Par vīriešiem

Precējies vai attiecībās. Ko šeit viņi meklē? Man traucē, jo es nevienās attiecībās nejaukšos. Ir daudz sieviešu, kuras atbild precētiem vai attiecībās esošiem?

kokote  Autorei nez melna midi mežģīņu kleita ir? Tas, ka marlīte jau sagatavota, un atvilknes sakārtotas, tas tagad klārs.

riks086  Nesaprotu, kāpēc vispār jāuztraucas par kategoriju, kura Tevi neinteresē? Viņiem savas intereses, Tev savas.... viens otram taču netraucējat, vai ne?

ne_meklejumos  Kāda tur jaukšanās attiecībās, ja pats meklē ko citu, tā jau tikai paša atbildība. Citi tā ar mūžu nodzīvo ar precētā statusu, bet citu pie sāniem.

Sniegsnieg  Vienai daļai te ierakstīts-precēts, nedzīvo kopā. Un ir tādi, kuri tā dzīvo 10 un vairāk gadus, tad kādas tur nopietnas attiecības, ģimenes veidošanas. Saraksta zilus brīnumus, pasaciņas

iluuuzija  ..nu vismaz godīgs..

ornika56  Virietis mednieks....garlacigi ar laiku klust..... vajag emocijas..... savadak nemak risinat savas problemas....ta vieglak....

Emma45  To pašu, ko precētas sievietes. Partneris noriebies, gribas kādu izklaidi. Varbūt pat cer ko labāku atrast par esošo. Daži tikai paseksot. Reti bet ļooti karsti.

Labrador  Latvijas sieviešu skatījumā precēts nozīmē kvalitatīvāks un pieprasītāks , tāpēc tās dod priekšroku attiecībām ar precētiem. Pēc 30 NEVIENA Latvijas sieviete nekādos apstākļos neveidos attiecības ar fiziski un juridiski brīvajiem. Taču realitātē attiecības ar precētu ir strupceļš. Bet tam , kā likuma , seko nākamais strupceļš.

ornika56  Nu gan Labrador Tu lej, ka sieviete pēc 30 neveidos attiecības ar fiziski un juridiski brīvajiem. ...Tieši otrādi. .
priekškam tērēt savu laiku. ..kur loģika. .ja nu vienīgi tā ir Tava. ..

Labrador  >ornika - sievietes pēc 30 vēlas attiecības ar tiem precetajiem , kuri viņu skatījumā ir viņām pieņemami veiksminieki. Respektīvi , cenšas nocelt citai sievietei tās īpašumu. Juridiski un fiziski brīvie skaitās nožēlojami , nekam nederīgi neveiksminieki. Vari būt kaut Bils Geitss , neesi precējies , durvis ir ciet. Sieviešu loģiku nav vērts censties izprast.

ornika56  Labrador man Tava logika tiesam nav izprotama, kapec gan sieviete velas tikai precetos, kas vini kadas mantinas , kurus var aiziet un panemt...

Brinumins7  Vai nu ir attiecības, vai nu nav attiecības. Vidusceļa nav.

Brinumins7  Ko nu kurš, sievu, mīļāko, izklaidi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu