būtu uz pavāru kursiem aizgājušas un beidzot iemācītos un sāktu ko gatavot, ta vismaz traukus nomazgāt, nevis ķēzītu laiku kaut kādā vājprātā.

preilene  Hmmmm... izklausās gan vairāk, ka autors gaida, kad viņam kāds pateiks, ka datorspēles, tas ir baigi cool. Autor, varu pateikt, ka datorspēles – tas ir ok. Tas ir tāds pats brīvā laika pavadīšanas veids kā visi pārējie – kādam patīk, kādam nepatīk. Nu nevar prasīt, lai visiem tas patīk un visi sajūsmā spiedz.
Un, tāpat kā ar jebkuru nodarbi, arī šeit darbojas princips – kas par daudz, tas par skādi.
Tāpat ir muļķīgi censties pārliecināt citus, ka tieši datorspēles ir pats labākais veids, kā pavadīt brīvo laiku. Un ka datorspēles ir baaaaigais pārticības rādītājs. Tā vietā meklē cilvēku, kuram arī ir līdzīgi hobiji, nevienam nekas nebūs jāpierāda un neviens nebūs jāpārliecina. Tev noteikti nederēs blakus cilvēks, kas visu savu brīvo laiku pavada ārā - skrienot, kāpjot kalnos utml., ja vien nevilksies viņam līdzi ar spēļu uzparikti plecos. Bet, piemēram, rokdarbniece vai pavāre Tev derētu – abi brīvo laiku varētu pavadīt cieši kopā – kamēr Tu lidinies ar lidmašīnām, aizsargā mīļoto no citplanētiešiem, izej misijas vai pelni virtuālo spēļu naudiņu, viņa jums abiem gan zeķītes noada, gan gardi pabaro.

valmierietis333  Nav nemaz tik traki , jaunajām arī patīk spēles - gan horizontālās ,gan datorspēles - esmu novērojis!

Par vienaudzēm un vecākām grūti spriest , novērojums tāds ,ka pēc 30mit gadiem meitenes vairs nezin ko grib - kā no ķēdes norāvušās, un jo vecākas kļūst ,jo tā nezināšana lielāka!

Es tikai pieņemu ,ka iespējams pēc 30mit jaunajām sievietēm pēkšņi atveras acis un viņas sāk saprast , ka dzīve nav gluži tāda ,kā pasaku grāmatās tika stāstīts - nav ne bagāto un žilbinošo prinču ,ne balto kumeļu ,kas spējīgi stikla kalnā uzjāt , kāju izmērs un viduklis arī nebūs kā Barbiju lellēm - vien vārd sakot ,viena liela vilšanās - noveicas laikam tām ,kas bijušas slinkas pasaku lasītājas!

Es personiski ticu pelnrušķītei ,kas pieklauvēs pie manas sirds kambariem , audzināsim bērnus , mētāsim kopā bumbu ir pagalmā ,i datorspēlē , šķirosim graudus no pelavām un nebēdāsim par sīkumiem!

SpoguliitisTM  Atceros kaadreiz lasiju jaunas krievu gjimenes blogu par to, kaa vinji kopiigi gaaja otro Diablo. Ljoti pozitiivi.

chezz  pats labaakais ir tajaa, ka daudzas siev grib, lai mees upureejam to, kas mums patiik, bet pashas ne suuda negrib. tur pat nav datorspeelees vaina. vnk vinjas iedomaajushaas, ka dzheki ir izmisushi peec sievieteem un dariis visu, ko vinjas grib. fck that. nopulee rakjeti un miers. :D

gada laikaa uzraavos uz 2, kam nepatika datorspeeles. un viss ko vinjas gribeeja bija, lai es daru ko vinjas veelas. viena pilniiga slinjkje un otra kaa viesulis kkur skrien un ardaas.

vnk uzdodat taam sievieteem vienu jautaajumu, kapeec tas, ko vinjas grib ir svariigaaks nekaa tas, ko tu veelies. un te nav runa par miskastes izneshanu,beernu pabaroshanu vai ko taadu.

MadamMango  chez neiesaku tev vispār satikties un veidot attiecības ar sievietēm. ! Nopietni !
spēlē savas spēles un pulē raķeti.

Ruuperta  Es ar pašaudos dažkārt vai nintendo uzspēlēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu