Ko pašas dāmas domā par to kādai ir jābūt dāmai?

Lai kungiem būtu par viņu liela interese un vnk nevarētu tādai sievietei paiet garām!Lai gribētos ne tikai gultā ielekt,bet arī katru rītu kopā pamosties un citas dāmas vairs neizraisītu nekādu interesi!Juš Dāmas gari un plaši aprakstat kādiem kungiem ir jābūt,bet...kādām ir jābūt jums pašām?

JurisK  Sievieteem tas laikam nosleepums - kaa buut par daamu. Shie cilveeces paarstaavji meedz buut sameeraa nenoviidiigi un parasti izciina nopietnas konkurences ciinjas noskatiitaa preteejaa dzimuma eksemplaara savanjgjoshanaa. Taapeec taktiskaas darbiibas tiek noslepenotas.

madaa  pilnīgi bezjēdzīga diskusija.. jau izsenis visiem zināms kādai jābūt sievietei - dāmai sabiedrībā, ķēkšai virtuvē un attiecīgi jāizpildās intīmajā sfērā.... un tādu nevar nepamanīt

neko  ".. jau izsenis visiem zināms kādai jābūt sievietei - dāmai sabiedrībā, ķēkšai virtuvē un attiecīgi jāizpildās intīmajā sfērā."

- un tu tiešām tici ka tas strādā?

madaa  jā :)

_Krasula_  Vilks viņu zin´. Baro vilku kā gribi, vienalga uz mežu skatīsies.
Ja daudziem būtu interese nepaiet garām,- tas būtu apgrūtinoši un nevajadzīgi.
Kādēļ vajadzētu mosties kopā, upurēt savas gultas platību un, pasarg dievs, vēl segu??-pilnīgi pietiek, ja dažkārt aiziet gulēt vienā laikā.
Veselīga, robežas nepārkāpjoša interese par citām, ir normāla. Savādāk jau tas vairs nav vīrietis.
Kādai? Tak laikam tādai, ar kuru kopā ir interesanti un labi.

dardedze  Manuprāt dāma ir tāda...vienmēr eleganta, jauka, pieklājīga, filantrope, mīl visu dzīvo radību un cilvēkus pirmām kārtām, Latvijas variantā arī prasmīga kulināre un dārzkope.
Cik tādu ir manā paziņu lokā? 0 Bija vidusskolā klasē pāris meitenes, kas tiešām atbilda iepriekš uzskaitītajām īpašībām bez izlikšanās. Šobrīd priecājos par paziņām, kuras ieraugot noskatīto kandidātu, saldi čiepst un smej visneadekvātākajās vietās, bet tam aiz muguras sūdzās seksa portālos par lietām, kas viņā nepatīk +vēl konkurentēm patiesībā skuju taku gatavas sagatavot. Nē, es tad labāk par tādām, kā jau te minēja-dzīves sapluinītas pofigistes, kas runā taisnību, dzīvo pašas savos apartamentos un dzer par savu naudu. Un, ja kādu nosauc par savu draugu/draudzeni-tas ir no sirds!

dardedze  ...na ja, un tad reiz man šāda čiepstētāja uzbrēca, ka manā vietā nodarbībā tagad sēdēs cita, un es aš infarktu ķēru 1. sekundē, jo kā puzle acu priekšā sabira pēdējā laika epizodes, ka manā vietā regulāri kāds BEZ IEMESLA tup.:( Lai tup! Uz veselību!
Jauku svētdienu visām mieru neradušajām dvēselēm:

Laivaikaa  Atmodināt dāmu katrā sievietē var tikai un vienīgi vīrietis, ja vien viņš ir šī vārda cienīgs...

ketija64  Dāma jau ir DĀMA :) un neviens nevar paregulēt kādai viņai jābūt. Dāma ir un paliek DĀMA visa mūža garumā.

cinnija  ha, priecājies , dardedz, tev nav garlaicīgi! izskatās, ka tu viena esi tik vērta, cik tava oponente+viņas māsa+mamma+draudzenes kopā-nu gluži kā svina grozs ir tik vērts, cik četri skalu grozi kopā.
p.s. kas tas par vīrieti? varbūt es arī varu stāties rindā?

Sanntana  Katrai cibiņai savs vāciņš. Kas vienam būs ideāls citam nederēs. Vienam liekas "pelēkā pele", bet viņas vīrietis jūk prātā. Kā viss dzīvē katram sava vērtība.

Buncatina1991  Feja feja jā esmu šķīrusies bet sķiršanās iemesls nebija sānssolis ne no manas ne no viņa puses. Ienkārši pēc 8 gadiem sapratām ka nederam viens otram. Un zini labāk izšķirties un atrast īsto (ko atradu) nevis visu mūžu dzīvot kopā ieraduma pēc.

cinnija  "Dāmai vai mīļotajai sievietei ir jābūt saprotošai ja vīrietis ar sievieti ir seksuāli apmierināts paēdis samīļots un apčubināts problēmām ar sānsoli nevajadzētu būt. Ja vīrietis mājās ir apmierināts tad tas nozīmē ka sieviete visu dara pareizi."
...." Ienkārši pēc 8 gadiem sapratām ka nederam viens otram."
1.fleitēt jāmāk ticami!
2. ko dari iepazīšanās portālā? māni misteru Īsto jeb uzmani, lai šitais ar nepasprūk? D

neko  Tā varētu piebilst ka mazliet pārskaitot šķiršanās iemeslus "sānsoļi" ir visnotaļ rets iemels. Ja kāds/-a uz viņiem ir tendēts viss izbeidzas līdz laulībām nemaz nenonākot. Parasti šķirās citu iemeslu pēc. Vismaz tajos gadījumos ko zinu es.

kruela  ....heh.....tā kā tik nācies būt ""vecenei ar p..tiem"".....es a gribētu zināt kādai jābūt dāmai.....varbūt kādreiz noderēs.... :-D :-D :-D

merlina200  Katra sieviete ir savādāka, un ne katra jūtas un grib būt dāma.
Katra grib justies labi un būt laimīga, lai to panāktu katrai ir sava recepte un mērķi.
Vēlēties, lai vīriešiem būtu interese ir muļķīgi, jo no tā tikai ir problēmas, ja vīrieši aktīvi pievērš uzmanību. Svarīgāk ir izvēlēties īsto, ar kuru ir lieliski kopā un jūtas laimīga.
Ne tikai dāmām, bet ikvienai pievilcīgai sievietei ir iespēja izvēlēties. Pasaule tā iekārota, ka gandrīz katrai ir savi pielūdzēji. Jābūt godīgai pret sevi un citiem...ilgtermiņā sevis ielikšana pareizā rāmītī tik un tā nestrādās.

RRAGANA  Tātad:
•dāmas staigā svārkos un kleitās (biksēs nav dāmas);
•dāmas smuki smaržo pēc Douglasa (vismaz, ne pēc Maximas širpotreba);
•dāmas ir spīzdīgos auskaros (jo tad galva nedaudz vizuļo un mākslīgā apgaismojumā izskatās, ka būtne dzirkst);
•dāma prot rīkoties ar dakšu kreisajā rokā un nazi labajā (tas norāda, ka sievišķis neēd visu ar karoti);
•dāma nereaģē uz rupjiem vārdiem (jo viņa nemaz nezin to nozīmi);
•dāma vienmēr viegli smaida (ir labā omā, jo prāts nav saistīts ar problēmu risināšanu, tam viņai ir kungs);
•dāma pārvietojas vieglā gaitā, kā 10cm virs zemes (viņai nav daudz svara, jo bieži dāmas moka anoreksija vai arī bailes no dzīvnieku gaļas);
•dāmas nezin, kas ir sex (viņas tikai mīlējas);
•dāma ir labsirdīgākā būtne uz zemes (jo viņa ir naiva un nepazīst ļaunuma);
...
apnika. Baigi garlaicīgi.

Tessa  a zekjes, sarkani stringi un baltie zabaki + linijdejas?!!

neko  "a zekjes, sarkani stringi un baltie zabaki"
- tādu atceros no bērnības - cirkā redzēju, lēkāja pa ziloņa muguru:) Līnijdejas nedejoja.

Kemina  Tādām arī jābūt, katrai par sevi, ar sevi utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu