Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā

Sievietes, kādas jūtas jūs justus pret vīrieti, kas jums regulāri gadu no gada atzītos mīlestībā? Kaut arī viņš jums ne sevišķi patiktu. Bet nu cita neviena tik kvēla mīlētāja nebūtu pārskatāmā pagātnē un nākotnē. Jūs gala beigās padotos? Aiz principa - labāk zīle rokā, nekā mednis kokā?

Epifanija  autoram šķiet "mednis" sen kā vairs nav kokā, tamdēļ jāiztiek ir ar "zīli" rokā!:D

dardedze  Trīs putniņi skaisti dzied.
Vienâ lazdu krūmiņâ:
Zīle dzied, žube velk,
Lakstigala darinaja

a jums ozolzīle, ozolzīle((

ASNATE2019  Mana pieredze 40 gadu garumā, jau no skolas laikiem.Ir smagi, ja nevari cilvēkam palīdzēt, jo viņu nemīli, lai cik jauks cilvēks būtu, sirds ir klusa un mierīga, bet iet pret savu sirdi -nevari un palīdzēt nevari, ja cilvēks sev iestāstījis, ka tikai Tu esi tā, kas viņam mīļa un vajadzīga, Laikam labāk, ka Tu mīli nekā, ka Tevi mīl un patstāvīgi neliek mieru, tas ir apgrūtinoši abiem. Draugi varbūt tikai draugi, bet mīļīe tikai mīļīe. Skumji, bet jāpaliek sev uzticīgai, man domāt. Es šobrīd domāju tikai par A., bet nezvanu , tikai gaidu, un nevēlos viņam sevi uzspiest. Sievietes, ja Jums patīk vīrietis vairāk kā patīk, nesēžiet negaidiet kā es, ņemiet telefonu un zvaniet VIŅAM !

Feja_Feja  pensionēts mednis.....:))))

Kurts69  nu vienmēr ir kaut kādi kompromisi un varianti. neesam jau uz vientuļas salas. Ja kāds nepatīk, tad ,manuprāt viņam nav izredžu, jo vienmēr atradīsies garumgarais saraksts ar tādiem, kas šķiet tīri simpātiski un attiecībā pret kuriem sieviete varēs padomāt vismaz "varbūt".

1180000_  Aha, kā tad. Ja te vēl būtu kāda zīle. Kur ne vēl mednis! Vieni vienīgi pļerzaki un ņurņiki!


P.S. Atvainojos tiem, kas ir izņēmumi. Jā, jā, arī Tev. Un Tev...

Kurts69  a kas pret ņurņikiem? Nu nesaprotu

romeo895  sena gudrība vēsta,ka "ūdens izdobj akmeni ne ar spēku, bet ar nemitīgu pilēšanu"

Flints  Nav īsti skaidrs, ko godājamais topika autors ir domājis ar "padošanos". Vai tikai bezierunu kapitulāciju (lasi: atdošanos) vai arī vēl ko citu? Un ja nu sieviete šim Romeo sacītu: ”Man ar atzīšanos mīlestībā vien nepietiek. Vai Tu mani esi gatavs bildināt?”, ko tad mīlētājs uz to atbildētu…? :D

nakunakutekuteku  Nezinu kā ar to padošanos,bet mana sirds iesiltu pret vīrieti,kurš kaut daļēji būtu gatavs iejusties manā ikdienā.Malkas klēpīša ienešana "kustina sirdi",tukšs mīlu,mīlu tikai garlaiko.

dzintars45v  No filosofijas viedokļa,kamēr nebūsi vienas durvis aizvēris,nākošās neatvērsies,tad priekš kam no gada uz gadu klauvēt pie vienām un tām pašām durvīm,zinot ka tās priekš tevis ir ciet,ej tālāk,durvju daudz,citās tevi ar prieku sagaidīs!!!

Brinumins7  Tad jau labāk, lai tas mednis sēž kokā.

Brinumins7  Es priecātos, ja man būtu tāda sieviete....katru dienu atzītos mīlestībā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu