Šķiršanās iemesli.

Ceru, ka lielākā daļa te esošo kaut vienreiz mūžā ir piedzīvojuši to fantastisko sajūtu, kad zini,- šis cilvēks ir īstais, tavējais un kopā ejams turpmākais dzīves ceļš. Rit laiks un... šķiršanās...

dardedze  zinu, ka izteiksu vecmodīgu viedokli, bet vai nevar tā-apprecēties aiz mīlestības, un pēc tam, kad iestājas rutīna, būt vnk perfektam attiecībā pret to otru. Izdarīt no savas puses visu tā, kā pieklājas, un ja arī tad vēl neesi labs-šķirties.
nevis tā, kā abu dzimumu izlutinātākie eksemplāri izpildās. meičas ar steigu palien apakšā pirmajam glītākajam no visiem dabūjamajiem, ielido, spiežot uz morālo un cenšoties izlikties par to, kas nav, dabū puisi pie mācītāja, un tad...kaut kad iestājas rutīna, un puisis saprot, ka šo jaunkundzi kura pieskrēja klāt klubā,tā īsti nekad nav īsti pazinis, kur nu vēl mīlējis..Sirds raud pēc citas, tās, kas patika no bērnu dienām, bet kuru aktīviste uz mirkli aizēnoja. Tad viņš sadūšojas izšķirties, un vēl padsmit gadus ir UGF klients, jo meitene nekavējas iesniegt iesniegumu tad, kad skaidrs, ka te aršana nebūs. Ar jaunām, brīvām un perspektīvām meitenēm šādam second handam iepazīšanās ir apgrūtināta.
vai apskatīsim, ko var sastrādāt izlutināts puisis. viņš mīl meiteni no b/d, bet apprec jaudīgāku un naudīgāku ar domu, ko pats atlikušo dzīvi kā tāds bojāts disks skandē vietā un nevietā -ka īsta mīlestība panes visu.Ne vella! Jo lielākas cerības, jo lielāka vilšanās. Un tu kā slazdos iekritusi lapsa nokod sev kāju-mūža mīlestību-lai viņ´nepadarītu tevi par lētu ieleni. Un tu turpini ceļu ar pieredzi-tu zini, kuras ir lietas ,ko cilvēki nemēdz piedot
un tad Viņš tevi pieķer sasveicinoties ar citu, turklāt tu kā reiz esi mājās aizmirsusi parandžu....viss
End of story DDDD

Epifanija  ja jāšķiras, tad no mīlestības tur nav bijis ne smakas, apprecas aiz seksa un tā seku iemesla, bet ar to izrādās vēl ir par maz, lai nodzīvotu kopā līdz sudrabkāzām!:)

Chris1986  nu, nezinu, nezinu - viss šis populārais sporta veids - sacensties vārdu kaujās, kurš labāks un kurš lielāks nelietis .. :D NU, kāds no tā ir finālā sausais atlikukums?

Kurts69  nu kur ir teikts, ka cilvēks drīkst iemīlēt tikai vienreiz? iemīlējās, pagāja gadi un jūtas pazuda. Tad atkal iemīlējās un tā varbūt reizi desmitgadē. Nesaprotu, kur rodas doma, ka cilvēkam pēc kāzām ir jākļūst par tādu kā nekustamo īpašumu visai dzīvei. Viss mainās, cilvēki mainās. Vienam paveicas vairāk, citam mazāk.

Discreta  Man zuda jūtas no viņa degradējošās attieksmes. Nevarējām vairs sadzīvot un nolēmām, ka jāšķiras. Abiem bija ļoti sāpīgi. Pēc daudziem gaduem mēģinājām atjaunot attiecības, citā līmenī, protams. Bet viņš mani atkal nodeva. Ir tādi garīgi nelīdzsvaroti cilvēki, uz kuriem nevar paļauties.

dardedze  muahaha pēdējie domu graudi atsauc atmiņā manu uk draudzeni. viņa teica-vīrs mani nodeva, pameta, tāpēc man tagad Augstāki spēki piespēlējuši kādu, kurš ir precēts, un šoreiz es cīnīšos!
-"Kāpēc necīnies par pirmo?"
-"lai citas arī padalās!":))

Feja_Feja  precētie kuri salaiž ar citām vispār nav nopietni ņemami !!! muļķe tā uk draudzene !

Kurts69  ei, ei nu! Tas tak ir cilvēcīgi un apdomīgi - pirms pamest iepriekšējo atrast nākamo!:D Tas kā reize ir pat ļoti nopietni ņemami. Man te riņķī apkārt tādu vairumā un brīžiem izbrīna, ka kāds vēl nav pašķīries...

Epifanija  ...jūtas tiek jauktas ar kaisli? ļoti raksturīgi vīriešiem, aizdomīgi, kas pie tā būtu vainojams?:)

izpaligs  veicmeitARunc tev taisnība ir jābūt kopīgām interesēm, ja nav agri vai vēlāk 100% čau,,,otrs svarīgais iemesls, ja ir zaudēta uzticēšanās viens otram

dardedze  kopīgas intereses ir figņa. zaudēta uzticība ir beigas.

dardedze  domāju, ka pat labāk, nekā būt nevis līdzīgiem, ir būt vienam otru papildinošam
piemēram, vienam nav ok fiziskais, bet ir virs vidējā emocionālais, otram otrādi-un viņš tiecās pie tā pirmā kā taurenis pie spuldzes-pēc kārtējās mīlestības dozas...un gatavs maksāt, kā prasīs-graudā, naudā, baudā, var visādi! (

Sniegsnieg  Aija, kāda Tev daļa un kas par interesi, kā nu kurš un kapēc šķīries?

Felde  dardedze,esi virietis? Nu lloti viriskigi teksti...kodoliigi-ar prastu-brutalu pieskanu? un netikai sajaa temaa! :)

av2  Labaak atbildi, kaapeec nesskkiraas? Tik daudzi dziivo , kaa ....kaa iirnieki, nekaadas romantikas, bet nesskkiraas. Un laizz pa kreisi , protams.

InJanis  Nju nav sieviesmitne izmetatas viriesa zekes skirsanas iemesls, nava............

Labdien tautiesi !!!!

Ka reizi par so temu svaigs raidijiens vakardienas, ar kadu tur ordenoto psihologijas profesoru piedalisanos ( puspamodies klausijos pa radio 1 apm 04 no rita.
Lieta laba, iesaku noklausities.

Daram sekojosi www.lsm.lv ( latvijas sabiedriskais medijs, vis TV un radio raidijumu arhivs )-latvijas radio1-gimenes studija-vakardienas raidijums, par so temu aizradijumi- piezimes-apbizosanas=skirsanas.

p.s. Sena uzbeku gudriba vesta, ja jusu privataja vecmeitas jurta sak paradities viriesu izmetatas zekes, drosa pazime, ka pie jums iemitinajies virelis ;-))))))))

VecmeitaARrunci  Es teiktu taa...nav obligaati jaabuut kopiigiem hobijiem,ir jaabuut interesei,ko otrs dara un jaatbalsta.Pluss veel kaut kam kopeejam,piemeeram celosana.Tas ir vaaks,ja otru no dzimtaas pilseetas izkustinaat nevar:))))))

av2  VecmeitaARrunci - ko taa piespiedu cellossana iisti dod ? Es, vareetu teikt, esmu apbraukaajis puspasauli, bet tolka ta kaada, taapat velk maajas, un maajas "dussa" ir 7x feinaaka, kaa jebkuraa 7* hotelii. Vot taa tas ir iisteniibaa.

licita  Īpašumtiesības uz otru... gan kontrolējot, gan pārlieku aprūpējot.

nakunakutekuteku  Pāris reizes esmu šķīrusies,varu teikt no pieredzes-bija gan sajūta "nu tad beidzot būs miers",gan situācija,kad saproti-vajadzīgs cits risinājums,šķiršanās nav izeja,bet tas tiešām bija sen...Ja tagad vēlreiz precētos,skaidri zinu-tās būtu citādas attiecības no abām pusēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu