Precētais vīrietis ar sievieti(darba kolēģi, piemēram) teātrī

vai tā IR sievas nodēvība ?

JurisK  Nee, taa nav sievas nodeviiba. Varbuut sieva tai laikaa ar viirieti - koleegu uz ezera asarus copee. Nav obligaati jaabuut vienaadaam intereseem visaa - tas ir garlaiciigi un nogurdinoshi.

Emma45  Nezinu gan, kas tā par spiestu vajadzību iet ar darba kolēģi uz teātri. Laikam žēl 10 eiro zaudēt.

Letija  Tieši tāds gadījums. Bijām ar vīru teātrī un starpbrīdī satiekam mūsu ģimenes draugu - vīrieti (viņs ar sievu ir ģim.draugi) ar svešu sievieti. Parunājām dažus pieklājības vārdus, visi jutās neērti. Pēc tam zvana un saka, ka sieva netika (neatceros iemeslu), esot ļoti neērti juties, satiekot mūs.
Ne par tādām situācijām runa, protams, ka var aiziet ar kolēģi, bet sieva bija par to informēta.

sienaze  Atjautības uzdevums? Abi aktieri vienā teātrī...varbūt, ko nu?

AveneSarkana  katrs gadījums citāds. atkarīgs un vīrieša un kolēģes motivācijas. ir gadījumi, kad sieva var arī nevēlēties uz teātri iet un pati sameklē vīram kompāniju - kopīgu draugu vai draudzeni. Var arī gadīties, ka kolēģe vai vīrs izmanto teātra biļeti, kā iespēju pievērst sev uzmanību (vai otrādi). vēl n-tie varianti var būt. Neērti tie, kas aizgājuši vai tie, kas satikuši, jūtas tad, ja pašiem aizvešana uz teātri šķiet kā laba ideja "aplidošanai". Un, kas nav piedzīvojuši draudzību ar pretējā dzimuma cilvēku.

lynx  mana visdziļākā līdzjūtība Nazim...
Remdenās attiecības ir visdrošākās ,vai ne? Nekas nevar uzsprāgt, sadegt, nosvilt utt.
Spēja būt attiecībās kā divjūgam arī ir uzticēšanās. Un atbildība, ka katra tava rīcība ietekmēs otru.
Redz, atļauju neprasīšot, jo neesot puišelis, bet kas tādā gadījumā ir sieva? Saimniecībā noderīgs priekšmets, mēbele? Tā ir necieņa pret otru cilvēku, mazvērtības komplekss, jebkas, tikai ne pieauguša cilvēka domāšana.

Ine6e  Teātris un vīrietis. Domāju, ja vispār tur ir, tad vienalga, kam sēž blakus.

Epifanija  mans vīrietis neko tādu neuzdrošinātos, pat ja būtu nodzīvojis kopā ar mani 20 gadus un būtu pārbaudīts, fakts kā tāds - būtu necieņas izrādīšana pret mani, tas pat nav apspriežams!:)

Ine6e  kas ir mans vīrietis? Ja es zinu, ka teātris viņam kā kaulu sāpes...smieklīgi būt greizsirdīgai

dardedze  nav empātijas, jo nespēju sevi iedomāties sievas lomā. nu jocīgi, vīrietis ...uz tejāteri...."Ērik, tu esi nodzinis ūsas!:" D))

Brinumins7  Ja sieva to nezin, tad nodevība.

Ronija  Kā tā-vīrs nav sievas īpašums? Ir gan!

Brinumins7  Nav īpašums.

Brinumins7  Ja sieva un vīrs atklāti, tad problēmu nav.

Floriana  Domāju, ka ne, ja sieva ar savu kolēģi aizdevušies vakara pastaigā!

Piparkuka  Ynu viss atkarīgs no tā, kā viņi abi līdz tam nonāca. Var būt pilnīgi nekas, taču var būt viss. Jāskatās konkrēti.

nakunakutekuteku  12:12
Par to atklātību,kuras esamība nerada problēmas,redzi,vakar skatos dārza zālītē viss atklāts,nekādu problēmu.Šodien skatos-kurmis,draņķis uzracis kaudzi.Tātad atklātības pastāvēšana neizslēdz problēmas rašanos.

Kurts69  ja sievu aicināja, bet viņa netika, ja tā kolēģe zināma un tiešām viss aprobežojas ar kopīgu teātri, tad jau viss ok.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu