Un tā arī aizbrauks tas pēdējais tramvajs..

Un nākošais var tā arī nepienākt!!
Es te runāju par tiem kas te gadu gadiem kaut ko meklē,kaut arī saka ka vairs neko nemeklē-jo laikam jau kauns tā ilgi te karāties un saprast ka tā arī nekas nav sanācis.Katram jau savi tie iemesli,bet..visbiežāk jau laikam kāda neesoša ideāla meklēšana.
Tad varbūt nevajag gaidīt to balto mersedesu(attiecas gan uz dāmām.gan uz kungiem)bet kamēr nav par vēlu vajag lekt kādā tramvajā,jo nākošā var vnk nebūt??!!

preilene  Tramvaji.... sasmējos.... nu neder visiem tramvaji. Tramvajs ir koplietošanas transports – desmit izkāpj, četrpadsmit jauni iekāpj.. Un ko pēc tam? Cīnīties tajā tramvajā ar citiem par tramvaja karaļa titulu? Dažiem patīk cīnīties, bet ne jau visiem.

Tad jau labāk ar kājām.. vai taksīti (vienmēr var nekļūdīgi nonākt galamērķī) 😉

Luusila  Bumsene, tu vari mani godāt auksti vai silti, tas nemaina, kā redzams, tavu itin greizi slimo domāšanu. Lec tik iekšā savās ķerrrrrrās vai kur nu tur tev tik gauži vajadzīgs, un nepiedēvē citiem savas problēmas.
Ak jā, tā kā man komentāru līmenis ar šo būs izsmelts, tad vari uzvaroši vēl pāris reizes iepostēt, ka noteikti te visi ir nepiepildītu seksa alku mākti. Bez izņēmuma. :D

Chris1986  Ļoti poētisks tēmas izklāsts /uzsit autoram uz pleca/ :)
Ja cilvēks nevar kkādu savu komleksu dēļ iepzīties dzīvajā, kur ir daudz lielāka izvele un viss redzams kā uzdelnas, tad netā vēl jo mazāk

riebekle  A man pofig, vai citiem pēdējie vai priekšpēdējie tramvaji aiziet vai atnāk. Man ir labi, pārējais neuztrauc.

Kurts69  labāk lepna vientulība, nekā žēlīga kopdzīve

Ellocka  Kad pedējais tramvajs aizbrauks pa vēl cara laikā izveidoto viensliežu ceļu uz Bišu muižu, neiesprūstot nevienā "kabatā" un kopā ar visu savu saturu, beidzot varēs atviegloti uzelpot (pasapņot var vienmēr).

Stika  Es tikai nesaprotu šādu regulāru Bumsienes rūpi par citiem.
Turi mājās piepūšamās dāmas kaut 5, tāpat kā pilnas atvilknes ar vibratoriem - nu kāda gar citiem Tev dalja?😎
Kuram kaut ko vajag, tas atradīs arī bez tavas "gādīgās rūpes". 😀😎

ketija64  Lai tas pēdējais trmvajs aizbrauc,tas nekas,atlikušo ceļa gabalu var noiet arī ar kājām.....un ja nevarēs ,tad būs katafalks:)) ...problēmu vienmēr var atrisināt:))

burleska  Variants par katafalku tāds skumjš, bet uzjautrinošs :D

Pillerina  Labāk karāties un gaidīt, nekā lekt pie nopīpēta, pārbriedusa figūrā, bojātiem zobiem, nojāta,lai arī varbūt diezgan jauna un patukšu kabatu tramvaja vadītāja.
Priecāšos par tiem citiem, kas savstarpēji atrodas un dabonas :-)

Kurts69  Pillerina,
Tramvaju vadītājus lūgtum likt mierā, te nupat viena beibe, bijusī trolejbusa vadītāja, Latviju pārstāv skaistumkonkursā. A tramvajs un trolejbuss ir radniecīgi transportlīdzekļi - abi mauc kur vadi sauc...

priima  Šis ir patiesi tipisks vīrieša un vīriešu viedoklis, teiktu, ka visizplatītākais! Nu nesaprot viņi, ka sievietēm, pārsvarā visām, ir bijusi piesātināta, piepildīta, notikumiem, sajūtām, prieka un laimes pilna dzīve. Ir bērni un mazbērni, ir piepildīta ikdiena, interesantas nodarbes un aizraušanās. Dažādu iemeslu dēļ esam izlēmušas būt šeit, bet absolūti ne tāpēc, lai gaidītu vai ķertu kaut kādas "pēdējās"iespējas. Absolūti mums nav vajadzīgs KĀDS!
Simpātisks viedoklis Marija_Anna un Felde.

Skarlete  Es atkal domāju, ka vajadzētu beidzot izkāpt no tā tramvaja...pietiek braukt pa iepriekš būvētām sliedēm!:)

Flints  "Bumpastiks"! Starp citu, arī pārspīlētā un samākslotā centībā izrādot rūpes par līdzcilvēku labklājību, ir iespējams palaist garām ne vienu vien tramvaju... :)

saulite34  Bumpastiks,tavs pēdējais tramvajs,kas tevi aizvedīs mūžībā,tev noteikti nepabrauks garām,tā kā dzīvo pats savu dzīvi,mīli savu dāmu un viņas draudzenes un mazāk satraucies par citiem.

Geisha  Aizbrauca ar taxi, jo smirdīgie tramvaji nepatīk.

HOUSE  Man vienalga, ar tramvaju nebraucu un ja viss nav pa īstam, tad labāk ka nav vispār...

dardedze  Redzu, autoram ir nedaudz sajukuši pātari. Tramvajs ir transports, kur vairākas pasažieres, vieglais auto-kur viena. novēli labu ceļavēju tramvajam, un varēsi pavizināties vieglajā automobīlī. Citiem vārdiem, atsakies no viltojuma, un tu saņemsi, ko vēlies!

nakunakutekuteku  14:09
Ak kā atkal un atkal lasāma vēlme pateikt visiem un visām,ka sieviete šeit dirn aiz laimīgas, piepildītas,jaukām,siltām sajūtām piepildītas dzīves.Bet,mīļās,ko tad jūs šeit tērējat savu vērtīgo ar laimīgiem mirkļiem piepildīto laiku.Jā,ir bērni,bet tiem ir savas intereses.Par mammu atceras,kad bērnus nav kur likt.Lai pasaka kāds,ka tā nav.

dzintars45v  Paskaties uz to savādāk,tu vālē savā personiskajā tramvajā,ja pieturā būs kāda interesanta pasažiere,tad atvērsi sava tramvaja durvis un tālāk dzīve rādīs,vai kādā pieturā izkāps,vai brauks ar tevi līdz gala maršrutam,gala maršruts tāpat visiem viens un lai cik tev pasažieru arī nav bijis,tāpat mūžību sagaidīsi viens aci pret aci,kā arī ja laidīsi savā tramvajā visus kas pagadās,tad vari savai vienīgajai vajadzīgajai pieturai ar tieši tev domāto pasažieri pabraukt garām...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu