Kas ir milestiba?

Ka Jus saprotat vardu milestiba? Es ar vardu milestiba saprotu ciena, uzticesanas, godigums pret to otro cilveku!!!!
ko nozime uzticIba, otrs/a dara ko grib un visu, galvenais , ka vins pie manis atgriezas? Mana uztvere absurds...
godijums- es daru to ko apsolu. nevis lokos ka zutis... varbut vel kas, ko es neizprotu...
sekss- gulu ar vienu, vai ar visiem/am kuras patik,...bet es milu to vienu...

SpoguliitisTM  Shii ir taa lieta, kuras apziimeejums man NAV! svariigs. Ja esmu izslaapis, tad svariiga ir glaaze uudens un nevis zinaat kaads ir taa sastaavs. Uz papiira... :) No taa zinaashanas, man slaapes nepaaries! :)

ne_meklejumos  Man liekas, ka mīlestība neuztur prasības pret otru, nav ierobežojama un prātam vadāma.

MadamMango  oho vidē esošiem vīriešiem mīlestība ir tik degredēts jēdziens , ka aprobežojas ar minetu, seksu 1 majā randiņā. Kā arī ar attiecību formu - neviens nevienam nepieder.
Sallij Tu šeit neuzzināsi kas ir mīlestība !!! Jo šeit esošie vīrieši vispār nezin kas tas , tā ir !!!

spulgaciite  Tā ir tāda modeslieta - rakstīt tik kļūdaini, ka nav iespējams izprast ietverto domu sallija53. Ja tā cilvēks runā, kā šeit raksta, tad pārprast ir viegli un saprast neiespējami (vienīgi,ja tam otram ir milzīga pacietība).
P.S. Nevajag ticēt, ja kāds cenšas iestāstīt muļķības . Jebkurā situācijā ir jādomā vienmēr pašai.

Felde  16.00 ...aizmirsi vel piebilst-otra veemekli ir vel lietojami...
-kas tik te nav jadzird,sajuta tada,itka neviens nekad nebutu milejis!
-Domaju,milestibai ir dazadas fazes... Ja runajam par nobrieduso faazi-ja cilveku miili,pat esi gatavs atlaist,vienalga-muuzibaa.(lai nemokas saapes)...atdot citam (ja nespej cilveku darit laimigu,bet pats nepraatigi miili)-lai tikai miilotais butu laimigs! Ja reiz esi ko tadu piedzivojis,sadi jautajumi nerodas,kur nu vel tik stulbi komenti kaa 16.00 un dazi citi-tikpat murgaini!

neko  "Shii ir taa lieta, kuras apziimeejums man NAV! svariigs." ; ta var gadīties ūdens glāzes vietā dabūt glāzi šņabja. - izskatās jau līdzīgi. Bet ir nianse.

SpoguliitisTM  To 16:36. Var dabuut! :) Un kriizes situaacijaa taa buus labaaka, nekaa papiiriitis ar formulu. Niansees es neiedziljinaajos. Galvenaa bija pamatdoma.

_Krasula_  Nezinu. Bet ir skaidrs, ka tā nerodas 1 dienas laikā un pret garāmgājējiem.

Ines  Mīlestība ir sajūtas..

LIGLA  Tā ir garšviela dzīvei. Dažiem patīk ēdiens bez garšīgs, citiem patīk baudīt gardu maltīti.

Kemina  Kaut kur nesen izlasīju, ka mīlestības esot, ja labi jūties esot kādam blakus, vienkārši tāpat vien bez jebkādām liekām citām domām. Laikam piekritīšu.

Jurijs55  Anketā Tu uzrakstīji ka Tev ir bērns, vai Tu nemīlēji viņa tēvu, vai aizmīrsi kā bija?

valmierietis333  Mīlestība ir vissmalkākā matērija - mūžīgais dzinējs , kas Visumu satur kopā!

/... bez mīlestības negriež nazis ass.../

labvakar  Kāda tur cieņa!!! Bieži samīlas precētajos. Neticu, ka ciena krāpēju. Bet sirds kāpj pāri prāta žogam.

av2  oHo stilinnaa - tas nav leeti :). Nee, nee, ne jau par prostituutaam runaaju. Cilveekam viss pasaulee apgriezzaas ar kaajaam gaisaa, jo ir tas otrs, ko gribas redzeet..acis paverot no riita.
Dazziem paveicaas, muuzza garumaa ir palaimeejies 2-3 eizes miileet pa iistm, dazziem viena vieniigaa...dazziem neveicaas....:(

Dr_Zorge  Mīlestība ir spoks par kuru visi runā,bet neviens to nav redzējis.

jurks  Gan jau, izmantojot kaut kādu logaritmu, apkopojot visu tēmā iesaistīto cilvēku pieredzi vai iztēli, vai sapņus, mēs varētu atklāt, paši priekš sevis, kaut ko vairāk par šo noslēpumaino būtni, par tās izmēriem un raksturīpašībām! Līdzīgi kā puzlē izveidosies attēls no šķietami, pirmajā acu skatienā, nesakarīgiem fragmentiņiem!

sniegparslina  Mīlestība vai nu ir,vai nav.Un mums visiem viņa ir. Tikai tas,kā to raksturo ir katram individuāli. Galvenais satikt kādu kurš to raksturo tā pat kā es.

Gija  Mīlestībai nav definīcijas..un vecumam arī nav nozīmes.iemīlēties var jebkurā vecumā...Tu nesaproti,kas ar tevi notiek..sāc biežāk par viņu domāt ,ilgoties..katra sms tavā vaigā rosina smaidu,sirds sāk pukstēt straujāk..tu gaidi katru tikšanās reizi...tu burtiski sāc lidot,it kā spārni būtu pieauguši.....utt..Tās sajūtas nav aprakstāmas.,tās ir jāizjūt........

rokons  Sens izteiciens - mīlestību ir izgudrojuši vīrieši, lai dabūtu seksu bez maksas :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu