Vai var mīlēt neskatoties uz neglītumu ?

A.Kristi romāna ekranizācijā "Austrumu ekspresis" sieviete saka : " Mans bijušais vīrs bija gudrs , bet seja viņam bija kā rācenis ! Bet es mīlēju to rāceni ! ". ;)

Ko Jūs sakāt par to ?

sarmucis  Katrā cilvēkā ir savs skaistum, ja nav dievs devis ārējos dotumus, tad tad ir kas cits. Kurš to saskatīs tas arī iemīlēs.

Epifanija  vispār jau tā baigi nievājoši skan, tā izteikties par savu vīru, bet vīriešiem jau šķiet labāk zināt, ko viņi izvēlas par savām sievām...

Tessa  kas lasa krieviski, var iepaziities ar petiijumu.
https://lenta.ru/articles/2019/01/20/irratio/

fargo  sievietē sākumā piesaista ārējais. tā vnk ir. tas ir, ko es redzu. vai pat sasmaržoju. otrs ir balss. bet ir vēl svars. un man liekas, tas ir jau gēnos. ja tevi seksuāli nesaista tas tēls, tur neko. bet lai ir tā, man nekas nav pret resnām sievietēm. nulle pretenzinu, bet mani tas nesaistītu. vai ļoti tievas, kā tādi stiebriņi. be formīgs ķermenis. un stāja! kas neslēj kā žirafe baobabu ganībās.

bet tādas sarunas tikai iedzen mums visiem kompleksus. jo kāda gan man daļa gar kādu, ko es nepazīstu un nekad neiepazīšu. pataranēt sev pašapziņu autore grib? priekš kam? kādam tu patiksi. tā. būs. bet iedomājies, cilveki ar augstām mērauklām, tad viņi nāks, kaut ko tev teiks, tu jutīsies kā tāds nevienam nevajadzīgs kranča suns... priekš kam? lai. lai viņiem patīk, kas viņiem patīk, lai tur ir sarakstītas miljons prasības. tie dzīves pavedieni kādā brīdī vienalga pievedīs tevi pie kāda, kas tev nekarinās kaklā tev neizpildāmas prasības, it kā tu kādā konkursā piedalītos, ar lētām scēnām un viltotiem smaidiem.

cinnija  ! nevar! ja es mīlu, tātad objekts ir skaists!
nu kurš tad te nopietni kaut ko raksta D:

Geisha  Visi mani vīrieši bija skaisti,nu gluži kā Apaloni. Katrs ar savu šarmu.

Latgaliete  Man cits A.Kristi romāns labāk patīk-"Nolaupītais premjerministrs". Tajā izteiktā galvenā ideja-ka nenoteiktība cilvēkus iznīcina efektīvāk, nekā jebkas cits-ir spēkā arī uz attiecībām. Tāpēc nemaldiniet citus un neļaujiet, lai manipulē ar jūsu jūtām (neaicinu nolaist no kājas x) , un viss būs ok!

puuuka  Kad biju jauna,tiko precējusies,braucu no darba mājās ar taksi,šoferis bija sieviete,kad tiku līdz Ogrei ņēmu maku,lai norēķinātos,man no maka izkrita vīra bilde,sieviete noprasīja:vīrs,teicu,kad jā....,skaists, viņa ar nopūtu atteica....un tad viņa piebilda,atceries meitiņ,skaists vīrs nav tavs vīrs.Tad nedaudz pasmaidīju,bet pēčāk sapratu, viņai bija taisnība.

Maarka_Tvans  Neglītās vairāk laika un izdomas veltī seksam.Tad kā viņas var būt nemīlētas?

Alejandro  nu ja, cilvēks salīdzināja blakus sēdošo mammuku ar apollonu bildē, un ievērtēja, ka viņi nav viens otram radīti.

miers2  Tā sieviete romānā meloja - nebija tur nekāds viņai "kā rācenis" - visdrīzāk normāls vecis bija

JurisK  Nu jā, mīlestība rodoties no ķīmijas, tipa tur feromoni, dopamīni un visadi citādi dīvaini draņķi, kas sajauc cilvēka uztveres spējas. Un tad nu tas, cerams, ka vismaz pretējā dzimuma, cilvēks ir daiļa ka Venēra. Nesmukā cilvēkā iemīlēties nevar. Nesmuks viņš var palikt pēc kāda laicina, kad māņi smadzenēs izgaist. Bet bieži fiziskas nepilnības tad jau ir aizstatas ar kaut ko citu, un ne tikai pieradumu. Sievietēm gan varbūt ir savādāk, viņu daba vairāk instinktīva, dzīvnieciska, bet tai pašā laikā arī praktiskā puse tiek apsvērta. Sak, štrunts, ka ģīmis pēc rāceņa, bet kas pa tēviņu, kas pa autiņu, kas pa naudas kuli! Mūsu, vīriešu, mīla tik no dailes var rasties.

borzomi  Pie visa var pierast.

Dorecha  Jūtu ķīmija neskatās un nešķiro.Tas ir,kas neredzams.Bet pati vienmēr saku tā: "Ja vīrietim ir smadzenes,un pašcieņa,tad man viņš patiks"

SpoguliitisTM  P.S. Nu raacenis veel kaut kaa... ja nu citu iespeeju nebuutu, un demograafiskaa kriize. Pie kam raacenja apziimeejums arii meedz buut dazhaads. Bet "garsh deguns" - tas uz miskasti! Nekaadas ljubestiibas! :D

MadamMango  Attiecībā uz vīrieti tā varētu būt, bet uz sievieti šaubos....

Skika  Var mīlēt arī skatoties.

SpoguliitisTM  Jaa, piekriitu fargo rakstiitajam.

Pilskungs  Arī Ķencim tika teikts : "Smuks tu neesi, bet gudrs gan !"
Un sieva pie viņa turējās !

av2  kaads ir redzeejis tiessam nesmuku cilveeku?? Es sseit nerunaaju par nodzeerussos, vai bomzi.
Es neesmu.
Gaumes ir tik dazzadas, un ja cilveeks iemiilaas paiistam, vinnss iemiilaas konkretajaa cilveeka...kurss citiem sskkiet nekas iipass. Un, jaa , iemiilaas izskataa, lai ko te klaareetu. Izskats naak vispirms, peec tam teksti, gudrums, un sirds siltums..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu