Par sievietēm.

Ir nācies saskarties ar tādu lietu,kad sievietei anketā rakstīts,ka vēlās vīrieti,kam patīk aktīvā atpūta,kas ar sportu nodarbojās un nedod dievs uz dīvāna pasēdēs un tv paskatīsies,kad tālāk to lietu pašķetina,ar piedāvājumu,ok laižam ar teltīm kaut kur uz otru Latvijas galu,vai sarīkojam kārtīgu velobraucienu,tad izrādās,ka sievietes dzīvesveids ir darbs,mājas,dārzs mīl dīvānu un ērtības,respektīvi kādas tur teltis,vai velobraucieni,viņa tak tur pekas atmetīs un ērtību nēkādu,kājām 20km.,tu ko traks??? Tad jautājums,pirms raksti anketā ko vēlies,varbūt kaut nedaudz padomā,ko tu darīsi,ja tieši to arī dabūsi...???

brasa12345  Ja draudzene visu naudu nospele speluzales ir verts turpinat atiecibas?

brasa12345  Ta ari esmu izdarijis,aizgaju prom

Ievinjata  Tas ir par mani jaunībā. Arī rakstīju, ka patīk sports, ceļojumi utt. Bet reāli. Jā...peldēt patīk, garas pastaigas vēl joprojām patīk un tā. Bet agrāk tas tika rakstīts, jo tā bija iespēja atrast vīrieti, kurš pavelk līdz, iedrošina uz sportiskām un aktīvām nodarbēm. Tagad vairs nerakstu, ka būtu baigi aktīva, bet pasīvu mājāssēdētāju vēl joprojām nevēlos sameklēt.

Tinte  Jā, Lovetai pareizā anketa. Nekādu aktīvistu 100 gadus nevajag. :)

riks086  Izklausās pēc atlases profesionālajam militārajam dienestam.... man arī patīk sportiskas (kā vizuāli, tā funkcionāli) sievietes, bet kaut kādas pārbaudes nav nācis prātā rīkot.... jā, arī man no šejienes ir bijuši pirmie randiņi uz divriteņiem un pat pie basketbola groza, bet tā ir bijusi ABPUSĒJA izvēle - tikai priekam, nevis mocībām....

MadamMango  Būtībā riks086 pateica to ko vēlējos rakstīt !
Ir redzams , ka autors vispār nedomā par sievieti , kā viņa jūtas viņam tas nerūp . Galvenais kaut ko pierādīt ... kam ?
20 km. tas nav normāli tā nav atpūta , bet zemessardzes vai karavīru nometne ! Autoram nepieciešams meklēt sievieti kura dien profesionālajā armijā vai zemessardzē !
Kopumā izklausās tiešām murgs !

Lovettas anketa ir lieliska ! :) Apsveru iespēju ko no viņas nošpikot savai . Es arī negribu nekādus neveselīgi pārņemtus sportistus, filozofus.

MadamMango  tad ko tu lien lauciņā, kas tevi ne interesē, ne tu viņu reāli fiziski pavilkt vari (!!!) .

tas ka sieviete ar sajūsmu nepiekrīt iet 20 km vai triekties ar velo pāri pus latvijai tas nenozīmē , ka viņai nepatīk pastaigas vai velo. Sievietei nekas nav fiziski jāspēj pavilkt !!! Viņa ir sieviete...

Dzintar tev vajag vīrieti nevis sievieti !!! Pēc tā ko Tu raksti rodas iespaids , ka tu vispār nesaproti sievietes un nezini, ka sievietes ir radītas savādākas kā vīrieši. Un te es nedomāju vizuālo. :)

Sniegsnieg  Jā, vasaru neko tādu atrast nevar, fakts. Nav neviens vīrietis, kurš pēc 45 būtu spējīgs dienā 20km noiet un ja vel tā vairākas dienas pēc kārtas.kur nu vel gulēt teltī. Ir jau ir daži eksemplāri, bet tādi materiāli maznodrošināti, nav savs auto, nevar aizvest līdz punktam A, lai ietu līdz punktam b, arī telts tāda švakra, velosipēds izgrabējis.

ube  Sportisks vīrietis ir arī žiperīgāks gultā. Zināmā vecumā teltis gribās nomainīt pret komfortu.

Drole  "nogājām pāri par 20 km,kājas lupatās, kā jau iepriekš minēju,tad neiet runa par kādu tur sieviešu mocīšanu, ,šī tēma un šeit ir domāta,lai daiļais dzimums nedaudz aizdomājās" (C)

haha, padomaajiet gan, daamas.
Ja onka savaa fb grupas sievieshu viduu nevienu gana izturiigu nav speejis piemekleet, gatavojiet lupatas 30 km iepaziishanaas tuurei. :)))

Sniegsnieg  Piekrītu autoram.

Sniegsnieg  Tikai šādai aktīvai atpūtai ir savi nosacījumi_ja ir tāds darbs, privātais bizness, savs brīvais laiks, brīvas dienas, ja nav pienākumi pret kādu ģimenes locekli, nav mazi bērni, sieviwte dzīvo dzīvoklī, nav dzīvnieki, nedzīvo mājā, tad var uz sitienu mesties pārgājienos, ja ir kāda bremze, tad nekā, kautvai ir tā fiziskā sagatavotība un sapnis par to visu. Ir daudzi.. ja ir..., ja var. Un neviemēr var teikt, ja grib tad var, ne visi dzīvo vieni un ir egoisti.

neratni_stasti  [viedoklis 9:22] Zinu pārīti gudru un situētu vīriešu, kuru hobijs ir kalnos kāpšana un 20 km ienā noiet pāris dienas pēc kārtas ir tīrais nieks, tāda iesildīšanās. Kā reizi vecumā 45+. Visas manis minētās spējas praktiski pārbaudītas kopīgā pārgājienā pāri tuksnesim 5 dienu garumā.

Sniegsnieg  Šitie gudrie, situētie ir tikai pārgājienu veči, ne uz ko vairāk nav spējīgi, tā arī sevi apliecina, pašapliecinās-re kā es varu, nu vel to kā teltīs pameņģēties ar vienu, otru, trešo. Dzīvo vieni, visbiežāk māte ir tā, kura vienīgo dēliņu apteksnē,ir precēti, neizšķīrušies dzīvo gadiem. Vīriešu tips tāds. Interesanti, harizmatiski, labi sarunu biedri, bet nekas vairāk. Izklaides objekti ar kvalitātes zīmi vienā jomā.

Labrador  Cik noprotu , tad OHO Bear Grillz sev sievieti , kura sastādīs kompāniju , neatradīs.

aquaserpente  Ube pareizi pateica.

1180000_  Veco zēn, vai tad neesi sapratis, ka tad, ja sievietei anketā ierakstīts, ka viņa nodarbojas ar skriešanu, tad tas 95% gadījumu nozīmē trīs km divreiz gadā. Utt.

P.S. Veču anketas nepētu, nevaru komentēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu