Vai tā ir nodevība?

Manai dāmai ir viena draudzene-kuru laikam jau pat tā īsti nevar saukt par draudzeni,jo kad manas dāmas nav blakus viņa man uzmācās.Un vien dien jau tā pavisam nekaunīgi sāka gar mani berzēties.Es tāds pieklājīgs cilvēks un tā rupji nevarēju viņu atstumt un pacietu to berzēsanos.Bet ak vai kāds trakums-man čibriks sacēlās:( uz to nekaunīgo dāmu un tik ļoti ka pat biju spiests iet uz ateju nodročīt.Tagad mani moka sirdsapziņas pārmetumi,ka mans čibriks sacēlās uz citu dāmu.Kā domājat?Vai tā ir nodevība?

av2  ....pilniigi romantika dvesmo no oHo reizeem :))
Par teemu, taa jau saka, ka fiziskais nav tik svariigs, kaa tas , kas galvaa daraas.Un ja domas par svessu tantu ir tik ...laikam jau domaas nokraapi saveeju gumijeni. Lielais fui nu...:(

Luusila  Cik ārkārtīgi dažāda, cik ļoti atšķirīga cilvēkiem ir izpratne par to, kas ir humors...
Es laikam šoreiz piebiedrošos fargo, un ne tik daudz dēļ aicinājuma (kaut gan arī tāpēc) vairāk celt ārā labo, ne tādus sū, kā vairāk tā skaistā secinājuma dēļ (C):"tu esi kā veca siļķe".

edding  Izrādās, ka te bumpastika tekstus uztver pa tiešo. Visā nopietnībā. Zeme, atveries!

vilks28  Ar pupiem berzās, vai ar sāniņu rīvejās ? Nē tà ir cūcība pret gribošu tanti .

gertrude  varbūt cilvēkam vienkārši mugura ieniezējās un tā kā tuvumā nevienas citas brīvas stenderes nebija, parīvējās gar Bumbumu :) bet , jūs , visi uzreiz ar savām samaitātībām, fui!:))))

inaralaima  Es dzirdu prieka kliedzienus --jā,jā,es esmu vēl dzīvs !

Fiskars  Tfu tu,- nu nav tak riekstā...

Epifanija  protams - nodevība pret beibēm, tā rīvēja sānu un pat neiedevi konfekti!:D

Stika  Piepūšamai draudzenei piepūšamā drużka!😀😀
Čibriks pašai arī piepūšamais, bumpastien, ? 😀😎

Vaukskis  Tā ir normāla reakcija arī tad, kad ir vairāk nekā viena pielūdzēja, kura trinās gar tevi. Tu ne pie kā neesi vainīgs- ja kas, tad viņa panāca tādu organisma reakciju, tātad nevainīga nav !

pusmuuzhs  Tas atkarīgs ar kuru roku dročīji😂

Gunitaa  Vai, sen savas pasakas nebija autors rakstījis. Žēl tikai, ka ar katru reizi arvien trulākas.... :D

Felde  ...bums vel dziivs? Prieks dzirdet! Stulbumu nav zaudejis! Vienigi,saprotu,ka dzivesvietu gan-dzivoja dzivoklii,kur aiz sienas mammuks,tagad-laikam,vienseta ar ateju! -laikam jau,tapec reti seit paradas,neta nav. Klau,esi parliecinats,ka tev ir daama,un vel vinas draudzene? Nu neskumsti,kaada nodeviba,kas zina kad naakamo reizi skriesi uz ateju-sada iemesla pec! Un ja nu-sis bija sii gada lielakais briinums,kas tevi piemekleeja...? Ilgi varesi kaveties atminas! :)

Virgo  Kā savulaik teica mana bijusī: Apetīti vari uzdzīt kur vien vēlies, bet ēst gan ēdīsi tikai mājās !

Brinumins7  Pats to pieļāvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu