Kā likvidēt virtuālo stalkeru nepārkāpjot likumu?

Apmēram gadus 10-15, kurā sociālā saitā es, tajā viņš. Kritizē manus vīriešus. priekšnoteikumu mūsu randiņam atsakās izpildīt.
Un laika gaitā ārējais izskats kļuvis neinteresants.
Ko darīt?
Kā uzlabot tehniskās specifikācijas? 2 PC un 2 interneta pieslēgumi?

av2  Nu aizchaapo tak uz randinnu,nekas nedilst , un vissu atrisinaasi taa, vai taa, vai arii taa.

juveliere  Pirmā tehniskā specifikācija, kas prasās uzlabojama- pašas galva! Bet to laikam visgrūtāk izdarīt- izstāties no cīņas, kļūt neinteresantai tam "sekotājam"- vajag taču visu laiku svinēt savas nožēlojamās uzvariņas, vajag kāda uzmanību. Lai gan, cik nu Tu normālāka par to, Tavuprāt, nenormālo, ja ar viņu regulāri komunicē, apspried randiņa iespējas?

edding  Nepievērst uzmanību. Var ik pa brītiņam pakaitināt. Un pasmieties par stalkeriem un tamlīdzīgiem radījumiem.

juveliere  Nu jā, tas padoms- ik pa brītiņam pakaitināt ir IDEĀLĀKAIS variants, kā sev nodrošināt "sekotāju" neatslābstošu interesi gadu garumā :) Tādas kā maziņās, ja trūkst uzmanības, tā arī vajaga teikt, kālab liekuļot?
Kļūt neinteresntam- nozīmē nereaģēt nekādā veidā, atslēgas vārds nekādā. Neviena uguntiņa nedegs bez degvielas, arī mūžīgā uguns ne.

ne_tik_pareizs  1) sakop savas ierīces( izmest drazas, nomainīt paroles, sakārtot iestatījumus)
2) uzraksti iesniegumus - soctīklu adminiem , policijai

edding  16:33
Kāpēc ne. Garos, pelēkos ziemas vakaros pavērot, kā stalkotājiem pie katra nika sāk raustīties valoda, trīcēt rokas un galva kratīties, minot, kurš tas ir. Tie mēra, savieno, atšķetina 15 gadus vecus notikumus, pārcilā arhīvus.Un cenšas sev iegalvot, ka tikai stalkotājiem pieder OHO. Pārējie še ir nevēlami. Tikai viņi drīkst rakstīt un lasīt. Vēl varētu kādi glīti vīrieši pievienoties, bet tos te pat dienā 3 x pieminot, nesanāk ievilināt.
Ko ir jālieto, lai tik tizli uzvestos?

Tutenekaka  PA arvien vairāk sāk atgādināt daudzgalvainu pūķi, kura galvas sarunājas viena ar otru...paretam atplanē kādi viens, divi karmu neatstrādājuši līdzinieki, bet tā...bezgala garlaicība. 17:34-tai vecenei, kuru apliec, "glītie vīrieši" ir visur. Ar ginekologu poliklīnikā iepazīsies un pālī uz ledus halli aizejot, un ģīmju grāmatā divdesmitgadīgus sportistus un ārzemju dziedātājus un aktierus savāks vienkopus...Pakaries, ja nepatīk.

Ellocka  Pirmdiena grūta diena tāpat.. Un "razborkas" iesākas tāpat (nevar gan zināt kā vai jebkad beigsies).

edding  Mana stalkeriene pat kārtējo niku uzcepusi.18:37 Nu "Kā likvidēt visus virtuālos stalkerus nepārkāpjot likumu?" Atbilde- es nezinu. Jāgaida, kad pati pakārsies.

Tessa  a kas ir ta tava stalkeriene, edding? pastasti tak mums arii, citadi slišim zvon, da ne znajem, gde on.
nu, lai mums skauž un ta.

Drole  Pukju tante ar piecpadsmit nikiem uzgjenereejusi seshpadsmito - dazhaadiibas peec onkuli. Tak praatinjsh par iisu stilu izmainiit.

nakunakutekuteku  Man arī viens teica,ka parasti panākot plānoto..rakstīja,rakstīja..rakstīja,rakstīja..Un kur viņš ir tagad?Atbildes nesagaidīja un tā teikt-izbeidzās.Elementāri,Vatson!

shining  Ja negribās būt par izsekoto, tad jāmācās par tādu nebūt - vispirms, pārliecināties vai ikdienā lietotajā ierīcē nav spiegu programmas, tad nomainīt visos saistītajos kontos (datoros, mobilajās iekārtās - apple vai google ekosistēmās) paroles uz spēcīgākām, nepubliskot to (info/bildes), bez kā var iztikt. Uzprasīties uz kiberdrošības kursiem, vai vismaz pameklēt youtubē kaut kādus elementārus cybersecurity 101

Tessa  ta arii domaju, ka eddinga neatbildes, jo nav jau ko atbildet. iedomajas, ka vinjai kads pakalj skraida, tikai darbi jau iet pa priekshu un runa par pashu :) neka jauna.

edding  Tessa. Tev nekad nav labi. Kad es pasaku aizdomas, Tu&sirdsdraudzenes to pieminat gadus 3 lai paņirgātos, ja nepasaku, uzmet lūpu "tā jau es domāju".
Bet skraida gan. Sākumā nemaz nepiefiksēju, kamēr pati man nepajautāja , vai tad nemaz neinteresē, kurš izplata baumas. Jā, niks arī rakstāmlietu firma, anketā flomasteru foto kā man, ID numurs svaigs, PA tikai un vienīgi man veltīti komentāri. Ieliku DG, apklusa. Tagad citu niku uzcepa, atkal tipa vīrietis. Vīrieši tā nedara.
Ja tas notiek internetā, mani neuztrauc. Nelieku šeit foto, nestāstu to, ko vēlāk varētu nožēlot. Neveicu privātu saraksti, neievācu par citiem ziņas un attiecīgi, nav nekas par sevi jāpļāpā.
Un arī nekad neesmu teikusi, ka esmu nejiet. Tāpēc turpiniet fantazēt, kaut kā tas grimstošais kuģis virs ūdens ir jātur. Neaizmirstiet mani pieminēt katru dienu.
Ja būs laiks, lasīšu visu, ko gribēšu, nesanāks norādīt, ko man darīt un ko nē.
Tutto bene.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu